Bakmadım canım henüz, aslında çok nadir bakıyorum, kendimi tutmaya çalışıyorum, 15-20 günde bir filan bakıyorum genelde. İlk başlarda aylarca hiç bakmamıştım ama. Arkadaşlarıyla kutlar muhtemelen. Aslında ne yapacağı cidden beni ilgilendirmiyor, ben de tatil günü evde oturup bunalım yapmayacağım aradım arkadaşlarımı havuza gideceğim
Yani o kadar merak etmiyorum. Ama hiç önemsemiyor da değilim, sonuçta düşündüm alt tarafı bir mesaj, mesajda da tutup da sevgi sözcükleri yazmayacağım nasıl anlamak isterse anlasın. Senin yorumunu okudum, haklısın, kendime söz verdim o mesaja cevap gelmese de, sadece teşekkür etse de ya da gaza gelip ilan-ı aşk etse de(!) çok üstünde durmayacağım. Ben yine medeni davranıp bir doğumgünü mesajı atacağım, arkamdan "bak hemen de unuttu zaten evliyken de bana hiç değer vermemişti" deme şansı olmasın. Ama tutup da "bak hala unutamamış" filan derse de zaten bir şekilde unuttuğumu görür nasılsa zaman içinde. Oradan buradan, çevreden görür duyar onsuz da daha iyi olduğunu ve o mesajın sadece bir doğumgünü mesajı olduğunu farkeder böylece.