Eski eşim hiç aramadı

Zihnen boşanmamışsınız siz. Bunu genelde erkekler yapar resmen boşanır ama aklı halen ESKİ karısında olur merak eder rahatsız eder gerekli gereksiz mesaj atıp arar hayatın giren çıkana laf eder. İnanın bu davranış biçimi erkekte durduğu kadar kötü duruyor . Nasılki evlilik imza atmakla olmuyorsa boşanmakta olmaz evlilik sorumluluğunu yerine getiremeyenler boşanmanın da sorumlulularını getiremiyor . Etrafı dinlemeyin beklenti içinde olmayın yoksa üzülürsünüz arasa özledim pişmanım dese ne olacak egonuz okşanacak el aleme anlatacak konu çikacak ama günün sonunda sizi boşanmaya götüren hiçbir gerçek değişmemiş olacak. Ayrıca bence il arkadaşlarınız iyi niyetli değiller bu konuda konuşmak istemiyorum artık deyin kapatın. Zamanı geçmiş özür de pişmanlık da gereksiz size hiçbir faydası olmayacak

Kız en azından o boşanmış sen kendi haline bak yazık sana koli bekliyorsun daha. Koliler geldikten sonra da koli bandı eksik diye beklersin

Hayır olmaz .Boşanmak küsmek değil.Hayat devam ediyor kimse ile olup olmamak sizin seçiminiz.Bu dünyada öyle deniz kenarında küllenen aşk alevlenip insanlar birbirine doğru kosmuyor.Eskidendi yani o boşanıp evlenenler bir daha boşanıyor.Bir terapi almayı düşünün.Artik o eşiniz değil yani aynı adam değil bitti.Ne kadar çabuk kabul ederseniz o kadar çabuk hayata dönersiniz

Ayrılıp barışan sevgililer bile yıpranıyor sevgimi kalır anlasamadigin adamla kadınla kavgayı ozlemez aklı başında insanlar huzuru özler.Yipranan herşey biter .Sizde böyle bakın yipranmisliklariniza bakın ilaciniz o değil

Boşandıktan sonra efendi efendi kadının hayatından çıkan , yoluna bakan, kadina tebelleş olmayan adamlar da varmış ne güzel, bana umut oldu konunuz. Boşandıktan sonra elinizde biber gazı ile arkanıza baka baka yürümek zorunda olmamak, karakol ve adliye koridorlarında sürünmemek boşanan bütün kadınlara nasip olsun.
Sadece bunları yazmak istedim.

29 yaşında gencecik kadınsın, 6 sene evlilikten çalmış bir iki de ötesi olsa 29 senenin 8 senesini verdiğin birine daha fazla bağışlama be. Ömrünün neredeyse 1/4 gitmiş. Neyin helalliği neyin araması. O kadar arasa sen zaten boşamazdın bunu değil mi? Alışkanlıksa psikolojik destek al sigara bırakmak gibi sana faydası olur. Başka alışkanlıklar edin. Kafayı dolu tutmak başka yere kaymasını engeller. Soranlara da engelledim gitti kaç yılımı yedi daha fazlasına gerek yok de.

Bak insanlar boşandıktan sonra bile illlallah çekiyor ne güzel kurtulmuşsun.

ayrılırken bile hoşçakal demeye layık görmediğim insanın beni aramasını istemediğim için kendiside dahil yedi ceddini engelledim, hayatımdan çıkardığım insanların beni aramasını beklemeyecek kadar olgunum çok şükür diyin.

Pişman olup arasa sizin açınızdan ne değişecek? Açıkçası bence aramamasi çok daha mantıklı. Ortada çocuk unsuru yoksa eski eşlerin birbirleri ile iletişim kurmalarınin da bir mantığı yok bana göre. Allah ömür verirse önünüzde yaşanacak bir sürü yıllar var. Onları düşünün.

Şuan aynı hislerdeyim. Boşanma aşamasındayım. Hiç pişman olmadı. Üstelik beni aldatmasına rağmen. Çünkü bu zamana kadar ben gittim ona hep. Benim ayrılacağıma dahi inanmayıp ailen seni ayırıyor dedi. Hep beni suçladı. Pişman olmasını istiyoruz kadınlar olarak. Ama unuttuğumuz birşey var bence. Maalesef her insan da vicdan yokmuş ben onu anladım. Bu adamlar vicdansız. O yüzden pişman da olmuyorlar

Pişman olacak kişi en baştan aldatmaz, erkekler aptal değil gayet zekaları yüksek aldattıkları zaman kaybetmeyi göze almış oluyorlar, artık kadınlar pişman olmasını beklemek yerine kendilerine güzel bir hayat inşa etmeyi öğrenmeli

Ben de bosanmış biri olarak aynılarını yaşadım ailesel sebeplerden boşandim.Bir kere bile aramadı dönmedi gel düzeltelim demedi pişmanlik olmadı. Biz kadınlar olarak bekliyoruz bunu ama onlar çok duygusuz.. İçinde suçluluk hissetmeyen insanlar için üzülmeye değmiyor bir de gelen giden düzelten siz olduysanız bu kadın beni bırakamaz diyorlar o yizden çok güçlü durup gozukun bu sefer hayret eden o olsun..

Boşanma aşamasına gelindiyse zaten karşıdan birşey beklenmemeli. Şahsen gelip pişmanım dese yada dünyada tek erkek o kalsa yine onu istemem. Yani ondan birşey beklediğinden değil de, konu sahibi dediği gibi emek verdiğimiz iyi niyetli olduğumuz ilişkide üstüne bir de zarar görünce karşı tarafın bizi kaybettiği için pişman olduğunu görmek istiyoruz. Olay bu bence. Tabi bunu bile umursamayıp kendi hayatına bakmak daha iyi olabilir. Ama insan birine ah edince canı yanınca aynı şekilde onun da canı yansın. Aldattıysa aldatılsın da canı yanmak neymiş öğrensin istiyor

Öyle gerçekten. Yapamaz ayrılamaz diye düşünüyordu. Ailem de yanımda, kendi düzenimi de kurdum çok şükür. Sadece dava süreci çok uzuyor. Bir bitse kafam daha rahat olacak.

Benimde uzun yıllık ilişkim bitti bende istedim o zamanlar çok pişman olsun vs zamanla bunun beni tükettiğini anladım, erkekler yeni birini bulup daha kolay devam edebiliyor o yüzden kadınlarda böyle yapmalı bence

Öyle gerçekten. Yapamaz ayrılamaz diye düşünüyordu. Ailem de yanımda, kendi düzenimi de kurdum çok şükür. Sadece dava süreci çok uzuyor. Bir bitse kafam daha rahat olacak.
Evet zor süreçler Allah yardımcınız olsun. Nefes alamadığım zamanlar oldu ama inanın azalacak. O an kim bana ne derse inanmıyordum. Her şeyin geçeceğini kabul ederseniz acınız hafifler.

Çok güzel yazdınız Türk erkekleri sevgiliyken bile ayrılmayı kabullenmiyor boşanan erkegın sessizce gitmesi bi lütuf yaşayan bilir .Takıntılı erkek bir cehennemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…