- 28 Kasım 2010
- 41.512
- 137.286
-
- Konu Sahibi lalezarlale1
aynen ben de onu görüp geldim
yok kız ben bekar değilim de neyse uf karışık
konuşup duruyosunuz napalım biz de insanız
Tatlım haberin yalancısı olunmuyor haberin safı oluyor :) buna inanmak için saf olunmalı ayrıca oral seks ardından çocuk falan yapmaya çalışıyorsunuz ya tabiri de oldukça saçma hem itham ediyorsunuz hem yanlış bilgi veriyorsunuzbiraz saygı :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla şu sitede kocamın yanında çıplak uyuyamam diyeni bile gördüm
O da bisey mi ben , kocam adet oldugum gunler bilemez onun ne haddine? Diyeni gordum
Niye karisik kuzum de bakayim ablana
Ayni mantikla bakarsan elinle de Kurani kerim tutuyorsun o zaman adami ellememen gerek hic bir yerini tutmayacan haram o haram
Bu arada doguyu siz ne zannediyorsunuz onu anlamadim ben de hep batida gordum amca kiziyla evlenenleri hic bir gun de batililar amca kiziyla evlenir diye genelleme yapmadim konusurken iyi dusunun kimleri hedef aldiginiza dikkat edin bence
Belki iceri dogru ufleyerek adami sisiren de vardir ondan demis olabilirler
Ne kadarda kabasiniz tamam ben safim. Sadece okudugun bir seyi paylastim bu kadar hakarette edilmez yani. İnanmadiysaniz aciklama yaparsiniz.cocuk yapmaya calisirken tabiri sacma geliyoda oral sex igrenc gelmiyo mu ? Bu arada evli kadinlar cocuk dusundugunde bu tabirdie kullanilir cocuk yapmayi denemek , calismalara baslamak gibi ...
Sizin düşüncenize göre de spermler hemen yumurtayla birleşir çocuk olur. Sperm içeride 3 gün yaşayabilir. Tükürükteki enzimlerde kuvvetli olduğu için neticede gözle görülen birşey değil, canlı olup cinsel organdan içeri girmesi de gerekmiyor ve spermleri öldürüyor. Bilmiyorsanız aşağılar gibi konuşmayın lütfen.Yanlış anlamayın yani bana alaycı geldi konuşmanız ve arkadaş doğru birşey yazmış.Yanlış bilgi falan vermemiş arkadaşımız, Biraz saygı
Arkadasim bn onaylamiyorum yapmiyorumda siz onayliyosaniz yapin ysparkn bi dusunun ama haram olmaysbilir ama caiz de mi degil?? Bir de ilk cevabimin uzerine bakiniz arkadas geri kafali herkes demis kimse kimseyi akraba evliligi icn zorlamaz artik cagdas cogu il ve kusiler doguda zorla evlilik oluyor tanigimda bn onu bilir onu soylerim
Allah allah nerede hakaret var saf kötü bir söz değildir. Ayrıca takıldığım çocuk yapma kısmı değildi ama açıklamışsınız enteresan.
Sizin düşüncenize göre de spermler hemen yumurtayla birleşir çocuk olur. Sperm içeride 3 gün yaşayabilir. Tükürükteki enzimlerde kuvvetli olduğu için neticede gözle görülen birşey değil, canlı olup cinsel organdan içeri girmesi de gerekmiyor ve spermleri öldürüyor. Bilmiyorsanız aşağılar gibi konuşmayın lütfen.Yanlış anlamayın yani bana alaycı geldi konuşmanız ve arkadaş doğru birşey yazmış.Yanlış bilgi falan vermemiş arkadaşımız, Biraz saygı
error error kuzu giyinik mi sevişiyolar ki ya da sürütünerek
Burası bir Türk internet sitesi olduğu için kimsenin Oral SEX yaptığını sanmıyorum , yapsa yapsalar Oral SEKS yapıyorlardır. Türkçede SEX diye bir kelime yok, X diye bir harf de yok.
Site kuralları gereğince Türkçe yazım ve imla kurallarına özen göstermeniz gerekiyor.
Erkek cinsel organı haram o zaman yani. Oradan gelen meni içindeki spermle olduk biz bizde mi haramız yav :)
Cok haklisiniz katiliyrum lutfen dogu bati demiyelim konsulsa agir olur herkesin namehremi farklidir lutfen kulaktan duyma seylere kanmayalim o kadarda saf olmuyalim din nikahi kiyiyorsunuz esinize kndnizi acmak ayip dsgil yapmak ayip lutfen cok guldum su an...Ayni mantikla bakarsan elinle de Kurani kerim tutuyorsun o zaman adami ellememen gerek hic bir yerini tutmayacan haram o haram
Bu arada doguyu siz ne zannediyorsunuz onu anlamadim ben de hep batida gordum amca kiziyla evlenenleri hic bir gun de batililar amca kiziyla evlenir diye genelleme yapmadim konusurken iyi dusunun kimleri hedef aldiginiza dikkat edin bence esas cehalet bu cunku
:) yok benim düşünceme göre sürtünmeyle çocuk oluyor aslında. Ve kimseyi aşağıladığım yok. Burada kötü birşeyden bahsedilmiyor tüh kaka yapıyorsunuz. Biraz sakin
Hayır arada yastık varmış:))) konuya yorum yapmayayım dedim ama espri de geldi mi insan kendini tutamıyor:)) kocam bugün yanaşırsa soyunamam dicem:)))
Burası bir Türk internet sitesi olduğu için kimsenin Oral SEX yaptığını sanmıyorum , yapsa yapsalar Oral SEKS yapıyorlardır. Türkçede SEX diye bir kelime yok, X diye bir harf de yok.
Site kuralları gereğince Türkçe yazım ve imla kurallarına özen göstermeniz gerekiyor.
Biz doguluyuz zorla evlilik yapan da hic gormedim arti bunun konumuzla ne alakasi var onu da anlamadim neyse sizinle konusmayayim en iyisi malum ben doguluyum sapigiz biz zorla evlendiriyoruz evlendiriliyoruz sizin gibi cagdas degiliz cumle alem oral seks yapiyoruz