Eski eşimin yaptıkları... Nedir bu, pişmanlık mı?

hmm ben dün sanmıştım da..
bence kutlama ya
kesin bak beni unutamıyo diye düşünür
ben olsam mesaj atmazdım..

Doğru canım belki de haklısın, mesaj atmamak belki daha mantıklı ama sadece doğum günün kutlu olsun yazsam çok da fazla bir kaybım olmaz sanırım. Olursa da daha kötü ne olabilir ki zaten biten bitmiş, o yüzden o kadar önemsememeliyim. Bugün biraz daha sakin düşünüyorum galiba.

Doğru canım belki de haklısın, mesaj atmamak belki daha mantıklı ama sadece doğum günün kutlu olsun yazsam çok da fazla bir kaybım olmaz sanırım. Olursa da daha kötü ne olabilir ki zaten biten bitmiş, o yüzden o kadar önemsememeliyim. Bugün biraz daha sakin düşünüyorum galiba.

varmı face inde bir değişiklik yada mesaj veren bir yazı falan.nasıl kutlayacak acaba doğumgününü arkadaşlarıylamı

varmı face inde bir değişiklik yada mesaj veren bir yazı falan.nasıl kutlayacak acaba doğumgününü arkadaşlarıylamı

Bakmadım canım henüz, aslında çok nadir bakıyorum, kendimi tutmaya çalışıyorum, 15-20 günde bir filan bakıyorum genelde. İlk başlarda aylarca hiç bakmamıştım ama. Arkadaşlarıyla kutlar muhtemelen. Aslında ne yapacağı cidden beni ilgilendirmiyor, ben de tatil günü evde oturup bunalım yapmayacağım aradım arkadaşlarımı havuza gideceğim :KK1: Yani o kadar merak etmiyorum. Ama hiç önemsemiyor da değilim, sonuçta düşündüm alt tarafı bir mesaj, mesajda da tutup da sevgi sözcükleri yazmayacağım nasıl anlamak isterse anlasın. Senin yorumunu okudum, haklısın, kendime söz verdim o mesaja cevap gelmese de, sadece teşekkür etse de ya da gaza gelip ilan-ı aşk etse de(!) çok üstünde durmayacağım. Ben yine medeni davranıp bir doğumgünü mesajı atacağım, arkamdan "bak hemen de unuttu zaten evliyken de bana hiç değer vermemişti" deme şansı olmasın. Ama tutup da "bak hala unutamamış" filan derse de zaten bir şekilde unuttuğumu görür nasılsa zaman içinde. Oradan buradan, çevreden görür duyar onsuz da daha iyi olduğunu ve o mesajın sadece bir doğumgünü mesajı olduğunu farkeder böylece.

Bakmadım canım henüz, aslında çok nadir bakıyorum, kendimi tutmaya çalışıyorum, 15-20 günde bir filan bakıyorum genelde. İlk başlarda aylarca hiç bakmamıştım ama. Arkadaşlarıyla kutlar muhtemelen. Aslında ne yapacağı cidden beni ilgilendirmiyor, ben de tatil günü evde oturup bunalım yapmayacağım aradım arkadaşlarımı havuza gideceğim :KK1: Yani o kadar merak etmiyorum. Ama hiç önemsemiyor da değilim, sonuçta düşündüm alt tarafı bir mesaj, mesajda da tutup da sevgi sözcükleri yazmayacağım nasıl anlamak isterse anlasın. Senin yorumunu okudum, haklısın, kendime söz verdim o mesaja cevap gelmese de, sadece teşekkür etse de ya da gaza gelip ilan-ı aşk etse de(!) çok üstünde durmayacağım. Ben yine medeni davranıp bir doğumgünü mesajı atacağım, arkamdan "bak hemen de unuttu zaten evliyken de bana hiç değer vermemişti" deme şansı olmasın. Ama tutup da "bak hala unutamamış" filan derse de zaten bir şekilde unuttuğumu görür nasılsa zaman içinde. Oradan buradan, çevreden görür duyar onsuz da daha iyi olduğunu ve o mesajın sadece bir doğumgünü mesajı olduğunu farkeder böylece.

şu an içinde ama sana gel dese gidemeyecek durumdasın
mucize olursa oda belki
neyse zamanla küllenecek herşey bu aşamaları geçirmen çok normal her duygusal insan gibi kes-at yapamaman
çırpındığınıda görüyorum nasıl tamamen geçecek diye sormalarından anlıyorum
belkide içindeki üzüntü sıkıntıyla barışmalısın yani bastırmaya çalışma yada niye böyle hissediyorum niye unutmadım tamamen deme çünkü normal şu aşamada.
mahkeme sürecin nasıldı gitmek zorunluymuş mahkemeye hakim görmek istiyomuş avukat öyle dedi ama anlatmak istemezsen anlarım

şu an içinde ama sana gel dese gidemeyecek durumdasın
mucize olursa oda belki
neyse zamanla küllenecek herşey bu aşamaları geçirmen çok normal her duygusal insan gibi kes-at yapamaman
çırpındığınıda görüyorum nasıl tamamen geçecek diye sormalarından anlıyorum
belkide içindeki üzüntü sıkıntıyla barışmalısın yani bastırmaya çalışma yada niye böyle hissediyorum niye unutmadım tamamen deme çünkü normal şu aşamada.
mahkeme sürecin nasıldı gitmek zorunluymuş mahkemeye hakim görmek istiyomuş avukat öyle dedi ama anlatmak istemezsen anlarım

O kadar güzel yazmışsın ki, sanki içimi okumuşsun şu an gel dese gidemeyecek durumdayım ne olursa olsun bu böyle. Aşkımdan ölseydim çok acılar çekseydim bile şu an artık olmazdı. Ve aynen dediğin gibi ancak mucizeler olması gerek, onun bambaşka bir insan olması, bütün hayatını değiştirmesi, geçmişini silecek kadar büyük adımlar atması gerek. Bu da imkansız hem de öyle bir beklentim de yok. Sanırım ben de boşluktayım, ondan son zamanlarda böyle takılıp kaldım.

Canım bizim mahkeme sürecimiz sorunsuzdu aslında, maddi manevi tüm şartlarımı kabul etti. Anlaşmalı hallettik tek celsede. 5 dk. bile sürmedi, 28 nisan'da mahkeme oldu ama yeni yasada hemen boşanamıyorsun, temyiz süresini bekledik davadan sonra, o da bu ay başında halloldu ancak yani 2 ay bekledim resmen bekar olabilmek için. Zaten iki hafta önce gördüm yazmıştım ya burada, temyizden feragat için gitmiştik orada karşılaştık ve hayatının çok sorunlu olduğunu anlattı. O noktada başladı zaten benim kötü hissetmem de.

O kadar güzel yazmışsın ki, sanki içimi okumuşsun şu an gel dese gidemeyecek durumdayım ne olursa olsun bu böyle. Aşkımdan ölseydim çok acılar çekseydim bile şu an artık olmazdı. Ve aynen dediğin gibi ancak mucizeler olması gerek, onun bambaşka bir insan olması, bütün hayatını değiştirmesi, geçmişini silecek kadar büyük adımlar atması gerek. Bu da imkansız hem de öyle bir beklentim de yok. Sanırım ben de boşluktayım, ondan son zamanlarda böyle takılıp kaldım.

Canım bizim mahkeme sürecimiz sorunsuzdu aslında, maddi manevi tüm şartlarımı kabul etti. Anlaşmalı hallettik tek celsede. 5 dk. bile sürmedi, 28 nisan'da mahkeme oldu ama yeni yasada hemen boşanamıyorsun, temyiz süresini bekledik davadan sonra, o da bu ay başında halloldu ancak yani 2 ay bekledim resmen bekar olabilmek için. Zaten iki hafta önce gördüm yazmıştım ya burada, temyizden feragat için gitmiştik orada karşılaştık ve hayatının çok sorunlu olduğunu anlattı. O noktada başladı zaten benim kötü hissetmem de.

ne kadar rahat insanlar ya bunlar.hala biten bişeyin ardından bile kendi sıkıntılarını anlatabilecek kadar benciller.sadece kendileri var kendi dertleri var şu hayatta.bugün eşimin işyerinden biri aradı eşinize soramadım masasına davetiye bıraktım haftaya düğünümüz var gelirmisiniz diye.geçiştirdim.demekki çok normal hiç üzgün değil diye düşündüm sonrada saçmalama mirka koskoca adam şubede ağlayacak değilya dedim sinirim geçti biraz.yani benimde kafamda sonderece rahat ve bencil bir adam profili var

ne kadar rahat insanlar ya bunlar.hala biten bişeyin ardından bile kendi sıkıntılarını anlatabilecek kadar benciller.sadece kendileri var kendi dertleri var şu hayatta.bugün eşimin işyerinden biri aradı eşinize soramadım masasına davetiye bıraktım haftaya düğünümüz var gelirmisiniz diye.geçiştirdim.demekki çok normal hiç üzgün değil diye düşündüm sonrada saçmalama mirka koskoca adam şubede ağlayacak değilya dedim sinirim geçti biraz.yani benimde kafamda sonderece rahat ve bencil bir adam profili var

Evet bunlar tamamen yüzsüzlük başka bir şey değil. Hala önemli olan tek şey kendileri, kendi duyguları, kendi dertleri... Bu cümlenin altına da imza atarım mirka'cım. Bu kadar aynı şeyleri hissediyor olamayız ya! :KK1:

Erkekler bizim gibi değiller, biz bir şeye üzüldüğümüz zaman bütün hayatımıza, işimize, ailemiz ve arkadaşlarımızla ilişkilerimize yansıtıyoruz, yüzümüzden düşen bin parça oluyor ama erkekler farklı. Yani içleri kan ağlasa da hiç belli etmiyorlar, gündelik hayatlarına devam ediyorlar. Böyle olması eşinin üzülmediğini göstermez. Benimki benimle ilgili veya başka bir konuyla ilgili ne kadar üzgün olsa da ağlasa da sızlasa da 5 dakika sonra arkadaşlarıyla şakalaşabiliyordu. Onlar böyleler.

Bugün öğlen mesaj attım "Doğumgünün kutlu olsun. Mutlu geçirmen dileğiyle" yazdım. Cevap olarak sadece "Teşekkür ederim" yazdı. Mesaj atmasaydım keşke, ama sorun şu ki keşke diyeceğimi bile bile attım mesajı, sonuç ortada.

Bana kalırsa bu benim fikrim ben öyle yapardım yanii umursamamak daha iyi..

Ben atmazdım.. biraz acımasızım bu konuda..

İnatçı bi yapıya sahip olmamdan kaynaklanan bişi sanırım

Yinede keşken yok artık...

Pişmanmısın peki bunu yaptığınaa hani yaptım ama iyi yaptım diyormusun

Bana kalırsa bu benim fikrim ben öyle yapardım yanii umursamamak daha iyi..

Ben atmazdım.. biraz acımasızım bu konuda..

İnatçı bi yapıya sahip olmamdan kaynaklanan bişi sanırım

Yinede keşken yok artık...

Pişmanmısın peki bunu yaptığınaa hani yaptım ama iyi yaptım diyormusun

Evet atmamak daha mantıklı, inan ki bunu ben de biliyorum ama pişman değilim sonuçta sevgi sözleri yazamadım, herhangi bir arkadaşıma bile daha dolu dolu güzel bir mesaj yazardım. Ona kuru bir mesaj attım nasıl algılarsa algılasın. Eğer mesaj atmasaydım herhalde kalırdı içimde, istediğini düşünsün ama tabi ki bu kadar basit bir mesajdan da şımarıp havalara girmemiştir umarım. Ayrılalı veya görüşeli uzun zaman önce olsaydı mesaj filan atmazdım ama daha iki hafta önce gördüm konuştuk doğumgününü unutmayacağımı da biliyor sonuçta atmamam da kasıtlı yapılmış gibi dururdu belki daha garip olurdu. Bir de bir-iki mesele var, bende kalan eşyalarını alması gerek, benim de bir evrak işim var onu halletmesi gerek yani malesef hukukumuz devam ediyor bir-iki kere daha görüşmek zorunda kalacağız, biraz da o yüzden mesajı attım aslında. Ama bayrammış seyranmış hiç farketmez bir daha mesaj filan atmam.

Şöyle düşünüyorum ben nezaket gösterdim, sonuçta o da teşekkür etti, eğer havaya girdiyse onu unutamadığımı hala peşimden koştuğumu filan düşünüyorsa da nasılsa zamanla ben hiç arayıp sormadığımda bunu görecek ve yanıldığını anlayacak.

Düşüncen doğru erkekler bu mantıkla düşünüyor..

Herşey gönlünce olsun canımm canını yakacak hiçbişeye izin verme:KK71:

Allah yardımcın olsun umarım çok mutlu olursun.İnsan yaşadıklarını yüreğinden atamıyor adına ister sevgi de,ister öfke,ister kırgınlık. Ama büyük bir savaş vermişsin,hala da veriyorsun.Kaybetme sakın.

Allah yardımcın olsun umarım çok mutlu olursun.İnsan yaşadıklarını yüreğinden atamıyor adına ister sevgi de,ister öfke,ister kırgınlık. Ama büyük bir savaş vermişsin,hala da veriyorsun.Kaybetme sakın.

Çok teşekkür ederim, inan güçlü olmaya çalışıyorum her anımda, çünkü başka çare yok.

Facebookta paylaştığı şeylerle düzeldiğini yada pişman olduğunu düşünmeyin bence, onları paylaşmak bir tık. Önemli olan insanın yaptıklarıdır.

Canım umarım hala bişeyler hissetmiyorsundur içinde ex eşine karşı
En kötüsü severek ayrılmaktır eminim
İnş hayırlısıyla tamamen kurtulursun

Eveeet, beyefendi geri dönmek istiyor bir haftadır yalvar yakar, yaşadıklarımı takip eden arkadaşlar oldu burada, son durum duyurulur...

ex'den next olmuyo malesef boşuna kafanı yorma bence:nazar:
şunuda ardarda yaşadığım tecrübelerle söyliyim "bi erkek neyse odur asla değişmez!"
kendini daha fazla yıprattığınla kalırsın :KK43:

Son düzenleme:
X