Eski eşimin yaptıkları... Nedir bu, pişmanlık mı?

canım konunu okudum ama arkadaşlarımın yorumlarını okuyamadım malesef benim sana nacizane tavsiyem gidene boşver gelene hoş gel salla gitsin iyi olsa zaten bitmezdi bitmiş bitmiştir

Eveeet, beyefendi geri dönmek istiyor bir haftadır yalvar yakar, yaşadıklarımı takip eden arkadaşlar oldu burada, son durum duyurulur...

Çok çok sevindim..
Geri dönmeniz için değil sadece "pişman olur mu?,döner mi?,başkasını bulur mu?,şu anda beni düşünüyor mudur?" vs. vs. sorularından artık kurtulup kendi hayatınıza döneceğiniz için.

bende boşanma arefesinden döndüm seni çok iyi anlıyorum.neler hissediyorsun şimdi tekrar dönmeyi düşünüüyomusun.çok iyi muhakeme yap kafanda.neler çektiğini biz biliyoruz.ben senin konularını takip etmiştim.hatta msn ye bile ekledim ama kabul etmedin henüz sanırım.bu arada pişman olması çok güzel.kuş beyinli bu erkekler bunu bilir bunu sölerim:)

canım eski actıgın konulardan tanıyorum seni. eşin nedensiz bircok sey yapmıstı. ama hiçbirinin bir yararı olmadı. boşan demek kolay değiil. ama senin sorunlarını okudugumuzda cogu arkadas gibi ben de boşanmaktan baska caren olmadıgını soylemiştim. ama simdi facebookta paylaştıkları filan eğer senin umrundaysa bu sadece meraktır. cok kurcalama boyle şeyleri. geldi geçti kurtuldum diye bakıp yoluna devam et. surekli denemezsem pişman olur muyum diye dusundun. denedin snuc yine aynı oldu. artık geriye bakma. yaşayacak guzel gunlerin olacak canım

Barışmayı düşünmüyorum ama onun pişmanlığını ve kendini parçalayarak çabalamasını görmek hoşuma gidiyor...

Okudum

Canim neler diyor?

nasil yapmak istiyor?

sence akillanmismi sahiden?

Canım kısa bir özet geçeyim; çok acı çekiyormuşmuş, aylardır sürekli içip ağlıyormuş ama yüzü yokmuşmuş, eğer affedersem benim her istediğimi yaparmış, hatta başka insanları sorun ediyorsam dünyanın herhangi bir yerine gidebilirmişiz, bana 6 ay içinde kimseyle görüşmediğine dair operatörden telefon kayıtlarına kadar bulup kanıtlamaya hazırmış, eğer istersem ailesini ve en yakın arkadaşlarını bile silip bir daha benim istemediğim kimseyle görüşmezmişmiş vb şeyler. Ama inanmıyorum, güvenmiyorum.

kimse yuva yıkmak istemez, bu forumda da aksi yönde hiçbirsey yazmadım ben ama bence geri dönme. evli değilim ben, ama yaşıtız seninle. daha önce açtığın konuda okudum hani daha mantıklı cevap vermek için, kendinize zaman verdiğiniz sürede, adam evde seni yalnız bırakıp arkadaşlarıyla gezmeye gidip gece gelmiyor, oldu canım derim ben ona. sevgilimle aynı evde kalırız arada da kendi evlerimizde. kocam olmamasına rağmen boyle bişey yapsa kesinlikle karşı ıkarım. evde sen otur üzül o gezsin. senin evde oturup üzüldüğünü bile bile eğlensin. senin canın da kıymetli onu bil.
ayrıca daha gençsin, ben daha evlenmeyi düşünmüyorum önüm uzun geliyor, arada konuşmalarımız oluyor ama daha kendisinin ufak olduğunu düşünüyorum. hiçbirşey için geç değil inan ki. canın nasıl istiyrosa oyle bir hayat yaşa.
e tabi sen de ölürsün nefes alamazsın onsuzlukdan o zaman tabi ki baştan alırsın tüm riskleri göze alarak ama o zaman da en baştan bak boyle soyle diye konuşun bence ikiniz oturup ki aynı hatalar tekrarlanmasın

Canim biraz abartmis,ailem ile görüsmem diyerek,,,ne yani ne gerek var...eminim sende ondan böyle bisey beklemezsin zaten,,,sadece sana deger verip ailesi ile senin yerini bilmesi önemli degil mi?

Sana birsey söyleyebilirmiyim...ben sana söylediklerini okudugumda bana pek samimi gelmedi...günahini almayayim,,,yaniliyorda olabilirim...canim ama benim ki de henüz sanki tam akillanmamis gibi....umarim ikimizde dogru karari veririz

Allah hayirlisi neyse hakkinda sana onu versin.

huylu huyundan vazgeçer mi? Bu adam seni 2.kez yakmak istiyor hem ondan daha karekterli, yakışıklı,mesleği düzgün bir sürü erkek vardır ona mı kaldın, şu kocaman memlekette?

Benim size tavsiyem kendinize acilen yeni ilgi alanları bulmanız, ilginizi eski eşinizden çekmeniz. Her şey bitmiş ve o şu an amacına ulaşmış durumda, sizin aklınızı karıştırmak istiyor. Çocukluklar yaptığını belirtmişsiniz, bence eşiniz hala çocukça davranıyor. İlgi çekmeye çalışıyor bunu ona vermeyin, her şeyin en başa dönmesini ister misiniz? Dönse bir şey değişir mi? Hayır, değil mi. Öyleyse bırakın o da kendi hayatına baksın. Özlem duyabilirsiniz bu normal ama kafanıza takmayın, o bunu istiyor. Gerekirse engel atın ama kafanıza takmayın. Kimse sizden kıymetli değil, bunu unutmayın.

Konu 2011 de açılmış..
Konu sahibi en son 2020 de girmiş

canım üzüntülü acılı videolar sözler hiç bişey ifade etmez başkasına da yapıyor olabilir erkek bu üstüne alınma hayatına devam et

Arkanıza değil önünüze bakın.
Aynı suyla iki kere yıkanılmaz.

Olgunlaşmamış adam ergence şeyler yapıyor işte, çok sorgulamak gerektiğini düşünmüyorum. Alışkanlığın verdiği bir merak sizinki. Pişman olduğunu görseniz içiniz soğuyacak o yüzden pişmanlık emareleri arıyorsunuz. Bence bu tip şeylerle uğraşmayı bırakın zihninizi ondan uzaklaştıracak şeyler yapın, kitap okuyun bulmaca çözün dizi izleyin.

Bunların ergenliği hiç bitmiyor ki benım oğlum diyorki anne babam 43 yasında ergenlığı ne zaman bıtecek mezarda dedım mezar da bıtecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…