- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 31
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
Ağlasin çocuk bişey olmaz iki ağlar susar. Git darp raporu al çocuk akliyla durma evde bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Polis se eğer hiçbirşey olmaz istediği kadar şikayet etsin sonuç değişmez!Cocuk akliyla mi hareket edeceksin darp raporu al sikayetci ol uzaklastirma cezasi verilsin. Cocuklar da eve almasin. Bir de hem psikopat hem de silahli adamin yaninda bardak firlatmazdim ben olsam. Sen de biraz kendine mukayyet ol yani
hallettim bugun, rapor ve sikayeti.Cok gecmis olsun is hakkinda mesajlasmistik cok üzüldüm
Mutlaka karakola gidin yaptigini yanina birakmayin
nereye gidersek gidelim kafasina koyduktan sonra bulur o biziSiginma evi filan demisler ama bilemedim belki baska bir sehre gecilirse daha iyi olabilir ..
Cocuklar normal sartlarda kimseye acmazlar kapiyi. Babalari olunca arttik ne dediyse acmislar. Su an da ailemin yanina gideniyorum keske gidebilsem.Çocuklarınızı kesin ve net bir dille uyarmanız gerekiyor kapıyı asla ve asla siz evde yokken kimseye açmamaları konusunda hırsız da girebilir allah korusun.Özellikle babalarına da açmamalarını tembihleyin yoksa yine karakola gideriz benim canım yanar eve polisler gelir vs. diye ikna edici bir şekilde anlatın.Evet çocuklarınız küçükler ama o kadar da küçük değiller anlatılanı gayette anlayabilecek yaştalar.Rapor almak için de onları ikna edebilirsiniz keşke bugün gitseydiniz lütfen gidin ve o raporu alın.Yine de ne olursa olsun mücadelenizi bırakmayın kendiniz için olmasa bile evlatlarınız için bunu yapın.Bence ne olursa olsun gidin ailenizin yanına yalnız kalmayın en azından çocukları rahatça bırakabilirsiniz.
tesekkur ederim canim :) duygular karsilikli :) insallah ceker canim.Allah yar ve yardımcın olsun .
Çok çok üzüldüm.
Sen bu sitede sevdiğim hoş insanlardan bir tanesisin. Umarım bu sefer cezasını çeker bu adam demeye dilim varmıyor bu yaratık ...
Aynen olay medyaya tasinirsa eğer hakim ceza vermek durumunda kalıyor .Konu sahibesi darp raporunuz da var, tez zamanda Icisleri Bakanligina sikayette bulunun , savciliga ve mahkemeye de basvurun, hapis isteyin. Koruma da talep edin.
Gerekirse Muge Anli vb bir programa da basvurun, bu ulkede zaten adalet yok. Yani ada gibi bir ulkede olsaydik zaten sikayet edince adami hem meslekten men eder hem hapse atarlardi, ama degiliz. Insanlar adaletten aradigini bulamayinca televizyona basvuryor ne yapsinlar.
Ay evet doğru tayinini çıkarırlar belkide, kurtulursunuz.Mahkemeden uzaklaştırma iste..Polis ise aslında onun korkması gerek. Siciline işler mutlaka. Senin kaçmana gerek yok. problemli ise tayinini çıkarırlar mutlaka başka yere.