Eşinizle Oral sex yaparmısınız?

Eşinizle Oral sex yaparmısınız?

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .
tecrübem yok bu konuda ama evli hatunlar sadece misuoner mi yapıyo yani. hem de oral neden sadece erkeğe yapılsın ki kadına da yapılır.

tecrübem yok bu konuda ama evli hatunlar sadece misuoner mi yapıyo yani. hem de oral neden sadece erkeğe yapılsın ki kadına da yapılır.

Bacim evli bir hatun olarak aydinlatayim ortamisadece misyoner cok sıkıcı olur renklendirme icin diger pozisyonlara da ihtiyac var bence
Abovvvv ne ayip banaaaaa pozisyon da haram gunah malum namaz kiliyoruz o pozisyona girdigimiz bedenle tovbeeeee

bøyle kadinlarin kocalari da oyuzden disarda oluyor iste

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aldatmayı meşru görmek hoş değil ama katılıyorum. ben okurken düşünürken sıkılıyorum. düşünsene adam ne istese ay olmaz, ıy olmaz yani insan kabullenildiğini hissetmez bir kere :26kudukça da şaşırıyorum diğer insanların cinsellik hayatı ne kadar kısıtlı :26:

ya gülmekten karnıma ağrılar girdi bombardıman yapıyosun resmen arkadaşım bi dur

Son düzenleme:

pratiğim yok ama teorim bu konuda iyidir araştırım okurum yani. sonuçta bu erkek için değil kendim için niye cinsellikten kasıt erkeğe zevk vermek ki belki bende hoşnut olmak istiyorum ne kadar ilginç olsa da bi ara kama sutra okumuştum

bøyle kadinlarin kocalari da oyuzden disarda oluyor iste

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kimin ne yaptigi herkesin ozeli ve tercihi o ayri da, kadinlar eslerinin gonlunu disari gitmesinler diye hos tutmak yerine keyif aldiklari icin yapsalar daha mantikli olur zannimca... Cunku sizin esiniz sizde bir tatminsizlik yaratsaydi disarda mi olurdunuz? Soylemeden duramadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…