ben bişey sormak istiyorum size esasında bu k.ü.ç ile ilgili geçenlerde aktara gittim ve bana şuanda alma abla dedi nemden dolayı iisi gelmiyo oda farklı hastalıklara yol açıyo dedi bu konu hakkında bilginiz varmı?
az önce gittim Elit marka k.ü.ç aldım ama rengi öncekine göre daha koyu ve kokusu da daha baskın, tadı bozuk gibi gelmedi ama emin olamadım?????[/QUOTE
kutudan alıp son kullanma tarihine bakarsan ve kapagını kapatırsan sorun olmaz galiba ben en son acıklardan almıstım ondan bozuk cıktı
canım bence kullanma onu gerçekten adam yılların aktarı ve işinde çok iyi satsa satardı elinde vardı ama vermedi bana yenisi gelince veririm dedi bende ok dedim ama puff elit die bi marka kullanmış esasında onu kullanmak istiyorum adama dicem onu getirsin acaba kapsül şeklindemi elit olan?
zahmet edip baktigin icin cok tskler canima.s.
bakalim deneyecegim insallah ise yarar
slm puff senin adına çok sevindim inan k.ü.ç olayına:)darısı bize canım bende başlıcam en yakın zamanda inşlh.ya ben sana ne dicem bak ben bundan 1 ay önce kilo almak için bi karışım yaptım ve gerçektende aldım ama karışımı tamamlamadan bıraktımtekrar başlıcam 15 günde 4 kiloya yakın aldım ve gayette sağlıklı bu karışım çünkü balla felan yapılıyo denemek istersen tarifini veririm canım ...
selülit ve çatlaklar için bişey yokmu?
Puffcum ciltle ilgili birşey yok mu oralarda canım yaa??
puffff, ben sana bişi sorcam. aramızda en kısa zamanda ve en çok etki gören sensin k.ü.ç'ten...
hala kullanıyor musun ve büyüme devam ediyor mu onu merak ettim...
1 ayı geçti benim ümidim kalmadı, dolgunluk dışında belirgin bi büyüme yok:a015:
puff baktın mı çatlak için şeker
Canım benim hala dolgun..son gunler ölçmedim gerçi..ama dedigim gibi fark hala mevcut ve hala kullanıyorum...ama ekstra bi büyüme yok..sadece ilk büyüme hala mevcut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?