Eski eşim hiç aramadı

İnsan yine de düşünüyor ama pişman olsun, kırdığı yerden kırılsın istiyor.
Adam size şiddet uygulamış ne istiyorsunuz bir psikopat gibi sizi takıntı haline getirip hayatınızı zindan etmesini mı? Ne kadar şanslı olduğunuzun farkında bile değilsiniz, açın bakın son 5 yılda kaç tane kadın eski koca ,sevgili kurbanı olmuş, biraz akıllı olun , şükredin ve hayatınıza bakın, bu ülkede boşanabilmek bile lüks kadınlar için , kıymet bilin ...

Bunu sen mi söylüyorsun, ay valla inanmam

Bence is arkadaşlarin cahil. At gozlukleri ile bakiyorlar. Biten evlilik bitmistir. Ustelikte insan bosanan arkadasim uzulmesin diye benim eski soyle yalvardi boyle yalvardi demez. Niyetlerini sorgulamalisin bence kendi degerini degil. Sen cok degerlisin zaten. Yeni hayatinda mutluluklar dilerim.

Kötü geçmiş birşeyden mis gibi pürüzsüz kurtulmuşken, niye tebelleş olmuyor, bela olmuyor diye beklentiye girmek de kendinize biraz zulüm olur.
Size "arıyor soruyor mu" diyerek sizin sürecinizin kötü gittiğini hissettiren arkadaşların da ya kötüdür ya da gerizekalı. Umarım sadece gerizekalılardır.

Seninki de böyle olacak şekerim işte.

elbet bir gün arar ve pişmanda olur. Hatta sizi aramasa bile içten içe pişman olur ama bunun size faydası ne ki? Benimde eski eşim bir türlü peşimi bırakmıyor bizim evliliğimiz çok çok önce bitmişti keşke hiç aramasa sormasa taakip etmese. Öyle bir adamki bir gün ağlayıp yalvarır sonraki günler arkamdan dedikodu çıkarırdı boşandığım için. Herkese beni kötü göstermek için uğraşıp duruyor hala. Gerçektende bunu istermiydiniz. Hiç aramasa sormasa inanki ona karşı bir saygım olurdu en azından. Takmayın bunu kafanıza herkes bir değil

E sürekli boşanmak isteyen taraf konumunda olmuş. O nedenle kuyruğu dik tutacakdır. Şey benim çocuklarımın babası çocuklarını bile aramıyor. Çok da anlam yüklememek lazım bu türlere. Milleti de boşver. Onlar laf olsun diye soruyorlar. Biraz sert bir dille uyar onları hadlerini aşmasınlar.

Ne boş vizyonsuz seni aşağı çeken arkadaşın varmış? Böyle arkadaş düşman başına. Bir altı sene de arar mı diye bekle istersen. Git keyfine bak Allah aşkına ye iç gez takıl, boş konuşan herkesi ciddiye alırsan evde ağlaya ağlaya ömrünü helak edersin

Arayacak olsa neden boşansın?
Ayrıca "haber var mı" diye soran arkadaşlarında hiç iyi niyetli değil, benden duymuş ol.

Arada cocuk yoksa aramamasi normal karsilanabilir. Nasil ayrildiginiza da bagli tabiki. Belki o da yeni kosulllarina alismaya calisisyordur bilemeyiz. Belki de ofkesi kizginligi vardir kendini iyilestirmeye calisiyordur. Tabiki bi meraba nasilsin dese iyi olurdu. Ama cok da takmamak lazim. Bittiyse bitmistir. Ustelik sevgilinizden ayrilmamissiniz bir bosanma gecirmissiniz. Pisman olsa daha iyi hissediceginizi dusunuyosunuz ama hayatinizda hicbir sey degismiycek. Aksine huzursuz olabilirsiniz. Bence siz de arkanizda birakip yolunuza devam edin. Mutsuz oldugunuz icin bosandiniz muhtemelen, dusuncelerinizle bosandiktan sonra da mutsuz etmeyin kendinizi..

İnsanlar da ne meraklı kime neymiş boşandığın kişinin seni arayıp aramaması ya ? sizi ilgilendiren kısım ne sormayın bana deyin kapasınlar çenelerini.İş arkadaşı neden bu kadar sınırlarınıza girer ki izin vermeyin.

Ayrıca zaten kötü ayrılmışsınız kurtuldum oh aramıyor demeniz lazım.Millet sırf kendini reklam yapmak için topuğundan sıkıyor işte her boşanan insanı da eşi yalvarıp neden arasın? yalvarsaydı boşanmadan yalvarırdı her denilene inanmayın.

Sorun sizde değil bunu size hissettiren arkadaslarda . Gercı arkadaş denilmez de neyse. Kimse kimseye boşandıgı biri hakkında soru sorma konu açma imada bulunma saygısızlığını yapamaz siz sınır çizin bi önce ..

Öbür konu için maalesef sorun sizde . delirdin mi bırak aramasın sormasın mutluymussun ne istiyorsun .6 sene gitmişsin sonuç yok daha gelse napacaksın .özledim dese ne demese ne .yoldan geçen adam özledim dese duygulan ama kocan arayıp derse duygulanma

Acı cekmesını istiyorsan napacan onun cektıgı acının sana faydası ne olacak Pişman olsa ne değişecek

yeni bulmustur aramaz anca ondan ayrilirsa belki daha sonra bi alo der yoklama yapmaya

Sizi üzmek istemem ancak onun için değerli olsaydınız zaten tüm bunları yaşamazdınız ve evliliğiniz hala sürerdi. Olmayınca olmuyor, sizi aramamasına sevinmelisiniz. Boşanma sonrası öldürülen, peşi bırakılmayan nice kadın var..Aramaması; unutma ve tamamen kopma sürecinizi kolaylaştırır. Yeni bir ilişki için de asla acele etmeyin ancak kapınızı da kapatmayın. Bunca tecrübe sonrası mantığınız ve duygularınız birarada hareket edebilmenizi dilerim

Arkadaşlarınız evrimlerini tamamlamamış..

Eğitim seviyesi düşük, hayata bakış açısı dar bi iş çevreniz var demek ki..

Boşandığınız eski eşiniz neden sizi arasın?
Neden helallik alsın?

Çok duygusal bakmayın bu konulara.
Zaten adam size 6 yıl boyunca zerre değer vermemiş ki, hep ayağına gittim diyorsunuz.
Her olumsuzlukta ayağına giderseniz o adam size değer verir mi asla vermez.
Birazda değerinizi kendiniz belirleyeceksiniz.

Helallik konusu sizin için çok önemli ise öncesinde siz helal edeceksiniz. Bu profildeki bir adamın helallik umrumda mı olur Allah aşkına.

Yoluna bak.
Emin ol çok iyi bir insan çıkar karşına mutlu evliliğin olur.

Ama ilk evliliğinden kendine iyi muhasebe yap. Aynı hatalara düşme…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…