Eski eşimin yaptıkları... Nedir bu, pişmanlık mı?

abim bana eminmisin dedi eminim dedim avukata gittik
sonra aradı ben seviyorum ayrılmam dedi
bende ben ayrılacam dedim kapattım.daha olayların farkında değilim bence

abimde evli bugün bizdeydi bana bakıp bakıp duruyor iyimisin diye inanılmaz rahatım çünkü sadece içimde bir ağırlık var

Henüz çok yeni bir durummuş, zamana bırakmak gerek, bu arada sakın arama o arayacaktır seni, şu an o da şoktadır.

Olgunlaşmamışlıktan başka bir şey değil..
Face'te hüzünlü sözler , yaralayıcı şarkılar paylaşmasına çok anlam yüklemekte olgunlaşmamış insanla aynı kefeye konmak için yeteli bir sebep olabilir bu yüzden kendi yolunu çiziyorken , bu yolda artık bu tarz insanlarla zaman kaybetmemelisin.

Belki de haklısın ama her insan farklı düzeyde duygusaldır, kimisi geçmişe daha fazla takılı kalır, kimisi daha kolay sıfırlayabilir bazı şeyleri. Bilmiyorum hiç evlenip boşandınız mı ama boşanma ya da sevgililik bile olsa uzun bir ilişkiyi bitirmek o kadar kolay değil. Tabi ki önüme bakıyorum ben de, sonuçta hayatım eskisinden de güzel devam ediyor oturup günboyu saatlerce bunu düşünmüyorum ya da hayatımı engellemiyor hissettiklerim ama sonuçta bu insan benim eşimdi, evet çok kötü şeyler yaşadım ve evet bittiğini de kabulleniyorum ama o kadar zaman aynı evi paylaştığınız insanla evliliğiniz bitse de artık hiç sevmeseniz de hatta o kadar kolay atamıyorsunuz içinizden bazı şeyleri o yüzden buraya gelip içimi döküyorum, olay bu. Çok anlam da yüklüyor değilim onun hareketlerine ama merak ediyor insan sadece karşı tarafı. Herkesin farklı bir karakteri ve ayrılığı atlatma tarzı var tabi buna da saygı duyarım. Sonuçta bir şeyler yaşıyoruz ve bunu belki en yakınlarımızla bile paylaşamıyoruz gelip burada farklı yaşlarda ve tecrübelerde insanlara danışmak biraz olsun rahatlamamıza ve yolumuzu çizmemize yardımcı oluyor.

Belki de haklısın ama her insan farklı düzeyde duygusaldır, kimisi geçmişe daha fazla takılı kalır, kimisi daha kolay sıfırlayabilir bazı şeyleri. Bilmiyorum hiç evlenip boşandınız mı ama boşanma ya da sevgililik bile olsa uzun bir ilişkiyi bitirmek o kadar kolay değil. Tabi ki önüme bakıyorum ben de, sonuçta hayatım eskisinden de güzel devam ediyor oturup günboyu saatlerce bunu düşünmüyorum ya da hayatımı engellemiyor hissettiklerim ama sonuçta bu insan benim eşimdi, evet çok kötü şeyler yaşadım ve evet bittiğini de kabulleniyorum ama o kadar zaman aynı evi paylaştığınız insanla evliliğiniz bitse de artık hiç sevmeseniz de hatta o kadar kolay atamıyorsunuz içinizden bazı şeyleri o yüzden buraya gelip içimi döküyorum, olay bu. Çok anlam da yüklüyor değilim onun hareketlerine ama merak ediyor insan sadece karşı tarafı. Herkesin farklı bir karakteri ve ayrılığı atlatma tarzı var tabi buna da saygı duyarım. Sonuçta bir şeyler yaşıyoruz ve bunu belki en yakınlarımızla bile paylaşamıyoruz gelip burada farklı yaşlarda ve tecrübelerde insanlara danışmak biraz olsun rahatlamamıza ve yolumuzu çizmemize yardımcı oluyor.

Tabiki seni çok iyi anlıyorum , içini dökmene bişey demiyorum , sadece başlığı okuyunca cevap verdim , yoksa kararlar , hayat hep senin. Ayrılık vs. gibi deneyimler yaşamış biriyim , zor olduğunu biliyorum , ben zamanında ağladım ağladım , içime attım , zonalara kardım sonra çok pis nefret ettim , en sonunda ay ben bunun için mi çektim bu eziyeti dedim , ve bitti. Sonra yeni insanlar , yeni aşklar hayat kendilliğinden çözüldü bir düğümken.. Onun hakkında konuşmak bile şu aşamayı biraz daha uzatıyor sadece , bir sonraki aşamaya geçmek için , en güzeli geçmişi geçmişte bırakmak derim , hemen savunmaya geçip ben geçmişi bıraktım zaten demeden önce , seni yargılamadığımı bilmelisin.
Kendine ait bir evin , yatağın , işin olduğu için çok şanslısın , tek yapman gereken yeni insanları hayatına sokmak , bunun zamanına da sen karar vericeksin.

Canim beni biraz bekle bence!

benim yaptigim hatayi yapma diyecem ama bilinmez ki iste hatami dogru mu.

anneme göre bu kaçınılmaz son
babam ve abime göre bende hata var çok şey beklemişim adamın kumaşı belliymiş sen yarım metre kumaştan elbise çıksın istiyosun ortalama bir erkek işte beklentini azaltacaktın dediler.hakareti yok bağırması yok sadece rahat bir tip dediler
dünya yansa umrunda olmaz.
bende asla ve kat'a aramam.hatta gelse kovarım o durumdayım yani
evden yeterince destek görmemek beni ters köşeye yatırdı yada ben bahane arıyorum kafamı karıştırdım daha şimdiden

evet matahari cok farkli faktörler var hepimizin hayatinda o yüzden herkes farkli yasiyor ayriligi..

yetisme tarzi olsun ailesel ortam olsun veya ne bileyim cocuk var mi yok mu..

anneme göre bu kaçınılmaz son
babam ve abime göre bende hata var çok şey beklemişim adamın kumaşı belliymiş sen yarım metre kumaştan elbise çıksın istiyosun ortalama bir erkek işte beklentini azaltacaktın dediler.hakareti yok bağırması yok sadece rahat bir tip dediler
dünya yansa umrunda olmaz.
bende asla ve kat'a aramam.hatta gelse kovarım o durumdayım yani
evden yeterince destek görmemek beni ters köşeye yatırdı yada ben bahane arıyorum kafamı karıştırdım daha şimdiden

Benimkine cok benziyor..ama o kadarda rahat bir tip degil sadece,fakat hakareti yok bagirip cagirma yok,yahu aklimdan gectide simdi acaba sahiden cok sey mi istiyoruz?

tabiki kumasina göre giysi cikar..

Benimkine cok benziyor..ama o kadarda rahat bir tip degil sadece,fakat hakareti yok bagirip cagirma yok,yahu aklimdan gectide simdi acaba sahiden cok sey mi istiyoruz?

tabiki kumasina göre giysi cikar..

benim eşimi anlamak çok zordu.kafasından ne geçiyor bilemezsin.çünkü açık açık konuşmaz.
sen konuşursun ya konuyu kapatır yada susar.o konuyla ilgili fikrinide bilemezsin
kafanda büyür o sorun.

gelde bunu abimle babama anlat.abim avukata-avukat arkadaşı-saygılı çocuktu bize bir saygısızlığını görmedim dedi mesela.bu lafına bozuldum abimin.ama ben kendime güveniyorum evime sahip çıktığıma mücadelemi verdiğime inanıyorum
ve durum bu hale geldikten sonra atacağı adımların bir kıymeti yok benim için.o ise güç savaşında hala.bir kitapta okumuştum

eşler arasındaki s.d.k savaşında kazanan olmaz çünkü her ikisininde paçaları ıslanmıştır

ben sevmem eşler arasında güç savaşını ama o hep bunun derdindeydi.yarın işe gidecem 3 sene önceki halimi kafamda yaşatıp tekrar hayatıma devam edecem.bunu şimdi burda yazmam bile saçma geldi şimdi.o bukadar takıyomu çözümlemesini yapıyomu.hayır
amaaaannnn sıkıldım birden kendimden:KK1:

Mirka cigim tabiki esini taniyan sensin ama öfkeyle kalkan zararla otura biliyor..buyur ben..

canim ama öfken sadece sana zarar verir ve üzüntünde tabi,benim saclar nasil beyazladi görsen.

belki biraz ayri kalmaniz iyi gelecek ama hemen bosanmasan belki daha iyi cünkü olmazsa bile tekrar denesen yine bosanabilirsin.

Tabiki seni çok iyi anlıyorum , içini dökmene bişey demiyorum , sadece başlığı okuyunca cevap verdim , yoksa kararlar , hayat hep senin. Ayrılık vs. gibi deneyimler yaşamış biriyim , zor olduğunu biliyorum , ben zamanında ağladım ağladım , içime attım , zonalara kardım sonra çok pis nefret ettim , en sonunda ay ben bunun için mi çektim bu eziyeti dedim , ve bitti. Sonra yeni insanlar , yeni aşklar hayat kendilliğinden çözüldü bir düğümken.. Onun hakkında konuşmak bile şu aşamayı biraz daha uzatıyor sadece , bir sonraki aşamaya geçmek için , en güzeli geçmişi geçmişte bırakmak derim , hemen savunmaya geçip ben geçmişi bıraktım zaten demeden önce , seni yargılamadığımı bilmelisin.
Kendine ait bir evin , yatağın , işin olduğu için çok şanslısın , tek yapman gereken yeni insanları hayatına sokmak , bunun zamanına da sen karar vericeksin.

Ben biraz garip bir durumdayım, evliliğin son dönemlerinde her gün ağlardım ama aylardır tek damla göz yaşı dökemiyorum. Bazen ağlayıp rahatlamak istiyorum ama hayır tek damla gelmiyor bir türlü. Farklı şeyler düşünmeye çalışıyorum sonra ve bu beni epey oyalıyor.

Aslında geçmişi bıraktım demiyorum, yani kafamdan sildim attık tamamen umrumda değil desem buna kimse inanmaz zaten. Sadece bu ruh halim veya geçmiş benim şu anki hayatımı işimi, eğlencemi vs engellemiyor. Ama tabi ki tamamen kayıtsız olabilmeyi isterdim. Bu da zamanla olacak herhalde.

benim eşimi anlamak çok zordu.kafasından ne geçiyor bilemezsin.çünkü açık açık konuşmaz.
sen konuşursun ya konuyu kapatır yada susar.o konuyla ilgili fikrinide bilemezsin
kafanda büyür o sorun.

gelde bunu abimle babama anlat.abim avukata-avukat arkadaşı-saygılı çocuktu bize bir saygısızlığını görmedim dedi mesela.bu lafına bozuldum abimin.ama ben kendime güveniyorum evime sahip çıktığıma mücadelemi verdiğime inanıyorum
ve durum bu hale geldikten sonra atacağı adımların bir kıymeti yok benim için.o ise güç savaşında hala.bir kitapta okumuştum

eşler arasındaki s.d.k savaşında kazanan olmaz çünkü her ikisininde paçaları ıslanmıştır

ben sevmem eşler arasında güç savaşını ama o hep bunun derdindeydi.yarın işe gidecem 3 sene önceki halimi kafamda yaşatıp tekrar hayatıma devam edecem.bunu şimdi burda yazmam bile saçma geldi şimdi.o bukadar takıyomu çözümlemesini yapıyomu.hayır
amaaaannnn sıkıldım birden kendimden:KK1:

Ben de aynı şeyi düşünüyorum ben hep aynı şeyleri kafamda döndürüyorum, o gidip analizini yapıyor mu, yooo muhtemelen umurunda bile değil. Arasıra aklına esince iki şarkı ekliyor, sonra kaldığı yerden saçma hayatına devam ediyor. Gerçi yine profiline baktığında gördüğüm kadarıyla kendini içkiye vermiş, arkadaşlarıyla yazışmaları bu şekildeydi ki önceden pek içen bir insan değildi. Ama bundan bile saçmasapan anlamlar çıkarak kim? Yine ben :KK1: Hayır yani, sanki gelse barışacağım. Eee öyle bir şey de yok. İmkansız tekrar olmasını ben de istemiyorum, o da. Eee o zaman. Sanırım zamanla geçecek. Bunu konunun başından beri yazıyorum zaman zaman zaman diye ama işte zaman geçerken yıpranmasak bari.

Mirka, ama şunu söyleyeyim mirka, gerçekten eski yani evlenmeden önceki haline dönüyorsun. Ben evlilikte cidden karakter değişikliği yaşamıştım, bambaşka güçsüz bir insan olmuştum, düşüncelerim davranışlarım bile değişmişti ve bir daha asla evlenmeden önceki matahari olacağıma inanmıyordum ama görüyorum ki boşanır boşanmaz tekrar eski hayat görüşüme, eski karakterime döndüm. Merak etme eğer çok uzun yıllar süren bir evlilik değilse o derece iz bırakmıyor. Ama duygular tamamen ölmediyse o zaman bazı zorlukları var işte. Kararını almışsın ama duygularını da sorgula, nasıl daha mutlu olacağını iyice düşün. İki senaryo planla, eşinle mi yoksa onsuz mu yola devam etmek seni daha mutlu edecek? Hangisi daha kolay olacak senin için? Buna net bir cevabın varsa zaten geçiş süreci kolay oluyor.

Bu arada cumartesi doğumgünü ve çok büyük ihtimalle mesaj atmayacağım ama %100 emin olamıyorum bu kararımdan. Siz ne diyorsunuz?

Bu arada cumartesi doğumgünü ve çok büyük ihtimalle mesaj atmayacağım ama %100 emin olamıyorum bu kararımdan. Siz ne diyorsunuz?

Canim benim yürek kor yeri gibi...adamdan vazgecemiyorum...

aslinda farz et ki attin dayanamayip mesal attin, ne olabilir ki en kötü ihtimal?

Canim benim yürek kor yeri gibi...adamdan vazgecemiyorum...

aslinda farz et ki attin dayanamayip mesal attin, ne olabilir ki en kötü ihtimal?

Hemen söyleyeyim canım, en kötü şu olabilir, bana kötü şeyler yaşattı ve o mesajı haketmiyor aslında ama son dönemde pişmanlık belirtileri göstermeye başladı, neler yaptığını anlattım zaten burada. En kötü ihtimaller; havaya girebilir, hala bana aşık diye hemen şımarabilir veya kuru bir "teşekkür ederim" yazıp gönderebilir ve o zaman da kötü hissederim. Ne yapsam bilemedim.

Canim ben uyuyacam uyku iyice basti..

belkide biz kafamiza cok takiyoruz sahiden be matahari cigim..sence?
belkide akisina biraksak biraz??

Allahtan hayirlisini istesek.

sana iyi geceler canim ve bu mesaji okuyan herkesede:KK34:

Hemen söyleyeyim canım, en kötü şu olabilir, bana kötü şeyler yaşattı ve o mesajı haketmiyor aslında ama son dönemde pişmanlık belirtileri göstermeye başladı, neler yaptığını anlattım zaten burada. En kötü ihtimaller; havaya girebilir, hala bana aşık diye hemen şımarabilir veya kuru bir "teşekkür ederim" yazıp gönderebilir ve o zaman da kötü hissederim. Ne yapsam bilemedim.

dur iki dakika daha kalayim burda,

bak sorunda bu iste havaya girince insan diyor ya ne havalar giriyorsun sevin ki ben insancilim...öyle kadinlar var ki.....

dur iki dakika daha kalayim burda,

bak sorunda bu iste havaya girince insan diyor ya ne havalar giriyorsun sevin ki ben insancilim...öyle kadinlar var ki.....

Evet canım ben de aylarca öyle yaptım akışına bıraktım, artık sevmiyorum dedim, hayatımı düzelttim, onu neredeyse hiç düşünmedim. Hayırlısını diledim, yani senin söylediğin gibi. Ama son dönemde bu yaptıkları kafamı karıştırmaya başladı. Akışına bıraktım zaten, bundan sonra olacakları yaşayarak görmek gerek ama bu cumartesi doğumgünü olmasa zaten kafam rahat olurdu. Şimdi mesaj atsam bir türlü, atmasam diğer türlü...

Evet canım ben de aylarca öyle yaptım akışına bıraktım, artık sevmiyorum dedim, hayatımı düzelttim, onu neredeyse hiç düşünmedim. Hayırlısını diledim, yani senin söylediğin gibi. Ama son dönemde bu yaptıkları kafamı karıştırmaya başladı. Akışına bıraktım zaten, bundan sonra olacakları yaşayarak görmek gerek ama bu cumartesi doğumgünü olmasa zaten kafam rahat olurdu. Şimdi mesaj atsam bir türlü, atmasam diğer türlü...

inan ki onun ne tepki verecegini bilmek isterdim ve sana demek isterdim at veya atma mesaji...

güzelim belki sahiden kafasina donk etti ama senin onu hala sevip sevmediginden emin olmadigi ici yaklasim göstermiyor direk.

gece gece yine kücük emrahligim tuttu duygusallastim:KK60:

(ne yapalim ya,biraz gülerek yaklasmazsak,coook yiprancaz)

X