- 4 Nisan 2015
- 818
- 1.031
- 63
- Konu Sahibi yellow angel
-
pardon yanlış anlamışım..evet ütüsünü falan yaptım..ama yapmıyorum artık..yavaş yavaş çekicem..ve artıkhayir ben o manada birliktelikten bahsetmedim siz yanlis anladiniz:) daha onceki yazdiklarinizi da okumustum ben..bulasik camasir utu ev islerini de yaptiginizi yazmistiniz..cinsellik aklima gelmedi...olsa bile ilgilendirmez...belli yastaki erkeklerin ihtiyaci genelde cinsellik degildir zaten bakimdir...yapmayin bunlari ..cocuguna da bakmayin ev islerini de yapmayin...dediniz ya malum kisiye ne sifatla..aynen ben de diyorum ki ne sifatla cocuguna bakip ev islerini yaoiyosunuz bu insanin...bunlari yapmak zorunda degilsiniz...
Boyunuz kadar cocugunuz var, hala bu ergenlik tavirlarini cekmenize gerek yok, o adami cekip cevireceginize olgunlasmis biriyle, yaşinizin guzelliklerini paylasabilirsiniz.Dün gece onla birlikteydik beraber çok iyi vakit geçirdik sabah anneler günümü kutladı hemen kahvaltı hazırladı beraber kahvaltı ettik.bir ara ben "işin zor böyle nasıl idare edicen" dedim."alıştım artık eskiden fark yok" dedi..sonra beni bırakırken "herşey çok güzeldi teşekkür ederim" demez mi? Şaşırdım daha farklı birşey duymak istedim belki ben o gidince kötü hissettim kendimi..yalnız..tek başına..ama söyleyemedim alışıyorum galiba böyle değiidim ben önceden
Aradı sonra oyalanma fazla babana git dedi ben nasıl idare edicem böyle bilmiyorum
teşekkür ederim görüşlerine..:) geçen gün kızıyla buluştuk.."başından beri biliyorum eski flört olduğunuzu.Adam yeni boşanmış kendini hazır hissetmemesi normal. Sizde onun işlerini yapmayın lütfen. Kendinizi değersizleştiriyorsunuz. Belliki yakın zamanda evlilik planı yok bu adamın. Size karşı boşta değil ama tavrı çok yanlış. Siz evini temizlemek ya da çocuklarına bakmak için girmediniz onun hayatına. Cinsellik konusundada taviz vermeyin bence. Belliki onuda elde edince iyice uzaklaşacak evlilik fikrinden.
samimi derken..ben onunla flört sınırlarında gerektiği davrandım..ve eskiden tanıdığım bir insan..evlilikten döndüğümkusura bakmayın da cok tavız vermişsınız kendınızden hal ve hareketlerınızden artık vıcık vıcık olmuş
Erkek olsam sanırım cıddı düşünmezdım bana hemen samımı davranan bır bayanı hıc hoş karşılsmazdım ama vakıt gecırmek ıcın tercıh ederdım
elimi tutmasına izin tabii vermezdim ..ama o kadar büyük attı ki niyetini anlardım..dizime aniden yattı..yolda vapurdaylen..çok uykusuzdu..akşam zor geldik..uyudu yolda resmen..o yüzden izin verdim..Hem "artık olmaz, arkadaş kalalım" diyor hem de dizlerinize yatıp uyuyor. Arkadaşlığın sınırlarını baya baya gevşetmeye çalışıyor bu adam ve siz de izin veriyorsunuz. Elimi tutmadı demişsiniz ama aranızdaki onca tartışmadan sonra elinizi tutsa izin verecek miydiniz? Dizinize yatmasına nasıl izin verdiniz anlamış değilim zaten. Affınızı kazanmak bu kadar mı kolay? Tutarsız davranıyorsunuz. Resti çekiyorsunuz ama gerisini getiremiyorsunuz bu da sürekli onun elini güçlendiriyor. İkinizin arasındaki her neyse artık düzelmeyecek şekilde bozulmuş gibi görünüyor. Artık görüşmeyin derim ben. Bundan sonraki ilişkilerinizde de bu tip uzun vadeli beklentilere girmeyin hemen. Girseniz dahi karşınızdakine sezdirmeyin. Çantada keklik algısı gelişiyor çoğunda.
evet konu bayağıdır var..devam ediyor..yorumların için teşekkür ederim..:)ya pardon konu kac aylikmis
ben gidip yatim ya
evet konu bayağıdır var..devam ediyor..yorumların için teşekkür ederim..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?