walla puff cum tüm sayfaları okudum ben de bişi sormak istiyorum bu saçlar için olan karışıma benzer aktarlarda hazır satılan saç bakım yağını kullanıyorum 9-10 yağın karışımı ama içinde sarımsak ve çam terabentin yok ben çam terabentini şampuanımda kullanıyorum bir de entele kullanmaya başladım acaba şu senin formülemi geçsem bilgi verir misin :asigim: şu senin kitap da entele otuyla ilgili birşey yazıyormu canım saçlar için...
Bir de göz hastalıklarıyla ilgili bişi gördüm bi arkadaş scan etmiş içindekiler bölümünü senin kitabında varsa ya da o arkadaştan rica etsem göz hastalıklarıyla ilgili bölümü yazabilir misiniz?
şimdiden tşkler hepinize a.s.
hayatim sen nasil kullaniyorsun kuc u? gunde kac defa? neyle? yemekten once mi sonra mi? ne kadar zaman icinde etkisini gordun? lutfen bana anlatir misin
Canim az once bi arkadas ayazdim cevabi.. catlaklar kisminda kuruluktan kaynaklanan catlaklara cözümler var.. yani dogumda olusan catlaklarla ilgili bisey yok..Yada ben bulamadim.. bide oyle karisik ki kitap :) biseyi görüp sonra tekrar bulabilmek icin butun kitabi tekrar tariyosun resmen.. geciken cvplar icin bu sebeple anlayis bekliyorum..:)sayfa 171 de çatlaklarrr diyooooo biri baksınn nolurrrrr
bu kadar ilgisizlik sağolun valla
merhaba puff, sac beyazlamalarına karşı formulu bende bekliyorum.yazarsan sevinirim
ayyy çOk özürrr gene türkçe kurallarını ihmal ederek yazdım özürrr
Ha bu arada eklemeden gecemicem..yüzdeki sivilce gunes v.s leke ve izleri icin bi tarif verdi arkadas.. denedim :) ne guzel bisey bu yaa... ne bi iz ne leke.. valla süper ve sizle paylasmak istedim.. yulaf ununu suyla bulamac olcak sekilde karistiriyosunuz ... cok az pisiriyosunuz... pisirmeyip kullananlarda var... pisirdiyseniz sogumasini bekliyosunuz.. haftada 2 kez bu islemi yapin .. zaten ilk seferde farkediceksiniz cildinizdeki farkliligi..
Sivilce izlerine de iyi gelir mi acaba? benim alnimda maalesef oynadigim sivilcelerin izleri kaldi, günese cikinca falan koyu hal aliyor, cok cirkin görünüyor senağlama
puuufff, nerelerdesin sen kuzum yaa :mymeka:
Nan öldün falan zannettik,insan bi bakar buralara :mymeka:
Cilt için Güzellik kremi : Bir miktar taze kırmızı gül , aynı miktar sarı gül ve bunun ikisi kadar taze iç yağı ( iğğğğğğğ) yahut vazelin alınız ( vazelini öneririm eheheh ) bir kapta gülü ve iç yağını ( yada vazelini ) on bes dakika kaynattiktan sonra sıkıca süzünüz ve soğutunuz, bu krem cildinizi yumuşacık tutar devnak ( ne demek bilmiyorum) verir ve ayni zamanda tazelendirir :)
Vazelin tikar,onun yerine lanolin ve balmumu öneririm ama orjinal ve saf olucak.
Yoksa onlarda tikar
Cilt için Güzellik kremi : Bir miktar taze kırmızı gül , aynı miktar sarı gül ve bunun ikisi kadar taze iç yağı ( iğğğğğğğ) yahut vazelin alınız ( vazelini öneririm eheheh ) bir kapta gülü ve iç yağını ( yada vazelini ) on bes dakika kaynattiktan sonra sıkıca süzünüz ve soğutunuz, bu krem cildinizi yumuşacık tutar devnak ( ne demek bilmiyorum) verir ve ayni zamanda tazelendirir :)
Vazelin tikar,onun yerine lanolin ve balmumu öneririm ama orjinal ve saf olucak.
Yoksa onlarda tikar
bu lanolin ve balmumunu nerden bulabiliriz bir de pahalı bir sey mi acaba ?
Yoksa onlarda tikar
ya ben bunu harfi harfine göre yaptim, sonuc vazelinin rengi degisti
sadece ve kokusu yag yanigi gibi gelio, pek bir ise yaramadi yani,
yada ben dogru yapamadim,gerci aynende uyguladim ama:uhm:
bu lanolin ve balmumunu nerden bulabiliriz bir de pahalı bir sey mi acaba ?
Yok ya pahali degil ben yurtdisindayim burada bi kermlik alinca toplam 1,5euro falan tutuyor ikisi.
Lanolin dogal emulgatör insan cildindeki yag tabakasina cok benziyor ondan tavsiye ediliyor.
Balmumu (Beewax)zaten cogu kremlerde var.Koruyor cildi.
Eczaneye sormak lazim valla burdan eczaneden aliyorum,yanliz bigün suna dumankaya krem tarifi veriyordu ozaman lanolin ve balmumundan söz ettigini duydum demek türkiyedede var.
a.s.
Yok ya pahali degil ben yurtdisindayim burada bi kermlik alinca toplam 1,5euro falan tutuyor ikisi.
Lanolin dogal emulgatör insan cildindeki yag tabakasina cok benziyor ondan tavsiye ediliyor.
Balmumu (Beewax)zaten cogu kremlerde var.Koruyor cildi.
Eczaneye sormak lazim valla burdan eczaneden aliyorum,yanliz bigün suna dumankaya krem tarifi veriyordu ozaman lanolin ve balmumundan söz ettigini duydum demek türkiyedede var.
a.s.
ben de kremlerin hamadesinde kremi sertleştirmek icin balmumu , kakao yağı ve lanolin kullanıldığını duymuştum ama acıkcası nerde satıldığını bilmiyordum Türkiye'de nerde satıldığını bilen var mı acaba?