ESKI KOCAM TARAFINDAN DARP EDILDIM.

Raporu aldim ve ifadem tamamlaniyor. Ben acilden aldim raporu. Peki su asama da avukat tutmali miyim? Sordular zaten bana yaklasmamasini ve koruma istedim. Mahkeme acilana kadar devlet himayesine alalim dediler ama cocuklarin okulu aksayacak diye onu kabul etmedim.

şu aşamada hiç gerek yok bence. mahkeme süreci başladığında düşünürsünüz onu.

Amin canim

Eşinizle nasıl tanıştınız ? nişanlıyken falan nasıldı ,evlendikten sonra mı değişti buı adam...
Canim cok guzel oynadi beni alana kadar aldiktan sonra hemen degisti.

Hep diyoruz ya,ailelerinizin sözlerini dinleyin diye,ama gençlik ndense pek dinlemiyor ..
Olan olmuş artık,inşallah bundan sonra huzuru bulursunuz evlatlarınızla birlşkte olursunuz her daim.
Maalesef iste Amin

Darp raporu alin. Savciliga gidin ve kasten adam yaralama + hakaretten suc duyurusunda bulunun.
Aldim

kadın sığınma evine gitmeyi denedinmi canım
hani kimlik flan değiştiriyorlar
cocuklarin okulu acisindan gidemem su an da

Ayrica hakkinda HAGB karari varsa ve sikayetinizde hakli oldugunuz mahkeme karariyla sabitlenirse hapse girer cunku HAGB esnasinda kasten bir suc islememekle yukumlu.
girer girmeye de cikinca ne olacak bilmem

Allah onu ya ıslah etsin ya da kahretsin, inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz ondan.
Amin

Darp raporu alın tabikide bu önemli sonuçta her istediğinde gelip sizi dövemez yani

acilen sehir degisikligi yapmaniz lazim.
Farkinda degil misiniz hayatinizin tehlikede oldugundan?
onceki konunuzu hatirliyorum,oglunuzun ogretmeni yuzunden sehir degistirmiyorsunuz ama kas yapayim derken goz cikartiyorsunuz..
gunden gune mahvoluyor o cocuklar.
ustune bide dayak yiyorsunuz..
kacin kurtulun yasadiginiz sehirden.

Amin canim

Canim cok guzel oynadi beni alana kadar aldiktan sonra hemen degisti.

Maalesef iste Amin

Aldim

cocuklarin okulu acisindan gidemem su an da

girer girmeye de cikinca ne olacak bilmem

Amin
Annelerinin bu manyak tarafından başına bi iş gelmesinden iyidir
o zaman allah korusun yetiştirme yurduna gidecekler

Ne zor şeyler yaşıyorsunuz çok üzüldüm O çocuklar nasıl sağlıklı bir hayat kuracak yazıklar olsun o babaya. Allah sizi bu adamdan kurtarsın inşallah

canim sehir degismem yeterli degil ki. Beni her sekilde bulur simdi zaten benle ayni ilce de degil surduler. Beni il merkezin de gordu.

Annelerinin bu manyak tarafından başına bi iş gelmesinden iyidir
o zaman allah korusun yetiştirme yurduna gidecekler
valla bilmiyorum

Ne zor şeyler yaşıyorsunuz çok üzüldüm O çocuklar nasıl sağlıklı bir hayat kuracak yazıklar olsun o babaya. Allah sizi bu adamdan kurtarsın inşallah
Evet hayatim gercekten zor. Bir manyagin yuzinden hepimiz heba olduk.

Masallah cocuklariniza ...
Alin o raporu..

canim sehir degismem yeterli degil ki. Beni her sekilde bulur simdi zaten benle ayni ilce de degil surduler. Beni il merkezin de gordu.

valla bilmiyorum

Evet hayatim gercekten zor. Bir manyagin yuzinden hepimiz heba olduk.
o zamansa git sığınma evine
çocugun psikolojisini düşşünme
zaten bozuktur
baba baba diyede dolanmıyorlardır
öğretmenleri değişince bişey olmaz
ama senin başına bişey gelirse
o zaman mafolur ortalıkta kalırlar
sen bence bi psikologada git sende iyi değilsindir
sağlıklı kararlar almak adına

Anlasilan bu adam pesinizi bırakmayacak köpekler gibi kiskaniyo...anlamıyorum telepati yapamiyorum bosanilan erkekler eski karilarini ne olarak goruyo...çok seviosan elinde tut kaybetmesene aptal iki tane çocuk vermiş sana..ama demekki gerçekten sutu bozukluk var demek ahlaksizlik falan...yoksa insan karisini neden uzsun dovsun rezil etsin zorla evlendirdiler sanki...bitti kavramı yok beyinlerinde

psikolog falan hak getire. Su an da bynim cok dolu

Ben tapulu maliyim ya. Manyak manyak konusuyor iste. Cok disarda gezme, seni hemen alan olur merak etme diyor bana. Sanki ben bar pavyon geziyorum. Ben de dedim bize bir usak tut o zaman her isi o yapsin. Hem sanane benim hayatimdan ben sana karisiyor muyum? Diyorum bir de beni kim napsin yiyor.

Dengesiz ruh hastası.. Umarım sonun üyelik ismine benzemez. Çok üzüldüm RABBİM yardımcınız olsun (
Amin

Ya o olsun olmasin sizinde bu dunyada öncelikli amaclariniz namusunuz ve cocuklariniz elbette..allah iyilerle karsilastirsin, gün gelir yeniden evlenirsiniz inşallah doğru kişi olur...ama bu adam varken zor, onca masum şehit olurken bunlar yasiyo...ama onuda hak etmek gerekio demekki...tövbe ya Rabbim ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…