ESKI KOCAM TARAFINDAN DARP EDILDIM.

ResimdekiHayalet

Bir sen, bir ben, bir de kelek...
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
996
824
Merhaba arkaslar hemen konuya gireyim.

Biliyorsunuz tek basima 2 cocukla savas veriyorum. Dun Iskur'a gittim meslek kurslari ile alakali.
Markettir, eczanedir vs. Derken eve donerken hava karardi.
Bu Allah'in belasi beni gormus carsidayken ve eve gelmis cocuklar da kapiyi acmislar.
Eve bir girdim, girmemle bunla karsilasmam bir oldu. Cok sasirdim, cik disari dedim. Sana mi sorucam lan dedi. Dedim ki tabi ki soracaksin artik sen bizimle degilsin. Git dedim bizi huzursuz etme hem cocuklar korkuyor dedim.
Bana, cocuklarini dusunsen disarda surtmezsin O*** lar gibi dedi. Kan beynime cikti.
Defol dedim. Ben is bakiyorum Allah'in belasi dedim.
Baktim gidecegi yok cocuklara dedim ki oglum kapinizi kapatin. Cocuklar, anne ne olur yine polisler gelmesin evimize aramayalim, gitmeyelim karakola dedi. Ben de tamam oglum babanla konusacagim gidecek sen kapini kapat dedim
Simdi diyeceksiniz hemen neden polisi aramadin. Artik cocuklarim karakol beklemekten cok yiprandilar. Ikna edebilirsem belki gider dedim.
Ama huylu huyundan vazgecer mi? Bana dedi ki "kimseye bakmayacaksin lan! Calismak senin neyine? Adam olsan evinde oturur, kocani bosamaz, maasimi yerdin. Ama mayan bozuk, sen guzelligine guvendin, baskasina kendini s*****k icin bosadin beni" dedi.
Defol cik evimden dedim. Sen hala kendini adam sanmakla mesgulsun. Kimse yuvasini yikmaz ama su konustuguna bak, sen ahlaksizin tekisin. Cocuklarinin annesinebunlari soyleyebiliyorsun.
Konustu durdu en son tepem atti masada ki bardagi yere atip. Yeter! Biktim senden kurtulamadim bir turlu. Cocuk icin polisi arayamiyorum. Allah belani versin senin dedim.
Bu birden kalkip saclarimi eline dolayip beni firlatti. Arkasindan sag gozume vurdu ve sag kolumu kivirarak arkaya buktu. Ve sonra bir suru sey.
Simdi sag gozum mor alnima kadar ve sag kolum dirsek kisminin orasi sis vaziyette. Sirtim falan cok aciyor.
Darp raporu almak istiyorum ama oglumu ikna edemiyorum. Anne polis bulmasin bizi diyor. Oglum ben gidip gelecegim hemen diyorum. Hayir gitme diye agliyor. Birakacak kimsem de yok. Gerci su durumda biraksam bile kalmayip aglayacaktir.
O kadar koseye skistim ki anlatamam. Yarin okula gittiklerinde gitsem diyorum. Acaba gec kalir miyim?
Bir de ben ne yaparsam yapayim anladim ki bu adamdan kurtulus yok. Calistigi meslek yuzunden beni bulmasi cok kolay. Arti belinde silahi var isin komik yani da bu insan toplumun huzurunu saglamakla gorevli.
Yoruldum artik... Bana seni vururum falan da diyor. Keske diyorum oyle bir iyilik etsen.
Her yere sikayet ettim zamaninda bakanliktan da destek aldim ama yok yok yok!

eşiniz polis mi? aman eski eşiniz?
cocuklar kac yasında
neden bugun gıtmedınız rapor almaya?

ayrıca evet cok guzelsınız ama neden ayrıldıgınızıda bu sefer merak ederken esının yaptıklarını okudum ..

Evet canim maalesf emnietten.
10 ve 9 yasindalar.
Bugun oglum yapisti okula bile gitmedi polise giderim diye. Bugun durursam ikna olur, gitmem zanneder.ama yarin almaliyim cunku berbatim.
Biz de neden coktu ondan ve ailesinden gormedigim sey kalmadi. Ailecek sutu bozuklar. Ben egitimli bir aileden ciktim herkes tahsillidir. Ben de salak gibi egitimi biraktim. Oyle bir aileye gelin gidince salaga dondum. Anlatsam mideniz kalkar inanin.

cocuklarınız kuucuk sız anne olarak onların ıyılıgı ıcın acılen darp raporu almalısınız
adama uzaklastırma kararı cıkartılmalı
allah o adamı bıldıgı gıbı yapsın !

Cocuk akliyla mi hareket edeceksin darp raporu al sikayetci ol uzaklastirma cezasi verilsin. Cocuklar da eve almasin. Bir de hem psikopat hem de silahli adamin yaninda bardak firlatmazdim ben olsam. Sen de biraz kendine mukayyet ol yani
Ama inanin deli etti beni. Dayanamaz oldum artik. Saydiklarini bir duysaniz akla hayale sigmaz. Daha once cok cezalar aldi hem adli hem idari ama adam anlamiyor. Gozu donmus yarin alayim diyorum ama bilmiyorum benimde kafam karisik

Meslegini zaten tehlikeye soktu. Sinir bolgesine sugun yedi. Bir suru disiplin suclari var. Sikayetlerim dogrultusunda mesleki acidan bi suru islem gordu ama. Umrun da mi? Atsinlar, gider koyume otururum diyor

ileride psikolojileri düzgün çocuklarınız olsun istiyorsanız cocuklarınızın sözü ile hareket etmeyin.
Çok küçükler ve korkuyorlar, ileride akıllarında babalarından darp gören gözü yüzü mor bir anne olarak yer edersiniz.
Öncelikle kendinizi toparlayın ki sonra cocuklarınız toparlanabİlsin . Bunun içinde uzaklaştırma kararı şart.
Allah yardımcınız olsun.

cocuklarınız kuucuk sız anne olarak onların ıyılıgı ıcın acılen darp raporu almalısınız
adama uzaklastırma kararı cıkartılmalı
allah o adamı bıldıgı gıbı yapsın !
Alicam cunku yuzum, gozum mor.
Her turlu yasal islem uygulaniyor ama sokmuyor adama. Hukmu aciklanip saliverme miydi neydi o sekilde 6 ay hapis cezasi bile var. Baska bir suctan yine para ve hapis var

Anlattıklarınıza bakılırsa bu adama yasal işlemler etki etmez artık bunun iyi bir derse ihtiyacı var yok mu sizi koruyacak buna da gününü gösterecek aileden biri kendi yaşattıklarını yaşasın da belki aklı başına gelir Çocuklarınıza yazık

duygusal davranıyosun suan . git darp raporunu al gerekli yerlere şikayet et. o cocugun senı mosmor gormesi daha mı az üzecek onu. eski eşin böyle giderse ALLAH korusun onun gözleri onunde silahla senı vurmayacagı ne malum ...bu atlatılamaz bi travma olur. eski eşin sen boyle davrandıkca senı daha cok sındırecek.. hemen git karakola.

Var 2 erkek kardesim ama bu pislik icin baslari belaya girsin istemiyorum. Evet cezalar kar etmiyor. Bu kadar suc makinasi bir adam nasil polislik yapar? Muhakkak yirtacak bir yol buluyor.

Kücücük cocuklarin aklina niye bakiyorsunuz? Gecenki konunu okumustum... tamam cocuklar boynundan büyük laflar ediyor akilli olabilirler..ama onlar daha cocuk..bunu unutmayin. Olgun resit degiller..her nekadar akillica konussalar. Onlarin üzerine yük yüklüyorsunuz böylelikle.. onlarin agzina bakarak hareket etmeyin bunu anliyorlar.. sonra size karsi sorumluluk sahibiymis gibi davranirlar vs..
Darp raporu alin hemen. Allah yardimciniz olsun

Son düzenleme:
İki çocuğunuzu bırakıp nasıl iş aramaya gittiyseniz karakola da gidin..
Belki gözü korkar..
Gerçi ben bu tavsiyeden de korkar oldum..
Sonradan daha çok dellenip gelip kötüsünü yapabiliyorlar..
Allah kurtarsın sizi bu adamdan..

Var 2 erkek kardesim ama bu pislik icin baslari belaya girsin istemiyorum. Evet cezalar kar etmiyor. Bu kadar suc makinasi bir adam nasil polislik yapar? Muhakkak yirtacak bir yol buluyor.
Haklısınız bu adam için Başlarının belaya girmesine değmez ama ya size bir şey yaparsa

Cocuklar neler yasadi neler. Ben olmasaydim cocuklar yikilirdi busbutun. Kosullar ne olursa olsun pirlanta gibi yetistiriyorum. Vurma isinden tam emin olamiyorum. Annesini vurabilir ama bana o derce yapamaz gibime geliyor. Adamin kafa kirik bana sarmis durumda.
Bir de diyor ki eger bana donersen sana bunlari yapmam.sana donmeyecegim hem zaten yapamazsin suc isliyorsun dedim. Git sikayet et incekilerde ne oldu? Ya surgun yerim ya meslekten atarlar. Dogru bir suru sikayetim var sonucta bu iste

Gerçekten ben de bunu anlamıyorum, yaşadığım şehirde bir kadın vardı benim gibi sağlık personeli izin alıp memleketine gitti kocasının korkusuna, boşanma aşamasındalardı, adam polis, eşim diyo kisilahınıalıyoruz süresi 3 ay, eşimde polis bu arada, adam kumar oynamaktan falan ceza almış tefeci işlerine bulaşmış hala nasıl polislikyapıyo hayret ediyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…