Eşinizle Oral sex yaparmısınız?

Eşinizle Oral sex yaparmısınız?

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .

Sizin düşüncenize göre de spermler hemen yumurtayla birleşir çocuk olur. Sperm içeride 3 gün yaşayabilir. Tükürükteki enzimlerde kuvvetli olduğu için neticede gözle görülen birşey değil, canlı olup cinsel organdan içeri girmesi de gerekmiyor ve spermleri öldürüyor. Bilmiyorsanız aşağılar gibi konuşmayın lütfen.Yanlış anlamayın yani bana alaycı geldi konuşmanız ve arkadaş doğru birşey yazmış. Yanlış bilgi falan vermemiş arkadaşımız, Biraz saygı

O da bisey mi ben , kocam adet oldugum gunler bilemez onun ne haddine? Diyeni gordum

ne ayıp şey neden açık bir platforma biz kadınların adet olduğunu yazıyorsunuz artık ifşa olduk

artık aralarında nasıl bir cinsel hayat varsa adamın bilmesine dahi gerek kalmamış

Niye karisik kuzum de bakayim ablana

bi ara anlatırım canım başka bi topicte filan

Arkadasim bn onaylamiyorum yapmiyorumda siz onayliyosaniz yapin ysparkn bi dusunun ama haram olmaysbilir ama caiz de mi degil?? Bir de ilk cevabimin uzerine bakiniz arkadas geri kafali herkes demis kimse kimseyi akraba evliligi icn zorlamaz artik cagdas cogu il ve kusiler doguda zorla evlilik oluyor tanigimda bn onu bilir onu soylerim

Allah allah nerede hakaret var saf kötü bir söz değildir. Ayrıca takıldığım çocuk yapma kısmı değildi ama açıklamışsınız enteresan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) yok benim düşünceme göre sürtünmeyle çocuk oluyor aslında. Ve kimseyi aşağıladığım yok. Burada kötü birşeyden bahsedilmiyor tüh kaka yapıyorsunuz. Biraz sakin

Biz doguluyuz zorla evlilik yapan da hic gormedim arti bunun konumuzla ne alakasi var onu da anlamadim neyse sizinle konusmayayim en iyisi malum ben doguluyum sapigiz biz zorla evlendiriyoruz evlendiriliyoruz sizin gibi cagdas degiliz cumle alem oral seks yapiyoruz

Anlada alayci konusma diye anlatiyorum. Ayrica su kk de sirf senin gibiler yuzunden insanlar yorum yapamaz oldu . İi saf kotu biset degilse safligina devam et.

Tesekkur ederim anlatmak istedigimde bu. Bi yerde okumustum ama aklimda kalanini anlattim sadece. Detayli isteyen varsa internetten arastirsin internet sadece agiz dalasi yapilan yer degil.

hahahahahaahaha. 👏

Erkek cinsel organı haram o zaman yani. Oradan gelen meni içindeki spermle olduk biz bizde mi haramız yav :)

Cok haklisiniz katiliyrum lutfen dogu bati demiyelim konsulsa agir olur herkesin namehremi farklidir lutfen kulaktan duyma seylere kanmayalim o kadarda saf olmuyalim din nikahi kiyiyorsunuz esinize kndnizi acmak ayip dsgil yapmak ayip lutfen cok guldum su an...

gel kuzum sen benim yanima

bu gece espriler super yaaa valla benim koca da kanepede oturmus cok fena bakiyor anammm soyunamam bennnn diye iceri kacsam mikine

Ay aynen yaa! İçimiz dışımız sex oldu. Sex ne ya.

Anlatis biciminiz iyi degil dogulari batilar karsilastrmayalim o zmn MUNE ye soyluyelim dogu kadinlar sitesi batili kadinlar sitesi :))))))ahahaahaaha cok guldum MALESEF

Merhaba :)

Konu geyiğe doğru yol aldı gerçi ama, ben de konuya dair fikrimi yazayım istedim...

Tercihen oral seks yapmıyorum..Ama yapanlar için de haram, günah diyemem...

İşi dine bağlayıp o günah bu günah,şu caiz şu helal vs. diyen arkadaşlarım,

Madem işi dine bağladınız, Kuran' da nahl suresi 116. ayete bir bakın bakalım ne diyor..

Öyle kafanızdan herşeye o günah bu helal vs demek olmaz yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…