Eski aşktan eş olur mu?

hayir ben o manada birliktelikten bahsetmedim siz yanlis anladiniz:) daha onceki yazdiklarinizi da okumustum ben..bulasik camasir utu ev islerini de yaptiginizi yazmistiniz..cinsellik aklima gelmedi...olsa bile ilgilendirmez...belli yastaki erkeklerin ihtiyaci genelde cinsellik degildir zaten bakimdir...yapmayin bunlari ..cocuguna da bakmayin ev islerini de yapmayin...dediniz ya malum kisiye ne sifatla..aynen ben de diyorum ki ne sifatla cocuguna bakip ev islerini yaoiyosunuz bu insanin...bunlari yapmak zorunda degilsiniz...

pardon yanlış anlamışım..evet ütüsünü falan yaptım..ama yapmıyorum artık..yavaş yavaş çekicem..ve artık
sıkıldığımı belirticem bakalım ne yapacak..en azından bekle dese ne olacağını beklerim..o sadece küçük kız büyüyünce
Altınoluk'a yerleşiriz diyor..ben de oğlan izin vermez diyor ve geçiyorum..

Uzaklaşın biraz degerinizi anlasin...ve o arada biraz dusunsun cunku o da yeni bosanmis...size biseyler yaptirabilmek icin evlenmesi gerektigini anlasin yani..yoksa bosa emek sarfetmis olabilirsiniz...erkek milleti malum yani ...biraz taktik yapmak lazim..

Cok yeni boşanmiş adam, sizde de teselli aramiş.

Sizin kafaniz net olabilir ama kendiniz ilk boşandiginiz zamanki psikolojinizi bir dönüp düşünün.

Dolayisiyla ben cok saglam temeller göremiyorum...
Fazla baglanmayin diyecegim ama... Biraz geç gibi görünüyor.
Yine de dikkat edin.
Yeni bir heyecan, evet, ama yillarin tecrubesiyle düşünmeye çalisin

Boyunuz kadar cocugunuz var, hala bu ergenlik tavirlarini cekmenize gerek yok, o adami cekip cevireceginize olgunlasmis biriyle, yaşinizin guzelliklerini paylasabilirsiniz.
Ornek vereyim, fazla oyalanma falan demesi... Bunlar cocukca seyler. Bir evlilik yaşamişsiniz, tecrubelerinizi biraz goz onune alsaniza.
Adam daha yeni bosanmis, suan ilişki yaşamasi zaten saglikli alinan bir karar degilllllllllllll.

beyendı henuz evlılıge hazır değil gezelım eglenelım acelemız yok dıyor ama senı de başkasına kaptırmam dıyor ben sızın yerınızde olssam bı sure verırım davranışlarını olcer tartarım baktınız olmadı yol verırsınız....

Adam yeni boşanmış kendini hazır hissetmemesi normal. Sizde onun işlerini yapmayın lütfen. Kendinizi değersizleştiriyorsunuz. Belliki yakın zamanda evlilik planı yok bu adamın. Size karşı boşta değil ama tavrı çok yanlış. Siz evini temizlemek ya da çocuklarına bakmak için girmediniz onun hayatına. Cinsellik konusundada taviz vermeyin bence. Belliki onuda elde edince iyice uzaklaşacak evlilik fikrinden.

teşekkür ederim görüşlerine..:) geçen gün kızıyla buluştuk.."başından beri biliyorum eski flört olduğunuzu.
ama babam sana çok değer veriyor..herkes biliyor..onu sen toparladın..ama biraz daha zamanı var..benim annem yok
yarın öbür gün ben evlenirken sen olacaksın yanımda"falan gibi laflar etti..
ben de "oğlum kıskanç bir çocuk..geniş değil..çok şeye izin vermez eski flört olduğumuzu bilmiyor"dedim..
bunun dışında pek bişey demedi..ama daha önce babasının evliliğine karışmayacağını anlatmıştı..

Arkadaşlar selam..sanırım artık bu son yazışm..yolun sonu göründü gibi...
Dün Altınnoluktaydık..yemek yerken bir konu açıldı.."fevri davranıyorsun..eksi puan aldın"dedi..
sonra da maddiyatla ilgili birşey sylerken "ben maddiyata önem versem eski eşimle barşırdım"dedim..
amann..."git o zaman ona"demez mi? aklım çıktı.."ŞEREFSİZ..arama artık beni bu laftan sonra İstanbul2a gidince"
dedim.."sen bana saygı olmazsa olmaz dedin..saygımız kalmadı olmaz..ama istersen arkadaş kalalım"dedi..
ben de "olmaz"dedim..kahvaltı ettik ben yiyemedim..
sonra "İstanbul'a dönünce ne yapacağını tasarladın herhalde..ben daha düşünmedim"dedi..
yolda doğru düzgün konuşmadık.."bana yanlış yaptın..yalnızlığında beni kullandın..beni yıprattın..
yapmayacaktın"dedim..
"ben evlenmeyi düşünmüyorum..ablamlara da söyledim çocuklarımı da ilgilendirmez..bak bunu ispat ettin.
eğer evli olsak boşanma falan zor.."demez mi?
ben de "ben zaten evlenmek istemiyorum"dedim..kızdım..yolda çok uykusu geldi..ama ne elimi tutma ne bişey..
sadece dizime yattı uyudu..bir ara elini dizime koydu,çekti..bir kaç kere "yavrum "dedi ..o kadar..
sonra eve bırakırken yanaklarımdan öptü gittii."görüşürüz"dedi...
"eve gidince çaldır"dedim..aradı..telefonum meşguldu..aramadım..
bakalım ne olacak..ama soğudum ..

kusura bakmayın da cok tavız vermişsınız kendınızden hal ve hareketlerınızden artık vıcık vıcık olmuş
Erkek olsam sanırım cıddı düşünmezdım bana hemen samımı davranan bır bayanı hıc hoş karşılsmazdım ama vakıt gecırmek ıcın tercıh ederdım

Hem "artık olmaz, arkadaş kalalım" diyor hem de dizlerinize yatıp uyuyor. Arkadaşlığın sınırlarını baya baya gevşetmeye çalışıyor bu adam ve siz de izin veriyorsunuz. Elimi tutmadı demişsiniz ama aranızdaki onca tartışmadan sonra elinizi tutsa izin verecek miydiniz? Dizinize yatmasına nasıl izin verdiniz anlamış değilim zaten. Affınızı kazanmak bu kadar mı kolay? Tutarsız davranıyorsunuz. Resti çekiyorsunuz ama gerisini getiremiyorsunuz bu da sürekli onun elini güçlendiriyor. İkinizin arasındaki her neyse artık düzelmeyecek şekilde bozulmuş gibi görünüyor. Artık görüşmeyin derim ben. Bundan sonraki ilişkilerinizde de bu tip uzun vadeli beklentilere girmeyin hemen. Girseniz dahi karşınızdakine sezdirmeyin. Çantada keklik algısı gelişiyor çoğunda.

samimi derken..ben onunla flört sınırlarında gerektiği davrandım..ve eskiden tanıdığım bir insan..evlilikten döndüğüm
flörtüm..bugun hiç aramadım sormadım o aradı..soğuk bir şekilde müsait değilim ..
vakit geçirmek derken..."sen benim hayatımdasın..elele verip herşeye birlikte göğüs gericez"diyen bir adam
sadece vakit geçirmek mi ister? gece 2 ye kadar hastanede beni mr'da bekleyen insan..burdan bakıp cevap verirseniz
mutlu olurum..:)

elimi tutmasına izin tabii vermezdim ..ama o kadar büyük attı ki niyetini anlardım..dizime aniden yattı..yolda vapurdaylen..çok uykusuzdu..akşam zor geldik..uyudu yolda resmen..o yüzden izin verdim..
sabah aradı..hatta küçük kızı gelmek istemiş istemedim..soğuk konuşup kapattım..oğlum yanımdaydı konuşamadım
olayı sonlandırmak konuşamadım daha..

son konuşmayı yapmak istediğimi söyledim nihayet oğlum yokken..bakalım ne olacak

yorumlari tam okumadim ama sunu unutmayinki adam 4 ay önce bosanmis daha ve esi tarafindan aldatilmis. yani ne bilim kolay sindirebilecek bi neden degil, önce bi kendine gelmesi lazim tekrar bi güvenmeye calismasi lazim.
bence biraz daha zaman vermeniz lazim, önceden tanisiyor olmaniz bunu degistirmez.
belliki oda ciddi düsünüyo ama yeniden evlilige hazir degil

kiz cocuklu bir erkek icin birdaha evlenmek bence dahada zor olucaktir. Bencede biraz bekleyin ve zaman taniyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…