Eski eşim hiç aramadı

Ay güzelim ne istiyorsun daha bu hayattan bosandigin kocan yoluna çıkmıyor rahatsız etmiyor aramıyor tehdit etmiyor daha neyin kafasindasin .o iş arkadaslarindan bir an önce uzaklaş mesafeni köy senin iyiliğini düşünen böyle konusmaz .hiç TV izlemiyormusun sen hergun kaç kadın eski eşi tarafından öldürülüyor

Duygusal bakmamak lazım boşanmalara aldatılmalara istenilmemeye.Cunku istismara açık oluyorsun ve en büyük kazığı gene kendin yiyorsun.İyilesmenin yolu acida olsa zor da olsa mantıktan geçiyor .Ben bu durumlarda pişmanlığa geri dönüşlere de inanmıyorum.Menfaat varsa kullanacağı somurecegi birşeyler varsa tamamen kadını daha da beter edecekse dönüyor zaten eskisinden beter.Hayat gerçekten öyle film gibi sonsuz mutluluk değil.Mutlu olmak için güçlü olmak şart bunun için duygularını yok etmek gerekiyorsa Onuda yapmak şart.Ben eşine iyi davranmayan aldatan söven kişilerin sevgisi olduğunu filan saygısı olduğunu filan hiç dusunmuyorum.Kadin için kendini kandırmak ve kendini aciz duruma düşürmek en kötüsü .Uzun sürmemeli toparlanmak.Ve numara yapmamalı insan kendine gerçekten toparlanmali onun kötü olması yalvarmasina yada yalvarmamasina bağlı olmamalı bu.Yoksa buda manasız demekki bulamamış başka somurecek birini nasılsa elde var bir enayi afedersiniz kimseye demiyorum enayi.Fakat kafalari bu böyle dönenlerin vs.dökülen gözyaşları timsah gözyaşları ilk fırsatta yine geçirir dişini.Benim gözlemim bu tekrar biraraya gelenlerde.Nasil sağlıklı evlilik sürüyorsa bozuk evlilikde bitiyor yani ne yaparsan yap.Bazen iki kişi dünya iyisi olsa yapamıyorlar işte olmadimi olmuyor.

siz iyi misiniz? burada yüzlerce binlerce kadın zar zor boşanıp boşandıktan sonra eski eşi aramasın diye dua edip duruyor, siz ise boşanmışsınız eski eşim beni neden aramıyor diye yakınıyorsunuz. kendi değerinizi başkasının hareketlerine göre ölçmeyin. boşanmışsınız, önünüzde yeni bir hayat var, yolunuza bakın.

Bu da oncek konunuz
Yok artık!
Yatıp kalkıp bu adamdan kurtuldum diye sukredeceginize, hâlâ boşandıktan sonra, pişman olup,
beni aramadı diye üzülmeniz enteresan ve normal değil.

Ah bunu kendine desen biraz

Adamı bilemeyiz tabi siz pişman olmuş gibisiniz. Boşanmışsınız niye arasın sizi. Yolunuza bakın. İyi olsanız zaten boşanmazdınız. Tut ki pişman oldu ne olacak, ne değişicek. Yeniden mi evleneceksiniz? Egonuz mu yükselecek. Ne kadar şanslı olduğunu düşün ve şükret.

Dönüp dönüp ardına bakan insanların mutlu olduğunu hiç görmedim. Lütfen önünüze bakın. Sizi arasa ve yalvarsa bile umrunuzda olmaması aksine çok rahatsız olmanız gerekirdi.
Aramıyor mu diyen arkadaşlarınıza da çok şaşırdım. Niye arasın ya, asıl araması garip. Bence arkadaşlarınızla ilişkilerinizi gözden geçirin. Bazı insanlar belirli sebeplerden etrafımızda hayatımızda olabilirler ama arkadaş olmak zorunda değilsiniz.

Çok yeni olduğu için kafanız karışmış çok normal. Başkalarına kısa cevaplar verin görüşmek istemiyorum deyin sürekli sorup didiklemekten vaz geçerler bir süre sonra. Ayrıca pişmanlık özür beklemeyin , hayatınızı yaşayın silkelenin oh kurtuldum ikinci bir hayat başladı diye düşünün. Geçmiş zaten iyi olsa boşanmazdınız geleceğiniz güzel olsun.

haber var mı, ailesi ya da kendisi seni aradılar mı diye soru sorup duruyorlar. Bu da bende öyle ya da böyle beni araması gerektiği inancı uyandırıyor ve kendimi değersiz hissetmeme yol açıyor.
İlk defa böyle bir şey duydum eski eş adı üstünde niye arasın bir seyler bitmiş ki mahkemeye gidilmiş evliliğe değer verilseymiş dava acilmazmıs değil mi

Terapi alın lütfen böyle bir adamdan pişmanlık beklenir mi benden uzak olsun diyeceğinize

Şiddet yanlısı bir adamın neyini özlediniz de aramamasına içerlediniz?

Kalkın, kurtulduğunuz için çoluk çocuk sevindirin. Fakir fukara yedirin içirin..

Mesajlarınızda şiddet gördüğünüzü söylemişsiniz. Şiddet görürken değersiz hissetmediniz arayıp sormadığı için mi hissettiniz.
Bence siz bu süreci kendi başınıza atlatamazsınız. Zira psikolojiniz ve düşünce tarzınız pek sağlıklı değil.

Başıma bela olmadı diye şükür namazı ve sadaka vermenizi tavsiye ederim.

Not : Aldatılma ve şiddetle biten evliliğim için 1 gün dahi ağlamadım geriye dönüp bakmadım. Beni haketmedi diye düşündüm. Ben kendimi seviyorum ve değer veriyorum çünkü. Kimsenin vereceği değere ihtiyacım yok olmadı, olmayacakta düşüncesindeyim. Size de örnek olsun inşallah

Konu sahibi belanı mı arıyorsun? Millet kurtulmaya çalışıyor sizin özendiğiniz şey yapışıp kalması mı? Şükredin aramıyor diye, özlüyor mu pişman oldu mu bırakın bunları, boşverin

Millet aramasın diye adaklar adiyor ,her gün bir kadın öldürülüyor ortada bir çocuk yoksa medenice ayrılıp hayatından yoksaymak kadar güzel bir nimet var mı ? Süreç yeni böyle hissetmeniz normal ama size bunu hissettirenlere " ne münasebet, herkes kendi hayatına odaklandı" diyerek susturun.

Etraf laf arıyor rezillik arıyor öldürülmedin düzgünce boşandın ya şaşırmışlardir. Niye arasın niye musallat olsun sana. Huzuru bulmadin mi şimdi? Herkese her şeyinizi anlatmayın insanlar kötü kötü dedikodu arıyorlar. İyi evlilik olsa arkadaşlık sevgi saygı olsa zaten bitmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…