inan ki onun ne tepki verecegini bilmek isterdim ve sana demek isterdim at veya atma mesaji...
güzelim belki sahiden kafasina donk etti ama senin onu hala sevip sevmediginden emin olmadigi ici yaklasim göstermiyor direk.
gece gece yine kücük emrahligim tuttu duygusallastim
(ne yapalim ya,biraz gülerek yaklasmazsak,coook yiprancaz)
Evet bazen dalgaya almak, gülüp geçmek gerekiyor
Allah bize aylar,yillar sonra bu yazdiklarimizi okurken bir tebessümle belki gözlerimizde dolarak sükür sana ya Rabbim suan mutluyum tamamiyla demeyi nasip etsin..
Az önce aklımdan aynı şey geçti
Canim eger dedigin gibi o havalar girerse ve sen buna üzülecem diyorsun ama yinede göze alabiliyorsan,at bir mesaj sonra pisman olmayasin diye belkide.
benim esim gece yarisindan önce mesaj atmisti -yarin dogum günüm ve ben yalnizim,yalniz girecem yeni yasima ve ben ta aksam 8 e dogru falan attim mesaj.
Yarın doğum günün mü canım, ben mi yanlış anladım? Öyleyse çoook kutlu olsun, yeni yaşın sana istediklerini getirsin.
Offf, çok kararsız kaldım mesaj atmak konusunda. Hiçbir anlamı yok mesaj atmanın biliyorum ama gereksiz yere stres yaptım, belki çok büyütüyorum ama ne yapsam doğru olur bilmiyorum. Ben gayet iyiydim aylarca, keşke iki hafta önce onunla karşılaşmasaydım, keşke bana pişman olduğunu canının yandığını filan söylemeseydi, keşke facebook'a yazdığı şeyleri görmeseydim. Aklıma bile gelmezdi mesaj atmak. Çok saçma işte...
Pardon canim iyi anlatmamisim baktim
onun dogum günü vardi 3 ay önce,ve o kendisi bir gün önce gece yarisindan önce bana iste mesajla dedi yalnizmis yeni yasina girerken....ben yazmadim dogum gününde bütün gün ta aksam 8 e dogru yazdim
Keske bu keskeler olmasaydi
ya canim uyuyacam dedim hala budayim
Canım sana özelden bir mesaj gönderdim...
Uykusuz kaldık gece gece bu odunlar yüzünden ya
Evet kendi konumda bende tıkanıp kalıyorum çünkü söz konusu şahsın davranışları hiç standart değilBir de insan kendi yaşadıklarına objektif bakamıyor, başka bir arkadaşım olsa aynı şeyleri anlatsa muhtemelen "boşver gitsin zaten seni haketmiyordu, bu kadar takılma boşver zaten herşey bitmiş bak kendi hayatına" derdim ama benim bu şahsiyetle (!) ilişkim kesinlikle etrafta gördüğüm ettiğim hiçbir şeye benzemiyor, adam muamma, neden, çünkü dengesiz
Ne zaman istersen anlatabilirsin canım, dinlemeye hazırım seni her zaman.
Siz bosanmissiniz ama hala unutamamissiniz,merak icindesiniz buda size aci vermeye yeter zaten..
matahari merak ettim kutladın mı doğumgününü?