Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
puff neredesin yaaawww hadi artık gelde merak ettiğimiz sorulara cevap yaz
görmüşken cevap vereyim dedim. bu sitede k.ü.ç'ten en kısa ve en iyi şekilde yararlanan kişi puff:))
keşke bize de yarasaydı.
herkeste aynı etkiyi göstermiyo. yaramayanlar çoğunlukla ama yarayanlar da var. al kullan hiç bir kaybın olmaz göğsünü büyütmese bile k.ü.ç vücuda çok yararlı birşey çünkü
puff sağol canım önerilerin çok harika. Ben saç için olanını yaptım harika sonuç aldım gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim herkese.Yalnız çok kötü kokuyor.Ama sonuç çok güzel
slm bende o karışımı yapıyorum saçlarıma menekşe yağı koymuyormusunuz o sarmısak kokusunu bastırıyor yıkancı bile hoş bir koku kalıyor yalnız karışımı sürüp yıkadığımda çok dökülüo saçım sizdede böle oluomu sm_confused:
aslında içindeki yağlar hep besleyici şeyler,zeytinyağı falan mesela.saçı neden döküyor olabilir anlayamıyorum.umarım geçici bi durumdur.bi kaç kez daha deneyeceğim hala döküyorsa bırakırım,ama bi kavanoz dolusu yağ ziyan mı olacak,hepsini tek tek gidip aldım,karıştırdım falan neyse ilk başlarda oluyomuş öyle,sonra dökmez heralde,amannn.
puff sağol canım önerilerin çok harika. Ben saç için olanını yaptım harika sonuç aldım gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim herkese.Yalnız çok kötü kokuyor.Ama sonuç çok güzel[/QUOT
merhaba arkadaşım sen ne kadar zamandan beridir puff un önerdiği tarifi uyguluyorsun ve sendede ilk başladığın zamanlarda dökülme oldumu ne kadar uzadı ve gürleşti saçların
bana hemen cevap yazarsan mutlu olucam bende yarın gerekli malzemeyi temin edip bu işe bir an önce başlamak istiyorum paylaşımların için şimdiden teşekkkür ederim :enbuyukkk:emine
özlemcim acaba çok sürüyosun da yıkarken yağları çıkarıcam diye çok mu yıpratıyosun saçlarını?