- 25 Kasım 2012
- 8.570
- 1.271
-
- Konu Sahibi lalezarlale1
Belki iceri dogru ufleyerek adami sisiren de vardir ondan demis olabilirler
tecrübem yok bu konuda ama evli hatunlar sadece misuoner mi yapıyo yani. hem de oral neden sadece erkeğe yapılsın ki kadına da yapılır.
sedoEşim bana yapsın.
Belki iceri dogru ufleyerek adami sisiren de vardir ondan demis olabilirler
valla şu sitede kocamın yanında çıplak uyuyamam diyeni bile gördüm
Vardir oyle kibarciklar ay soyunamam ay uyuyamam ay yapamam diyenben her biseyi yaparim yaaa onlar kadinsa ben bir odunum kesinnnn:)
Vardir oyle kibarciklar ay soyunamam ay uyuyamam ay yapamam diyenben her biseyi yaparim yaaa onlar kadinsa ben bir odunum kesinnnn:)
tecrübem yok bu konuda ama evli hatunlar sadece misuoner mi yapıyo yani. hem de oral neden sadece erkeğe yapılsın ki kadına da yapılır.
bøyle kadinlarin kocalari da oyuzden disarda oluyor iste
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla şu sitede kocamın yanında çıplak uyuyamam diyeni bile gördüm
Bacim evli bir hatun olarak aydinlatayim ortamisadece misyoner cok sıkıcı olur renklendirme icin diger pozisyonlara da ihtiyac var bence
Abovvvv ne ayip banaaaaa pozisyon da haram gunah malum namaz kiliyoruz o pozisyona girdigimiz bedenle tovbeeeee
ben de yaparım valla utanmam hiç kocişim değil mi manane
kadın dediğin kadın gibi olacak
Bacim evli bir hatun olarak aydinlatayim ortamisadece misyoner cok sıkıcı olur renklendirme icin diger pozisyonlara da ihtiyac var bence
Abovvvv ne ayip banaaaaa pozisyon da haram gunah malum namaz kiliyoruz o pozisyona girdigimiz bedenle tovbeeeee
error error kuzu giyinik mi sevişiyolar ki ya da sürütünerek
error error kuzu giyinik mi sevişiyolar ki ya da sürütünerek
ne biliyim çok abest geliyor bana ya düşünsene her şeye hayır olmaz yani bilmiyorum ben mi çok genişim
Adam tam tekmil takim elbise giyip yataga geliyor boynunda kiravat hahahaha valla super guldum yaaa
canım eşine de dar olursan kme geniş olacaksın ki:) insanlar anlatmıyor çünkü kadın cinselliği tabu. şu dizi beni fena sardı mastesr of sex