- 27 Mayıs 2019
- 540
- 676
- 32
- Konu Sahibi bkotprovula
Yorumunuzdam ogle sandimBilemedin az daha dogu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumunuzdam ogle sandimBilemedin az daha dogu
Kardeşimde üye görürse ben olduğumu anlar uzak doguluyum diyim siz anlayinYorumunuzdam ogle sandim
Şuan beni suçluyor yuvası yıkıldı diye jest olsun diye kapısına bazı günler hediye bırakıyorum ama vazgeçtimTerapi alın beraber. Ha diyince hemen evlenmeyin
Ben tek terapi aldım şuan konuşmuyoruz o devam etmeye çalışıyor farkındayım, tek hata bende değil onunda var ama benimkiler beni yiyip bitiriyorO tavsiyeyi ben de isterim
Konu sahibi, peki şimdi durum değişti mi? Hala aynı mısınız yoksa terapi vs durumu kurtardınız mı?
Sacmalamayın ıstersenızMerhaba, buraya konu acmayacagim derken bugün actigim ikinci konuyla kafanızı sisiricem eşimle 2 ay önce ayrıldım, fakat insan istemez hem onun yaptığı haksızlıkları hemde kendi yaptığım haksızlıklar gün gibi yüzüme vuruyor , ona ulaşmaya çalıştım fakat hala kızgın olduğun için konuşmuyor benimle .gönlünü almak için ne yapmalıyım şuan sadece dua edebiliyorum elimden bu kadarı geliyor .
japonya?Kardeşimde üye görürse ben olduğumu anlar uzak doguluyum diyim siz anlayin
Herkesin öyle olmuyor maalesef bazı kişiler dus alsa da yoğun çalışmada rolonsuz olmuyor eşimden biliyorum her gün duş alır ve rolon kullanırHer gün deodorant roll on o kadar zararlı ki..temiz kıyafet ve duş olsa yeterli bence konu sahibine
Eşiniz kadın mıÇünkü benden istediği tek şey kendime bakmamdi ona biraz yardımcı olmamdı, ama ben o kadar bireysel büyüdüm ki onun bu istekleri kavga sebebi oluyordu
Recep İvedik uzak doğusu sanırım Kars Japonya da kimse zar diktir demez sanmıyorumjaponya?
ya kötü seyler yasamış olabilirsiniz gecmiste ama evliliğe bir kere gereken özeni vermemissiniz.. hatta evliliği boşverin, kendinize o değeri vermemisken esiniz neye, neden dönsün?
kaldı ki bir kez ayrıldıktan sonra barışmak zordur. neyi, ne kadar düzelttiğinizi söylerseniz söyleyin insan gecmisi de unutamıyor. bu arada esinizle evlenme sebebiniz bile olağanüstü saçma. resmen sizi kabul ettiği için evlendiniz.. hem de kendi hatanız bile olmayan, basınıza gelen korkunç bir sey yüzünden.
bence önce siz kendinizi kabullenin ve sevin..
Ovvvv her gün roll on zararli mıymış ?Her gün deodorant roll on o kadar zararlı ki..temiz kıyafet ve duş olsa yeterli bence konu sahibine
Günde 15 saat çalışıp eve gelip yemek temizlik yapıp, tek yaşayan annenize uğrayıp iyi mi kötü mü bir eksiği var mı diye bakmaktan , yetmiyormuş gibi psikolojik olarak yorgun olmamdan kaynaklı olabilir mi . Psikoloğum kendin dahi kendini sevmek istemiyorsun demiştiKişisel temizliğinize neden dikkat etmiyorsunuz? Adam niye tekrar sizin gibi biriyle evlensin, hadi yine değişmez aynı şekilde devam ederseniz?
Günde 15 saat çalışmak zor mesleğiniz nedir?Günde 15 saat çalışıp eve gelip yemek temizlik yapıp, tek yaşayan annenize uğrayıp iyi mi kötü mü bir eksiği var mı diye bakmaktan , yetmiyormuş gibi psikolojik olarak yorgun olmamdan kaynaklı olabilir mi . Psikoloğum kendin dahi kendini sevmek istemiyorsun demişti
Günde 15 saat çalışıp eve gelip yemek temizlik yapıp, tek yaşayan annenize uğrayıp iyi mi kötü mü bir eksiği var mı diye bakmaktan , yetmiyormuş gibi psikolojik olarak yorgun olmamdan kaynaklı olabilir mi . Psikoloğum kendin dahi kendini sevmek istemiyorsun demişti
Alt tarafı vücuduna 2 dakika su tutup deodorant sıkacaksın. Kişisel bakımdan kolay ne var? Toplasan 5 dakika tutuyor.niye böyle mesele haline getirdiniz?Günde 15 saat çalışıp eve gelip yemek temizlik yapıp, tek yaşayan annenize uğrayıp iyi mi kötü mü bir eksiği var mı diye bakmaktan , yetmiyormuş gibi psikolojik olarak yorgun olmamdan kaynaklı olabilir mi . Psikoloğum kendin dahi kendini sevmek istemiyorsun demişti
Sadece sizin suçunuz yokmuş gibi duruyor buradan ama, eşiniz ev işlerinde yardımcı olmaz mıydı hiç, evde nasil bir iş bölümünüz vardı?