puff canım bir sorum olucak.saç için verdiğin bir tarif var ya o saçları gürleştiriyor mu? canım benim saçlarım oldukça gür fakat biraz yıprandılar yani aslında ben daha fazla gürleşmesini istemiyorum fakat bakımsızlığının giderilmesi için bakım yapabileceğim formüller arıyorum..fakat gürleşmesini istemiyorum..bu verdiğin formulü sence kullanayım mı? yada bana önerebileceğin başka bir formül var mı canım ya? bu arada saçlarım da dökülme sorunu filan da yok ..dediğim gibi sadece bazı işlemlerden dolayı biraz yıpranma var her saçta olduğu gibi..o kitapta umarım benim sorunumla ilgili birşey vardır canım cevabını beklicem..
Puffcum istanbulda nerden ya da hangi semtten temin ediyorsun yağları,10 milyondan fazla tutuyor benim aldıklarım.Bir şisesi 3 milyon falan benim aldığım yerlerde,sen nerden alıyorsun canım.
Puffcum saç karışımını sürdüm, topuz yapıp 4,5 saat beklettim sonra yıkadım,ama yıkamaya başlayınca tutam tutam döküldü,bu normal mi canım?
A bi şey daha soracktım,kavanozu buzdolabında mı saklayayım canım,evin içinde serin bi yer bulamadım,öyle olur mu?
pufff merhaba canım, senden bir ricam olacak. benim saçlarım çok ince telli ve seyrek özellikle tepe bölgesi ve yanlar. çok zülüyorum bir takım formuller denedim yağlar iyi geldi gibi sonra bi de bioxini deneyim dedim denemez olsaydım olan saçlarımda gitti nerdeyse önü daha da açılacak. senin şu saç için yazdığın tarif olur mu bana. saçlarımın gürleşmesini istiyorum. hiç dökülmeyen saçım bioxinden sonra dökülmeye başladı. arkadaşlar almayı düşünen ler bioxini sakın almayın piyada kandırıyorlar. ne varsa yağlar da var. bi ara hint yağı kullanmıştım bioxinden önce çok güzel yapmıştı ama onlarda bioxinin yüzünden gitti.
pufff senin karışım saçları gürleştirir mi
teşekkürler kendine iyi bak
fisfisfis:uhm::çok üzgünüm:
puffcuğum merhaba bak orda yüzaltmışbeşinci sayfada bişey gördüm.ya bu çiller lekelerle ilgili bana yardoımcı olabilirmisin çok sağol...
Pinus Nigra ingilizcesi :) ama almancasini bilemicem boyle soylesen anlamazlar mı aceba?