ESKI KOCAM TARAFINDAN DARP EDILDIM.

Surekli karakollara alinan bir ailenin cocuklari olarak, polisten korkmalarinin nesi tuhaf? Aslin da korku bile degil, uzuntu, huzursuzluk
baba polis zaten,tuhaf tabi,çocuk onlar,kadının halıne bak,öldürse ne olcaktı,bıçağı çekse ne olcasktıııı,yada kadın çekse ne olcaktı,hapishnedemı buyucektı

canim cok üzüldüm mutlaka darp raporu al. cocuklar kiyamazlar babalarina falan ama sen kendin icin git ve o raporu al.
cok büyük gecmis olsun.
tesekkur ederim. Raporu alacagim zaten ama yine bir halta yaramayacak gibi. Zaten bunun verdigi rahatlikla haraket ediyor.

yoruma katılıyorum
+ geç kalmış sayılmazsınız çocuğunuz haberi olmadan okuldayken gidin alın raporu
cocuk sabah beni birakip gitmedi canim. Simdi de ev de yarin ookulda olur

Insallah atarlar iceri ama 6 ay sonra yine disarda bir de cezanin hepsini bile yatirmiyorlar ki :KK43:
Ben artik adalete bile inanmiyorum. En son ki mahkememiz de ben de hukum giydim sucum da o beni darp ederken, iteklerken tirnagim bogazini cizdi. Basit yaralamadan saydilar. :KK43:
Denetimle çıkabiliyorlar. Emniyete falan şikayet etsene. Rapor ve iz oldumu açıyorlar dava:KK43:

baba polis zaten,tuhaf tabi,çocuk onlar,kadının halıne bak,öldürse ne olcaktı,bıçağı çekse ne olcasktıııı,yada kadın çekse ne olcaktı,hapishnedemı buyucektı
Arkadasim ben anlatamadim sanirim. Cocuk polisi ocu gibi görmüyor, karakolda yasanalardan dolayi uzuluyor. Karakol koselerinde anne yi ya da babayi beklemek kolay mi?

Bu kadar şikayet etmişsiniz,meslekte neden men ediliyorki..
Aileniz bu durumu biliyorlardır umarım..
Edilmedi canim maalesef ben de anlam veremiyorum. Bu mesle ki hayatinda 2. Surgunu. Idari olarak disiplin suclari var. Gelen ceza ya surgun, ya para cezasi ya da kidemle alakalo bir cezaydi.
Emniyet mudurune kadar ciktim. Zorla alip psikiyatriye bile goturduler.
Bu benimle de sinirli degıl, sivil vatandasi da yaralamisti. Kafasina demirle vurmustu. Ilk vuran karsi taraf olinca ordan da yirtti.

Darp etti diyorsun, yetmedi birde silahi var diyorsun beni tehdit ediyo diyorsun.. lutfen derhal polise gidin .. darp raporu alin.. uzaklastirilsin hatta meslegi her neyse ondanda edilsin .. cocuklarinida al uzaklas o sehirden..

Ya allah askina cocuga uyup şikayet etmemezlik yapmayın. Bu adam bu kadar manyaksa yarin obur gun ayagina siksa napcaksin seni öldürse cocuklarin ne yapacak? Gözünü karartmis manyak
Sikayetimi elbet yapacagim alo 183 ile dun gorustum. Bakanligin bilgisi var fakat sikayete bagli haraket ediyorlar. Darp raporu ve sikaywti yarin ya da gece cocuklar uyuynca acilden alayim diyorum. Hastane yakin zaten

Arkadasim ben anlatamadim sanirim. Cocuk polisi ocu gibi görmüyor, karakolda yasanalardan dolayi uzuluyor. Karakol koselerinde anne yi ya da babayi beklemek kolay mi?
hiçç değil,ama ben o çocuğu düşünüyorummm,anasız ne olur,sende onu düşün ve lütfen beklesın,bayramlarda anam yok dıye ağlamasındasa,anası ile orda beklesın ağlasın,yetımlık ne bilirim,benım derdım,o anasız buyumesın,anası olmayanın babası olmuyor,babası olmayanında ahhh,ahh,zaten canım sıkkın,lütfen onunla konuş,ve doğal birşey olduğunu söle,adama kapıyı açmasınlar,adam belliki ,neyse yaa söyleyecek lafta bulamıyorum

keşke eve geldiğinizde bu kadar sert konuşmasaydınız. kendiniz söylüyorsunuz normal değil diye dahada tahrik etmeseydiniz adamı.. güzellikle konuşsan anlar mı acaba diyorum. anlatsan kendini belki uzaklaşır senden..
gerçekten çok üzüldüm yanlış anlama ama adam normal değilse sende çok zıt konuşma evde teksin yardım edenin yok. kimbilir neler yapar.. güzellikle uzaklaştırmaya bak. tabi ki polise git. ama önce o adamla anlar mı hiç sanmıyorum ama gene bi dene konuşmayı...

Edilmedi canim maalesef ben de anlam veremiyorum. Bu mesle ki hayatinda 2. Surgunu. Idari olarak disiplin suclari var. Gelen ceza ya surgun, ya para cezasi ya da kidemle alakalo bir cezaydi.
Emniyet mudurune kadar ciktim. Zorla alip psikiyatriye bile goturduler.
Bu benimle de sinirli degıl, sivil vatandasi da yaralamisti. Kafasina demirle vurmustu. Ilk vuran karsi taraf olinca ordan da yirtti.

Ne olursa olsun bu suçlardan dolayı meslekten atılması lazım..
Sonuçta disiplinsizlik olayı var burada,belkide sizinde bilmediğiniz ne bileyim bir tanıdığı filan mı arka çıkıyorda meslekte kalıyor hala..
Hakkınızda hayırlısı olsun artık,sizin içinde evlalarınız içşnde zor bir süreç..

Neden ayrılmıştınız?
Canim cektirmedigi kalmadi. Her turlu siddete, sanal aldatmaya vs. Maruz kaldim. Ona gore ben potansiyel O****yum.
Dusunun daha onceleri aile ve sosyal politikalar bakanligi mudur ile gorusulmustu. Bakanlik binasi bilmedigimden resmi arac gonderip beni aldirmislardi. Bana dedi ki mudur seninle niye bu kadar ilgili? Araba gondermeler falan? Deim ki sen salak misin ya? Gelen araba devlete ait hem mudurun benimle isi ne?
Bir keresin de bir tane er facebook tan bana asilmisti hem de pis sekilde (isim soy isimi de kavga durumunun jandarmaya intikal etmesinden bulmus. Ifade esnasinda oda da kahve servis ediyordu)
Ben de sikayetci oldum sonra bir yuzbasi beni aradi, cagirdi mesajlari gosterdim. Bizim ki bu defa da "E tabi yuzbasi gordu seni, sana goz koydu ondan yardimci oldu dedi.
Onun kafasina gore, Asker, polis, doktor, savci, copcu, postaci hepsi bana yaziliyor. Sanki etrafta benden baska kadin yok gibi.

keşke eve geldiğinizde bu kadar sert konuşmasaydınız. kendiniz söylüyorsunuz normal değil diye dahada tahrik etmeseydiniz adamı.. güzellikle konuşsan anlar mı acaba diyorum. anlatsan kendini belki uzaklaşır senden..
gerçekten çok üzüldüm yanlış anlama ama adam normal değilse sende çok zıt konuşma evde teksin yardım edenin yok. kimbilir neler yapar.. güzellikle uzaklaştırmaya bak. tabi ki polise git. ama önce o adamla anlar mı hiç sanmıyorum ama gene bi dene konuşmayı...
Canim ben her yolu denedim ona ama onun anlama yetisi yok :KK43:

Yerinde olsaydim sikayetimi eder ve eger mumkunse o adamdan uzak bir yere tasinirdim.Karsilasma ihtimalini sifira indirmek icin.
Sikayet etsende zaten pek birsey olmaz zaten polismis en iyisi uzak durmak.Seni hala kiskandigi belli.

X