- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
OGLUNU FALAN DINLEME DIREK GIT POLISE RAPOR GIRSUN ELMI YAMAN BELMI YAMANMerhaba arkaslar hemen konuya gireyim.
Biliyorsunuz tek basima 2 cocukla savas veriyorum. Dun Iskur'a gittim meslek kurslari ile alakali.
Markettir, eczanedir vs. Derken eve donerken hava karardi.
Bu Allah'in belasi beni gormus carsidayken ve eve gelmis cocuklar da kapiyi acmislar.
Eve bir girdim, girmemle bunla karsilasmam bir oldu. Cok sasirdim, cik disari dedim. Sana mi sorucam lan dedi. Dedim ki tabi ki soracaksin artik sen bizimle degilsin. Git dedim bizi huzursuz etme hem cocuklar korkuyor dedim.
Bana, cocuklarini dusunsen disarda surtmezsin O*** lar gibi dedi. Kan beynime cikti.
Defol dedim. Ben is bakiyorum Allah'in belasi dedim.
Baktim gidecegi yok cocuklara dedim ki oglum kapinizi kapatin. Cocuklar, anne ne olur yine polisler gelmesin evimize aramayalim, gitmeyelim karakola dedi. Ben de tamam oglum babanla konusacagim gidecek sen kapini kapat dedim
Simdi diyeceksiniz hemen neden polisi aramadin. Artik cocuklarim karakol beklemekten cok yiprandilar. Ikna edebilirsem belki gider dedim.
Ama huylu huyundan vazgecer mi? Bana dedi ki "kimseye bakmayacaksin lan! Calismak senin neyine? Adam olsan evinde oturur, kocani bosamaz, maasimi yerdin. Ama mayan bozuk, sen guzelligine guvendin, baskasina kendini s*****k icin bosadin beni" dedi.
Defol cik evimden dedim. Sen hala kendini adam sanmakla mesgulsun. Kimse yuvasini yikmaz ama su konustuguna bak, sen ahlaksizin tekisin. Cocuklarinin annesinebunlari soyleyebiliyorsun.
Konustu durdu en son tepem atti masada ki bardagi yere atip. Yeter! Biktim senden kurtulamadim bir turlu. Cocuk icin polisi arayamiyorum. Allah belani versin senin dedim.
Bu birden kalkip saclarimi eline dolayip beni firlatti. Arkasindan sag gozume vurdu ve sag kolumu kivirarak arkaya buktu. Ve sonra bir suru sey.
Simdi sag gozum mor alnima kadar ve sag kolum dirsek kisminin orasi sis vaziyette. Sirtim falan cok aciyor.
Darp raporu almak istiyorum ama oglumu ikna edemiyorum. Anne polis bulmasin bizi diyor. Oglum ben gidip gelecegim hemen diyorum. Hayir gitme diye agliyor. Birakacak kimsem de yok. Gerci su durumda biraksam bile kalmayip aglayacaktir.
O kadar koseye skistim ki anlatamam. Yarin okula gittiklerinde gitsem diyorum. Acaba gec kalir miyim?
Bir de ben ne yaparsam yapayim anladim ki bu adamdan kurtulus yok. Calistigi meslek yuzunden beni bulmasi cok kolay. Arti belinde silahi var isin komik yani da bu insan toplumun huzurunu saglamakla gorevli.
Yoruldum artik... Bana seni vururum falan da diyor. Keske diyorum oyle bir iyilik etsen.
Her yere sikayet ettim zamaninda bakanliktan da destek aldim ama yok yok yok!