Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevilmesem neden evleneyim? Sevilmeyen kadın kıskançlığı ilk defa duyuyorum. Sanırım konumu tam anlayamadınız. Takıntılı derecede kıskançlığım var bu bi hastalık türü. Neyse teşekkürlerSevilmeyen kadin "kiskancligi" diye birsey var.
Bende de vardi.
Bundan sonra olmaz. Niye mi?
Cunku kadin-erkek iliskilerinde hosuma gitmeyecek sekilde civiklasan biriyle beraber olmam. Diliyle bana seni seviyorum dedikten sonra kasi gözü oynayan benden haric her kadini odak noktasi yaparak beni ikinci planda hissettiren biriyle olmam.
vsvsv uzar gider yani..
böyle bir erkegin beni sevdigine de inanmam veya karakteri bana ters derim uzaklasirim.
siz evlenmissiniz. güveninizi sarsan biriyle hemde.
güvenli bir iliskide ve kadin sevildiginden emin ise böyle seyleri tinlamaz bence..
hatta güler gecer.. cunki seviliyor biliyor ve emin iliskisinden.
tv deki bir kadina abaza gibi bakan ve o sirada dünyasi duran adamin beyin hücrelerinin varligindan süphe duyardim
lakin kiskanmak yerine sogumak daha mantikli..
Ne konuda?Kendini geliştirmiş olsaydın kıskanmazdın.
Bende aynı durumdayım o kadar net o kadar sağlam duruyordu ki yeminle yaptığım tezahürat ı ömrümde kimseye yapmamıştımSiz ayrılma aşamasında degilimiydiniz? Evlendiniz mi? Başka üyeyle mi karıştıyorm şuan.
En mantıksızı tv deki birini kıskanmak eşimde beni kıskanır yahu artistler beni ne yapsın artistler kocalarımızı ne yapsın en gereksiz kıskançlık ama o an ne düşünüyorlar bilemiyorum artisti sevecek artık beni sevmeyecek mi diye düşünüyorlar acabaMerhabalar
Hayırlı akşamlar kızlar
Yaklaşık 2 aydır evliyim
Gerek sevgililikte gerek nişanlılıkta kıskanç biriydim
Normal seviyedeydi bu durum
Sevgiliyken bana eski ilişkileri hakkında yanlış bilgi verdi ben bunu yalan olarak nitelendiriyorum
(Örneğin kimseyle bu mekana gelmedim demesi ve birkaç ay sonra benim tesadüfen daha önceki sevgilisiyle o mekana gittiğini öğrenmem gibi)
Saçma durumlardı ve hep ben kavga çıkarıyorum diye çarpıttığı bilgilerdi ve ben yalan söyledi diye ilişkiyi bitirmiştim sonrasında özürler çabalamalar sonrasında barıştık. Ben o zamandan sonra takıntılı birine dönüştüm. Çünkü öncesinde gayet relax rahat umursamaz biriydim. Yani dıdı bıdı meseleler için kafamı yormazdım. Cok kez ayrılmak istedim aileler araya girdi o sözler verdi bi şekilde geldik buralara. Sonuç olarak ben kıskanç takıntılı bi insana dönüştüm. Bazı kavgalar ailelere de yansıdı.
En istemediğim durumdu bu. İmajım zedelendi resmen. Çünkü ben hayatım boyunca hep bi erkek ne kadar sevilse de çok pohpohlamamak lazım çünkü arşa çıkıyor egoları diye düşünen biriydim. Şimdi ise kocasını hastalık derecesinde kıskanan biri oldum resmen. Bunu istemiyorum kıskanmak istemiyorum kaç kez tartıştık kavgalarda o sakin hatta bazen güler halime bazen de uzar kavgamız o da sinirlenir.
Dün bi filmde açık saçık bi kadın vardı izliyorduk kadın giyiniyor soyunuyor falan arada da evle ilgili bi konu konuşuyorduk o birsey diyor ben cevap veriyorum ben dizinde uzanıyordum birşey sordum cevap yok hı ney diyo 3 kez tekrarladım kafamı kaldırıp baktım kadına odaklanmış öyle bi bakıyor ki hışımla kalkıp tvnin fişini çektim bağırdım çağırdım sonra da kendimi odaya kapadım halime ağladım. Anasını satym bi koca bende sanki ne bu buldumcuk gibi kıskanıyorum adamı diye sinir oldum kendime.
Vallahi kıskanmak istemiyorum çok yoruldum yıprandım kendime ediyorum resmen. Doktora gitmek istemiyorum panik atak ilacı kullanıyorum ekstra ilaç kullanamıyorum beni ruh gibi yapıyor. Kızlar ister eleştirin ister akıl verin bana yöntem söyleyin kıskanmaktan kurtulmak istiyorum eskisi gibi rahat umursamaz olmak istiyorum herkese yeten aklım kendime yetmiyor..
Evet malesef oyumBacım sen megg misin şimdi ? Valla devrelerim yandı ya
Bende aynı durumdayım o kadar net o kadar sağlam duruyordu ki yeminle yaptığım tezahürat ı ömrümde kimseye yapmamıştım![]()
Burdaki yeni üye konuları da başka sağlam duran üyelerindir belkiBende aynı durumdayım o kadar net o kadar sağlam duruyordu ki yeminle yaptığım tezahürat ı ömrümde kimseye yapmamıştım![]()
Ya çok teşekkür ederimBence yeri değil hanımlar ya , konu sahibinin akıl almaya ihtiyacı var lince değil .
Herkesin hayatında bazen basiretinin bağlandığı olaylar vardır , olmuştur
Eşinin davranşları panik atağını tetikliyor olabilir .
Sevilmesem neden evleneyim? Sevilmeyen kadın kıskançlığı ilk defa duyuyorum. Sanırım konumu tam anlayamadınız. Takıntılı derecede kıskançlığım var bu bi hastalık türü. Neyse teşekkürler
Yahu ben çok şaşırdım niye biliyor musun sen zeyna gibi kadınsın asla evlenmez bu ailesine toz kondurmayan paşayla diyordum yaEvet malesef oyum
Bu konuyla bilinmez hiç istemezdim
Çünkü kabullenemiyorum bu halimi
Valla ben o kadar olaya uzağım ki ikinci üyelik asla alınmaz anca hesap kapanırsa sanıyordum. Ondan şaşırdım. Yeni üye konuları da böyle eski üyelerden olanlarınsa ohooo valla şaşırırım. Ben rol yaptığını düşünmedim ama neden 2. Bir hesaba ihtiyaç duyup sen değilmiş gibi konu açtın ona şaşırdım. Çünkü sen kafamda daha farklı bir imaj oluşturmuştun. Yoksa konun da pek birşey yok yani utanacak çekinecek hepimizin başına gelir ne var ki bundaBurdaki yeni üye konuları da başka sağlam duran üyelerindir belki
Hep öyle düşünmüşümdür
Bu kıskanç halim dışında aynı burdaki gibiyim
Rol yapmıyorum yani
Neden bu kadar sasirildi anlamadım ben de. Neyse konu o degil.Ya çok teşekkür ederim
Msjın gözlerimi doldurdu
Burda hiçbir zaman benim hayatım mükemmel tavrı takınmadım
Rol yapmışım gibi lanse edildi
Olmadığım biri gibi davranmadım hiç
Bu yönüm sıkıntılı diye bi ayıplandım gibi oldu
Diyorum ya başkalarına verdiğim akıl kendime yetmiyor
İnsanız başımıza herşey gelebilir
Tekrar teşekkür ederim ılımlı cevabın için
Ya eşim Allah var iyi biriHani kırılmış bir şeyi yapıştırırsın eskisi gibi olmaz ya , zaten var olan rahatsızlığınızla da birleşince bu olay sizde takıntı haline gelmiş sanırım .
İlaç almadan psikologa gidemez misiniz ?
Eşinizi de bilmek lazım , çok anlatmamışsın ki .
Önceden de böyle miydin ? Gerçekten senden çekindiğinden bir şeyleri saklayarak yapmış olabilir mi ?
Çevrenizdekiler ne söylüyor ?
Bak hanım efendi yeni ban yedim hiç yere sırf münakaşaya girmemek için sustuğum halde. Aynı şeyi sende de uyguluyorum bak. Susmaya sakin kalmaya çalışıyorum. Ben konu sahibi ile konuşuyorum yukarda başka arkadaşlar da yorum yapmış. Ben böyle şeylere şaşırırım gülerim tepki gösteririm çünkü çok bilgim yok bu konularda 2. Üyelik vs. Konu sahibine de yazmışım tatlı tatlı. Sen ne diye beni alıntılayıp benim üzerimden demeç veriyorsun? Linç nerede yaptım bir söyler misin ya ? Cidden sakince bekliyorum seni.Bence yeri değil hanımlar ya , konu sahibinin akıl almaya ihtiyacı var lince değil .
Herkesin hayatında bazen basiretinin bağlandığı olaylar vardır , olmuştur
Eşinin davranşları panik atağını tetikliyor olabilir .
1)ya ben cok önyargılıymısım burda. İnan eşimden daha çok ailesiyle anlaşıyorum. Birşey bir sorun olsa hep destekler eşime ayar çekerler yüzümü asıl görseler. Bu konuda biraz cadı gelin gibi düşünmüşüm ama Allah var hiç yanlışlarını görmedim.Yahu ben çok şaşırdım niye biliyor musun sen zeyna gibi kadınsın asla evlenmez bu ailesine toz kondurmayan paşayla diyordum ya1. Ona şaşırdım 2. Sen nasıl iki hesaptan aynı konuyu açma hatasına düştün
kıskançlık mevzuna gelirsek olabilir arada yersiz güçlü durma işini abartınca böyle olur olmaz yerde patlak verebiliyor. İnsanlık hali olur öyle çok büyütme geçer gider zamanla evlilik oturduğunda.
Valla ben o kadar olaya uzağım ki ikinci üyelik asla alınmaz anca hesap kapanırsa sanıyordum. Ondan şaşırdım. Yeni üye konuları da böyle eski üyelerden olanlarınsa ohooo valla şaşırırım. Ben rol yaptığını düşünmedim ama neden 2. Bir hesaba ihtiyaç duyup sen değilmiş gibi konu açtın ona şaşırdım. Çünkü sen kafamda daha farklı bir imaj oluşturmuştun. Yoksa konun da pek birşey yok yani utanacak çekinecek hepimizin başına gelir ne var ki bunda
Ya eşim Allah var iyi biri
Evlilik istemeyen korkan biriydim ben
Onun çabası kalbi beni ikna etti
Düşünür sever sayar hep
Ufak tefek böyle yanlış bilgiler verdi
Ama öncesi şöyle
Misal ben birkaç kez diyordum bu mekana hiç geldin mi evet diyordu kimle. Eski kız arkimle. Hmm tmam kalkalım diyordum böyle sıkıntılı davranısım vardı sonrasında kızıyordum beni aynı mekanlara götürme diye
Onu buna ben sürükledim gibi oldu
O da kavga çıkmasın diye çarpıtmaya başladı
Cvptan kaçınıyordu çünkü yalanı da beceremiyordu o artık geçiştirdikçe bende takıntıya dönüştü arta arta devam etti
Aslında sorun bende
Ona hiç sorun bende demedim ama buraya yazıyorum işte sorun bende. Takıntılıyım. Önceden rahattım ben takmazdım. O hallerimi özlüyorum. Eşimin yerinde olsam çoktan bırakmıştım beni. Belki de kadına değil de filme odaklanmıştı ben öyle yordum. Çünkü öyle bi hatasını görmedim hiç şimdiye kadar şüphelencek. Kendime sinir oluyorum hani bunu birine anlatsam inanmaz çünkü dışarıya çok güçlü görünmeye çalışırım herşeyi içime atarım her zaman. Umarım anlatabilmişimdir biraz