- 28 Haziran 2014
- 996
- 824
-
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
Evet canim maalesf emnietten.eşiniz polis mi? aman eski eşiniz?
cocuklar kac yasında
neden bugun gıtmedınız rapor almaya?
ayrıca evet cok guzelsınız ama neden ayrıldıgınızıda bu sefer merak ederken esının yaptıklarını okudum ..
Ama inanin deli etti beni. Dayanamaz oldum artik. Saydiklarini bir duysaniz akla hayale sigmaz. Daha once cok cezalar aldi hem adli hem idari ama adam anlamiyor. Gozu donmus yarin alayim diyorum ama bilmiyorum benimde kafam karisikCocuk akliyla mi hareket edeceksin darp raporu al sikayetci ol uzaklastirma cezasi verilsin. Cocuklar da eve almasin. Bir de hem psikopat hem de silahli adamin yaninda bardak firlatmazdim ben olsam. Sen de biraz kendine mukayyet ol yani
Meslegini zaten tehlikeye soktu. Sinir bolgesine sugun yedi. Bir suru disiplin suclari var. Sikayetlerim dogrultusunda mesleki acidan bi suru islem gordu ama. Umrun da mi? Atsinlar, gider koyume otururum diyorÇocukların çok küçük, onların lafı ile hareket etmen doğru değil ..
Ayrıca babasının annesine küfürlerini, tehditlerini duyacaklarına,
polisleri görsünler daha iyi ..
Git al raporunu, mesleği tehlikeye girerse belki gözü korkar da uzak durur bir süre .
Alicam cunku yuzum, gozum mor.cocuklarınız kuucuk sız anne olarak onların ıyılıgı ıcın acılen darp raporu almalısınız
adama uzaklastırma kararı cıkartılmalı
allah o adamı bıldıgı gıbı yapsın !
Var 2 erkek kardesim ama bu pislik icin baslari belaya girsin istemiyorum. Evet cezalar kar etmiyor. Bu kadar suc makinasi bir adam nasil polislik yapar? Muhakkak yirtacak bir yol buluyor.Anlattıklarınıza bakılırsa bu adama yasal işlemler etki etmez artık bunun iyi bir derse ihtiyacı var yok mu sizi koruyacak buna da gününü gösterecek aileden biri kendi yaşattıklarını yaşasın da belki aklı başına gelir Çocuklarınıza yazık
Haklısınız bu adam için Başlarının belaya girmesine değmez ama ya size bir şey yaparsaVar 2 erkek kardesim ama bu pislik icin baslari belaya girsin istemiyorum. Evet cezalar kar etmiyor. Bu kadar suc makinasi bir adam nasil polislik yapar? Muhakkak yirtacak bir yol buluyor.
Cocuklar neler yasadi neler. Ben olmasaydim cocuklar yikilirdi busbutun. Kosullar ne olursa olsun pirlanta gibi yetistiriyorum. Vurma isinden tam emin olamiyorum. Annesini vurabilir ama bana o derce yapamaz gibime geliyor. Adamin kafa kirik bana sarmis durumda.duygusal davranıyosun suan . git darp raporunu al gerekli yerlere şikayet et. o cocugun senı mosmor gormesi daha mı az üzecek onu. eski eşin böyle giderse ALLAH korusun onun gözleri onunde silahla senı vurmayacagı ne malum ...bu atlatılamaz bi travma olur. eski eşin sen boyle davrandıkca senı daha cok sındırecek.. hemen git karakola.
Var 2 erkek kardesim ama bu pislik icin baslari belaya girsin istemiyorum. Evet cezalar kar etmiyor. Bu kadar suc makinasi bir adam nasil polislik yapar? Muhakkak yirtacak bir yol buluyor.