- 7 Ekim 2020
- 36
- 38
- 3
- 32
KonuştumGördüğüm kadarıyla konuşarak rahatça halledebileceginiz durumlar bunlar. Söylediği yalanların sizde güvensizlik oluşturduğunu, gerçekten güvenip huzuru yakalamak istediğinizi, bu şekilde yaşamanın ikiniz için de olumsuzluk getirdigini anlatip çözebilirsiniz.
Kıskançlık konusu çok değişik bir durum. Benim ilk yil yasadigim çok absurttu mesela. Kadın vs değil de o an ilgilendiği herhangi bir şey ruhumu emerdi resmen. Okuduğu kitap, izleyip güldüğü video vs.
Evliliğin oturması diye bir gerçeklik var. Flört döneminin uzunluğundan bağımsız, aynı evi paylaşma, sorumluluklar, karsilikli tanıma vs. Önce sağlığınız ve kendi ruhunuz, sonra evliliğiniz için sakin bir şekilde konuşun eşinizle lütfen.
Herşeyi kafama takıp büyüttüğüm için anlatımını değiştirdiğini geçiştirdiğini söyledi. O konu haricinde hiçbir yalanım yanlışım olmadı o konuyu da sen kafana taktığın için doğruları söylemedim ayrılırsın diye korktum. Bak 1 yılı geçti hala aynı konudasın aş artık bıkmadın mı geçmişi düşünmekten diyor. Ama bende yarattığı hasarı hesaba katmıyor. Toparlanırım ama kendimi eğitmem lazım
Mesela işe gitti az önce. Parfüm kokusu fazla geldi. Normalde ne diye bu kadar 5 6 fıs sıkıyorsun 2 fıs yeter diye laf sokardım bende de var problem. Sanki herkes onu koklcak onun peşinde gibi salakça bi düşünce. Bugün gitmeden sarıldı oo yoğun sıkmışsın boğuldum dedim al işte hayatım valla kavga çıkarcak yer arıyorsun dedi güldü bende dedim yok bana yoğun geldi yeni sıktığın için şimdi işe gidene kadar hafifler. Böyle geçiştirdim o da şaşırdı çünkü laf sokmamı bekliyordu. Böyle böyle aşıcam sanırım