- 24 Ocak 2021
- 11.260
- 25.355
-
- Konu Sahibi yoluzunbenyorgun
Adam size şiddet uygulamış ne istiyorsunuz bir psikopat gibi sizi takıntı haline getirip hayatınızı zindan etmesini mı? Ne kadar şanslı olduğunuzun farkında bile değilsiniz, açın bakın son 5 yılda kaç tane kadın eski koca ,sevgili kurbanı olmuş, biraz akıllı olun , şükredin ve hayatınıza bakın, bu ülkede boşanabilmek bile lüks kadınlar için , kıymet bilin ...İnsan yine de düşünüyor ama pişman olsun, kırdığı yerden kırılsın istiyor.
Bunu sen mi söylüyorsun, ay valla inanmamKötü bir evlilik yaşatan adamın pişman olmasını neden istiyorsun ki? Hatta tam tersi pişman olmasın o da yoluna baksın ki sende hayatında yeni bir sayfa açabil.. diğer türlü inan daha sıkıntı. Zaten özleyecekseniz birbirinizi neden boşandınız
Bence is arkadaşlarin cahil. At gozlukleri ile bakiyorlar. Biten evlilik bitmistir. Ustelikte insan bosanan arkadasim uzulmesin diye benim eski soyle yalvardi boyle yalvardi demez. Niyetlerini sorgulamalisin bence kendi degerini degil. Sen cok degerlisin zaten. Yeni hayatinda mutluluklar dilerim.Tabii ki öyle Türkiye gibi bi yerde boşanabilmek kafası rahat olabilmek büyük şans, o farklı bir boyutu olayın. Ama Kendim de içimde bunun muhasebesini yapıyorum ama sadece arkadaşlarımın konuşmaları biraz daha düşünmeme sebep oluyor.
Seninki de böyle olacak şekerim işte.Kötü bir evlilik yaşatan adamın pişman olmasını neden istiyorsun ki? Hatta tam tersi pişman olmasın o da yoluna baksın ki sende hayatında yeni bir sayfa açabil.. diğer türlü inan daha sıkıntı. Zaten özleyecekseniz birbirinizi neden boşandınız
elbet bir gün arar ve pişmanda olur. Hatta sizi aramasa bile içten içe pişman olur ama bunun size faydası ne ki? Benimde eski eşim bir türlü peşimi bırakmıyor bizim evliliğimiz çok çok önce bitmişti keşke hiç aramasa sormasa taakip etmese. Öyle bir adamki bir gün ağlayıp yalvarır sonraki günler arkamdan dedikodu çıkarırdı boşandığım için. Herkese beni kötü göstermek için uğraşıp duruyor hala. Gerçektende bunu istermiydiniz. Hiç aramasa sormasa inanki ona karşı bir saygım olurdu en azından. Takmayın bunu kafanıza herkes bir değilmerhaba hanımlar. Boşanalı 3 ay oldu, mahkemeden çıkarken vedalaşmadık bile. Bir hoşçakal bile demedik. Yani yollarımızı tamamen ayırdığımıza göre hiç aramaması gayet doğal ama sürecimi bilen iş arkadaşlarım kötü niyetli olmasalar bile konusu açıldıkça haber var mı, ailesi ya da kendisi seni aradılar mı diye soru sorup duruyorlar. Bu da bende öyle ya da böyle beni araması gerektiği inancı uyandırıyor ve kendimi değersiz hissetmeme yol açıyor. Sürekli içten içe insanlarla kendimi kıyasladığımı fark ediyorum. Ben ilişkimde şöyle yapardım ama benim evliliğim bitti gibi düşüncelere giriyorum. Herkesin yuvasında çok mutlu olmasını diliyorum lütfen yanlış anlaşılmasın tamamen sürecimle alakalı bu hislerim. Boşanan arkadaşlarım eski eşlerinin aylarca onları aradıklarını dönmek istediklerini yalvardıklarını anlattıkça kendimi değersiz hissediyorum. Zaten gencecik yaşımda kötü bir evlilik geçirdim, zaten her şey çok kötüydü bi de benden bir helallik bile almaması, sözleriyle gururumu kırması kendimi daha da değersiz hissettirdi bana. 6 yıl boyunca her ayrılıkta ben gittim ayağına, çok merak ediyorum acaba beni özlüyor mu, merak ediyor mu, pişman mı… bu arada şükürler olsun ki genel olarak kendimi çok iyi hissediyorum, hayatımda 3 ay gibi kısa bi zamanda çok güzel gelişmeler oldu. Bu arada hayal kırıklığına uğrayan hemen her kadın gibi pişman ve mutsuz görmek istiyorum onu, imkanı olsa dünyaya yeniden sadece beni sevmek ve mutlu etmek için bile gelse asla onu istemiyorum. Hayatımın sonuna kadar evlenmek ya da biriyle beraber olmak istemiyorum. Sizce beni arar mı pişman olur mu bigün?
Ne boş vizyonsuz seni aşağı çeken arkadaşın varmış? Böyle arkadaş düşman başına. Bir altı sene de arar mı diye bekle istersen. Git keyfine bak Allah aşkına ye iç gez takıl, boş konuşan herkesi ciddiye alırsan evde ağlaya ağlaya ömrünü helak edersinmerhaba hanımlar. Boşanalı 3 ay oldu, mahkemeden çıkarken vedalaşmadık bile. Bir hoşçakal bile demedik. Yani yollarımızı tamamen ayırdığımıza göre hiç aramaması gayet doğal ama sürecimi bilen iş arkadaşlarım kötü niyetli olmasalar bile konusu açıldıkça haber var mı, ailesi ya da kendisi seni aradılar mı diye soru sorup duruyorlar. Bu da bende öyle ya da böyle beni araması gerektiği inancı uyandırıyor ve kendimi değersiz hissetmeme yol açıyor. Sürekli içten içe insanlarla kendimi kıyasladığımı fark ediyorum. Ben ilişkimde şöyle yapardım ama benim evliliğim bitti gibi düşüncelere giriyorum. Herkesin yuvasında çok mutlu olmasını diliyorum lütfen yanlış anlaşılmasın tamamen sürecimle alakalı bu hislerim. Boşanan arkadaşlarım eski eşlerinin aylarca onları aradıklarını dönmek istediklerini yalvardıklarını anlattıkça kendimi değersiz hissediyorum. Zaten gencecik yaşımda kötü bir evlilik geçirdim, zaten her şey çok kötüydü bi de benden bir helallik bile almaması, sözleriyle gururumu kırması kendimi daha da değersiz hissettirdi bana. 6 yıl boyunca her ayrılıkta ben gittim ayağına, çok merak ediyorum acaba beni özlüyor mu, merak ediyor mu, pişman mı… bu arada şükürler olsun ki genel olarak kendimi çok iyi hissediyorum, hayatımda 3 ay gibi kısa bi zamanda çok güzel gelişmeler oldu. Bu arada hayal kırıklığına uğrayan hemen her kadın gibi pişman ve mutsuz görmek istiyorum onu, imkanı olsa dünyaya yeniden sadece beni sevmek ve mutlu etmek için bile gelse asla onu istemiyorum. Hayatımın sonuna kadar evlenmek ya da biriyle beraber olmak istemiyorum. Sizce beni arar mı pişman olur mu bigün?
Arayacak olsa neden boşansın?merhaba hanımlar. Boşanalı 3 ay oldu, mahkemeden çıkarken vedalaşmadık bile. Bir hoşçakal bile demedik. Yani yollarımızı tamamen ayırdığımıza göre hiç aramaması gayet doğal ama sürecimi bilen iş arkadaşlarım kötü niyetli olmasalar bile konusu açıldıkça haber var mı, ailesi ya da kendisi seni aradılar mı diye soru sorup duruyorlar. Bu da bende öyle ya da böyle beni araması gerektiği inancı uyandırıyor ve kendimi değersiz hissetmeme yol açıyor. Sürekli içten içe insanlarla kendimi kıyasladığımı fark ediyorum. Ben ilişkimde şöyle yapardım ama benim evliliğim bitti gibi düşüncelere giriyorum. Herkesin yuvasında çok mutlu olmasını diliyorum lütfen yanlış anlaşılmasın tamamen sürecimle alakalı bu hislerim. Boşanan arkadaşlarım eski eşlerinin aylarca onları aradıklarını dönmek istediklerini yalvardıklarını anlattıkça kendimi değersiz hissediyorum. Zaten gencecik yaşımda kötü bir evlilik geçirdim, zaten her şey çok kötüydü bi de benden bir helallik bile almaması, sözleriyle gururumu kırması kendimi daha da değersiz hissettirdi bana. 6 yıl boyunca her ayrılıkta ben gittim ayağına, çok merak ediyorum acaba beni özlüyor mu, merak ediyor mu, pişman mı… bu arada şükürler olsun ki genel olarak kendimi çok iyi hissediyorum, hayatımda 3 ay gibi kısa bi zamanda çok güzel gelişmeler oldu. Bu arada hayal kırıklığına uğrayan hemen her kadın gibi pişman ve mutsuz görmek istiyorum onu, imkanı olsa dünyaya yeniden sadece beni sevmek ve mutlu etmek için bile gelse asla onu istemiyorum. Hayatımın sonuna kadar evlenmek ya da biriyle beraber olmak istemiyorum. Sizce beni arar mı pişman olur mu bigün?
Arada cocuk yoksa aramamasi normal karsilanabilir. Nasil ayrildiginiza da bagli tabiki. Belki o da yeni kosulllarina alismaya calisisyordur bilemeyiz. Belki de ofkesi kizginligi vardir kendini iyilestirmeye calisiyordur. Tabiki bi meraba nasilsin dese iyi olurdu. Ama cok da takmamak lazim. Bittiyse bitmistir. Ustelik sevgilinizden ayrilmamissiniz bir bosanma gecirmissiniz. Pisman olsa daha iyi hissediceginizi dusunuyosunuz ama hayatinizda hicbir sey degismiycek. Aksine huzursuz olabilirsiniz. Bence siz de arkanizda birakip yolunuza devam edin. Mutsuz oldugunuz icin bosandiniz muhtemelen, dusuncelerinizle bosandiktan sonra da mutsuz etmeyin kendinizi..merhaba hanımlar. Boşanalı 3 ay oldu, mahkemeden çıkarken vedalaşmadık bile. Bir hoşçakal bile demedik. Yani yollarımızı tamamen ayırdığımıza göre hiç aramaması gayet doğal ama sürecimi bilen iş arkadaşlarım kötü niyetli olmasalar bile konusu açıldıkça haber var mı, ailesi ya da kendisi seni aradılar mı diye soru sorup duruyorlar. Bu da bende öyle ya da böyle beni araması gerektiği inancı uyandırıyor ve kendimi değersiz hissetmeme yol açıyor. Sürekli içten içe insanlarla kendimi kıyasladığımı fark ediyorum. Ben ilişkimde şöyle yapardım ama benim evliliğim bitti gibi düşüncelere giriyorum. Herkesin yuvasında çok mutlu olmasını diliyorum lütfen yanlış anlaşılmasın tamamen sürecimle alakalı bu hislerim. Boşanan arkadaşlarım eski eşlerinin aylarca onları aradıklarını dönmek istediklerini yalvardıklarını anlattıkça kendimi değersiz hissediyorum. Zaten gencecik yaşımda kötü bir evlilik geçirdim, zaten her şey çok kötüydü bi de benden bir helallik bile almaması, sözleriyle gururumu kırması kendimi daha da değersiz hissettirdi bana. 6 yıl boyunca her ayrılıkta ben gittim ayağına, çok merak ediyorum acaba beni özlüyor mu, merak ediyor mu, pişman mı… bu arada şükürler olsun ki genel olarak kendimi çok iyi hissediyorum, hayatımda 3 ay gibi kısa bi zamanda çok güzel gelişmeler oldu. Bu arada hayal kırıklığına uğrayan hemen her kadın gibi pişman ve mutsuz görmek istiyorum onu, imkanı olsa dünyaya yeniden sadece beni sevmek ve mutlu etmek için bile gelse asla onu istemiyorum. Hayatımın sonuna kadar evlenmek ya da biriyle beraber olmak istemiyorum. Sizce beni arar mı pişman olur mu bigün?
yeni bulmustur aramaz anca ondan ayrilirsa belki daha sonra bi alo der yoklama yapmayamerhaba hanımlar. Boşanalı 3 ay oldu, mahkemeden çıkarken vedalaşmadık bile. Bir hoşçakal bile demedik. Yani yollarımızı tamamen ayırdığımıza göre hiç aramaması gayet doğal ama sürecimi bilen iş arkadaşlarım kötü niyetli olmasalar bile konusu açıldıkça haber var mı, ailesi ya da kendisi seni aradılar mı diye soru sorup duruyorlar. Bu da bende öyle ya da böyle beni araması gerektiği inancı uyandırıyor ve kendimi değersiz hissetmeme yol açıyor. Sürekli içten içe insanlarla kendimi kıyasladığımı fark ediyorum. Ben ilişkimde şöyle yapardım ama benim evliliğim bitti gibi düşüncelere giriyorum. Herkesin yuvasında çok mutlu olmasını diliyorum lütfen yanlış anlaşılmasın tamamen sürecimle alakalı bu hislerim. Boşanan arkadaşlarım eski eşlerinin aylarca onları aradıklarını dönmek istediklerini yalvardıklarını anlattıkça kendimi değersiz hissediyorum. Zaten gencecik yaşımda kötü bir evlilik geçirdim, zaten her şey çok kötüydü bi de benden bir helallik bile almaması, sözleriyle gururumu kırması kendimi daha da değersiz hissettirdi bana. 6 yıl boyunca her ayrılıkta ben gittim ayağına, çok merak ediyorum acaba beni özlüyor mu, merak ediyor mu, pişman mı… bu arada şükürler olsun ki genel olarak kendimi çok iyi hissediyorum, hayatımda 3 ay gibi kısa bi zamanda çok güzel gelişmeler oldu. Bu arada hayal kırıklığına uğrayan hemen her kadın gibi pişman ve mutsuz görmek istiyorum onu, imkanı olsa dünyaya yeniden sadece beni sevmek ve mutlu etmek için bile gelse asla onu istemiyorum. Hayatımın sonuna kadar evlenmek ya da biriyle beraber olmak istemiyorum. Sizce beni arar mı pişman olur mu bigün?
Sizi üzmek istemem ancak onun için değerli olsaydınız zaten tüm bunları yaşamazdınız ve evliliğiniz hala sürerdi. Olmayınca olmuyor, sizi aramamasına sevinmelisiniz. Boşanma sonrası öldürülen, peşi bırakılmayan nice kadın var..Aramaması; unutma ve tamamen kopma sürecinizi kolaylaştırır. Yeni bir ilişki için de asla acele etmeyin ancak kapınızı da kapatmayın. Bunca tecrübe sonrası mantığınız ve duygularınız birarada hareket edebilmenizi dilerimmerhaba hanımlar. Boşanalı 3 ay oldu, mahkemeden çıkarken vedalaşmadık bile. Bir hoşçakal bile demedik. Yani yollarımızı tamamen ayırdığımıza göre hiç aramaması gayet doğal ama sürecimi bilen iş arkadaşlarım kötü niyetli olmasalar bile konusu açıldıkça haber var mı, ailesi ya da kendisi seni aradılar mı diye soru sorup duruyorlar. Bu da bende öyle ya da böyle beni araması gerektiği inancı uyandırıyor ve kendimi değersiz hissetmeme yol açıyor. Sürekli içten içe insanlarla kendimi kıyasladığımı fark ediyorum. Ben ilişkimde şöyle yapardım ama benim evliliğim bitti gibi düşüncelere giriyorum. Herkesin yuvasında çok mutlu olmasını diliyorum lütfen yanlış anlaşılmasın tamamen sürecimle alakalı bu hislerim. Boşanan arkadaşlarım eski eşlerinin aylarca onları aradıklarını dönmek istediklerini yalvardıklarını anlattıkça kendimi değersiz hissediyorum. Zaten gencecik yaşımda kötü bir evlilik geçirdim, zaten her şey çok kötüydü bi de benden bir helallik bile almaması, sözleriyle gururumu kırması kendimi daha da değersiz hissettirdi bana. 6 yıl boyunca her ayrılıkta ben gittim ayağına, çok merak ediyorum acaba beni özlüyor mu, merak ediyor mu, pişman mı… bu arada şükürler olsun ki genel olarak kendimi çok iyi hissediyorum, hayatımda 3 ay gibi kısa bi zamanda çok güzel gelişmeler oldu. Bu arada hayal kırıklığına uğrayan hemen her kadın gibi pişman ve mutsuz görmek istiyorum onu, imkanı olsa dünyaya yeniden sadece beni sevmek ve mutlu etmek için bile gelse asla onu istemiyorum. Hayatımın sonuna kadar evlenmek ya da biriyle beraber olmak istemiyorum. Sizce beni arar mı pişman olur mu bigün?
Arkadaşlarınız evrimlerini tamamlamamış..Tabii ki öyle Türkiye gibi bi yerde boşanabilmek kafası rahat olabilmek büyük şans, o farklı bir boyutu olayın. Ama Kendim de içimde bunun muhasebesini yapıyorum ama sadece arkadaşlarımın konuşmaları biraz daha düşünmeme sebep oluyor.