-
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
baba polis zaten,tuhaf tabi,çocuk onlar,kadının halıne bak,öldürse ne olcaktı,bıçağı çekse ne olcasktıııı,yada kadın çekse ne olcaktı,hapishnedemı buyucektıSurekli karakollara alinan bir ailenin cocuklari olarak, polisten korkmalarinin nesi tuhaf? Aslin da korku bile degil, uzuntu, huzursuzluk
tesekkur ederim. Raporu alacagim zaten ama yine bir halta yaramayacak gibi. Zaten bunun verdigi rahatlikla haraket ediyor.canim cok üzüldüm mutlaka darp raporu al. cocuklar kiyamazlar babalarina falan ama sen kendin icin git ve o raporu al.
cok büyük gecmis olsun.
cocuk sabah beni birakip gitmedi canim. Simdi de ev de yarin ookulda oluryoruma katılıyorum
+ geç kalmış sayılmazsınız çocuğunuz haberi olmadan okuldayken gidin alın raporu
Denetimle çıkabiliyorlar. Emniyete falan şikayet etsene. Rapor ve iz oldumu açıyorlar davaInsallah atarlar iceri ama 6 ay sonra yine disarda bir de cezanin hepsini bile yatirmiyorlar ki
Ben artik adalete bile inanmiyorum. En son ki mahkememiz de ben de hukum giydim sucum da o beni darp ederken, iteklerken tirnagim bogazini cizdi. Basit yaralamadan saydilar.
Arkadasim ben anlatamadim sanirim. Cocuk polisi ocu gibi görmüyor, karakolda yasanalardan dolayi uzuluyor. Karakol koselerinde anne yi ya da babayi beklemek kolay mi?baba polis zaten,tuhaf tabi,çocuk onlar,kadının halıne bak,öldürse ne olcaktı,bıçağı çekse ne olcasktıııı,yada kadın çekse ne olcaktı,hapishnedemı buyucektı
Aciliyor evet ama yasalar yeterli degilDenetimle çıkabiliyorlar. Emniyete falan şikayet etsene. Rapor ve iz oldumu açıyorlar dava
Aciliyor evet ama yasalar yeterli degil
Hayir tabi ki makul olcude yapiyorum. Raporu alacagimi soyledim. Ama iste haberi bir sekilde olmamaliÇocuğun her dediğini yapıyor musunuz siz? Çocuk ne bilsin yahu?
Edilmedi canim maalesef ben de anlam veremiyorum. Bu mesle ki hayatinda 2. Surgunu. Idari olarak disiplin suclari var. Gelen ceza ya surgun, ya para cezasi ya da kidemle alakalo bir cezaydi.Bu kadar şikayet etmişsiniz,meslekte neden men ediliyorki..
Aileniz bu durumu biliyorlardır umarım..
Sikayetimi elbet yapacagim alo 183 ile dun gorustum. Bakanligin bilgisi var fakat sikayete bagli haraket ediyorlar. Darp raporu ve sikaywti yarin ya da gece cocuklar uyuynca acilden alayim diyorum. Hastane yakin zatenYa allah askina cocuga uyup şikayet etmemezlik yapmayın. Bu adam bu kadar manyaksa yarin obur gun ayagina siksa napcaksin seni öldürse cocuklarin ne yapacak? Gözünü karartmis manyak
hiçç değil,ama ben o çocuğu düşünüyorummm,anasız ne olur,sende onu düşün ve lütfen beklesın,bayramlarda anam yok dıye ağlamasındasa,anası ile orda beklesın ağlasın,yetımlık ne bilirim,benım derdım,o anasız buyumesın,anası olmayanın babası olmuyor,babası olmayanında ahhh,ahh,zaten canım sıkkın,lütfen onunla konuş,ve doğal birşey olduğunu söle,adama kapıyı açmasınlar,adam belliki ,neyse yaa söyleyecek lafta bulamıyorumArkadasim ben anlatamadim sanirim. Cocuk polisi ocu gibi görmüyor, karakolda yasanalardan dolayi uzuluyor. Karakol koselerinde anne yi ya da babayi beklemek kolay mi?
Edilmedi canim maalesef ben de anlam veremiyorum. Bu mesle ki hayatinda 2. Surgunu. Idari olarak disiplin suclari var. Gelen ceza ya surgun, ya para cezasi ya da kidemle alakalo bir cezaydi.
Emniyet mudurune kadar ciktim. Zorla alip psikiyatriye bile goturduler.
Bu benimle de sinirli degıl, sivil vatandasi da yaralamisti. Kafasina demirle vurmustu. Ilk vuran karsi taraf olinca ordan da yirtti.
Canim cektirmedigi kalmadi. Her turlu siddete, sanal aldatmaya vs. Maruz kaldim. Ona gore ben potansiyel O****yum.Neden ayrılmıştınız?
Canim ben her yolu denedim ona ama onun anlama yetisi yokkeşke eve geldiğinizde bu kadar sert konuşmasaydınız. kendiniz söylüyorsunuz normal değil diye dahada tahrik etmeseydiniz adamı.. güzellikle konuşsan anlar mı acaba diyorum. anlatsan kendini belki uzaklaşır senden..
gerçekten çok üzüldüm yanlış anlama ama adam normal değilse sende çok zıt konuşma evde teksin yardım edenin yok. kimbilir neler yapar.. güzellikle uzaklaştırmaya bak. tabi ki polise git. ama önce o adamla anlar mı hiç sanmıyorum ama gene bi dene konuşmayı...