• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka kızlara bakıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet doğal bişey göz bu bakmasak iyide bakılıyor işte ha uzun uzun iç geçirerek bakmak değil ama göz kayar yani . Bende muhteşem güzellikte biri degilim ama asla umrumda olmaz o kızla konuşmadığı veya biseyler olmadığı sürece ayrıca bende kıskanç biriyimdir . Takmayın ilişkinizi zedelemeyin hicmi gözümüz şenlenmesin 😂😂
Teşekkür ederim canım benim güzel yorumlarım için

Bazı yorumlar bana da çok ağır geliyor.Eski konuları neden gündeme getiriyorsunuz onu anlamıyorum
Çünkü kişinin durumu eski konularından bağımsız değerlendirilemez. Kadının ekonomik durumu, çocuk yapma isteği, ilişkisinde yaşadıkları gibi durumlar olayı daha geniş perspektiften görmemiz için önemli verilerdir.

Adam sürekli kadınlara bakıyor aç timsah gibi kadın arıyor ve eski konularda kadının bu adamdan ısrarla hamile kalmaya çalıştığını görüyoruz. İkisini ayrı mı değerlendirelim?

Ya da x bir üye sürekli konu açıp boşanacağını söylüyor, sayfalarca akıl veriyoruz ama sonra kocasına geri dönüyor. Her krizde bizden boşanma tavsiyeleri alıyor. Geçmişten ayrı mı değerlendirelim? belli ki yine gazını almamız için gelmiş, adama geri dönecek. Bunları bilmeden tekrar tekrar yazmak hem işe yaramaz hem zaman kaybı.

Peki bu durumu abartmamak mı gerek😞
Turizm cennetinde yaşayan biriyim :)
Yazın buralar yanıyor yani o derece 😂
Ama hani eşim acaba bakıyor mu diye sürekli düşünsem piskopata bağlarım heralde :)
Bence abartıyorsun yani eşim bana sürekli bunu sorsa yemin ettirse ben istemsizce bakmaya başlarım :p

Kızlar 8 senelik birlikteli 1 buçuk senelik evliyim biraz fazla kıskanç biriyim ama eşime çok yansıtmamaya çalışıyorum. Eşime ne zaman dışarda kızlara bakıyor musun desem hayır niye bakiyim görmek farklı bakmak farklı der erkeklerin klasik yalanı neyse. Dün ona oturup ciddi ciddi sordum ve büyük yemin ettirerek sordum o da o yemin üstüne yalan söyleyemedi sinirden kızardı hatta gülme krizine girdi anladım zaten ve itiraf etti evet dışarda bakıyordum ama artık bakmam aşkım falan dedi ben çok soğudum direk uzaklaştım ondan güvenimi çok kırdın muhatap olmak istemiyorum dedim yanıma geliyor sarılıyor ediyor ama asla konuşmak bile istemiyorum bazılarınıza belki abartı gibi gelecek ama dışarda açık saçık güzel kızlara bakması bana hiç normal gelmedi sizce bu durumda ne yapmalıyım kızlar
Boşan lütfen boşanırken allahını seversen desene bende erkeklere bakıyorum senin yaptığın gibi çak lafı bırak kendini bişe sanıyo

Kuzum başlarda çok çapkındı hatta ayrıldık senelerce sonra seneler geçti bana dönmek istedi baya değişmişti olgunlaşmıştı şimdi Allah var bir yanlışını alenen görmedim evlendiğimden beri ama yakışıklı biri ve bakan eden oluyor ona görebiliyorum onunda dün ki itirafından sonra güvenim gerçekten bitti açık saçık kızlara bakıyor işte bakışıyorlar demekki ve evet beni seviyor ama benim onun gözünde artk basitleştiğimi düşünüyorum dışardakiler daha cazip geliyor belkide😞
Bakmakta ne var allahh aşkınaaa...Oturup süzmüyosa göz kırpmıyorsa bakabilir.Herkes bakıyor.Gereksiz abartıp keyfinizi kaçırmayın.

Kızlar 8 senelik birlikteli 1 buçuk senelik evliyim biraz fazla kıskanç biriyim ama eşime çok yansıtmamaya çalışıyorum. Eşime ne zaman dışarda kızlara bakıyor musun desem hayır niye bakiyim görmek farklı bakmak farklı der erkeklerin klasik yalanı neyse. Dün ona oturup ciddi ciddi sordum ve büyük yemin ettirerek sordum o da o yemin üstüne yalan söyleyemedi sinirden kızardı hatta gülme krizine girdi anladım zaten ve itiraf etti evet dışarda bakıyordum ama artık bakmam aşkım falan dedi ben çok soğudum direk uzaklaştım ondan güvenimi çok kırdın muhatap olmak istemiyorum dedim yanıma geliyor sarılıyor ediyor ama asla konuşmak bile istemiyorum bazılarınıza belki abartı gibi gelecek ama dışarda açık saçık güzel kızlara bakması bana hiç normal gelmedi sizce bu durumda ne yapmalıyım kızlar
Durduk yere ne eşime ne sevgilime dışarıdaki kızlara bakıyor musun diye sormam bu soru aklınıza geldiyse bakarken demek ki çok kez yakaladınız e sevgiliyken ayrılmaya çok fırsatınız vardı ayrılmadınız e boşayacak da değilsiniz neden kurcalıyorsunuz

Daha dün dışarıda mini etek giymiştim hava bizim burada çok güzel diye ve oturduğum bi kafede masalar çok yakındı , yanımda da bir adam adamın diğer tarafında da sevgilisi olduğunu düşündüğüm kadın...Maalesef adam sürekli bana kaçamak bakışlar attı ve kadın bir şeyler anlatıyor alelade cevaplar veriyor sürekli bi gözü bendeydi.Bu tabiki benim sorunum değil ben her bakanın gözünü bağlayacak halim yok çok rahatsız olsam uyarırdım ama.

İşin komiği de böyle adamlar asla suçunu kabul etmez sizinki de çok üstüne gitmeseniz etmezdi de.Gerçekten güvendiğiniz adamlarla evlenin kimse sizin kocalarınızın bakışlarına maruz kalmak zorunda değil

Evet canım eskiden sevgiliyken çok yakalardım sonra geçti tabi baya şeyler atlattı değişti ama sanırım son zamanlarda yine ben yokken başlamış bakmalara
Al işte sevgiliyken yakalamışsın şimdi şikayet etmeye hakkın yok.Can çıkar huy çıkmaz bakmıştır da senin ruhun duymamıştır

Bir kadın kocasına bu soruyu soruyorsa özgüven eksikliği vardır. Eşiniz size "dışarda erkeklere bakıyor musun" diyor mu ?
İnsan insana bakar, güzel de bulur. Ben bazen birini görünce aklımdan yakışıklı olduğunu geçiriyorum, gidip adama asılmıyorum yani; evliyim bu arada.

Siz de onun yanında erkeklere bakın 😂 sizinde bi çift gözünüz olduğunu hatırlasın eşiniz. Bide gülmüş pislik herif.

Daha önce yakaladınızda mı sorma gereği duydunuz? Yoksa öylesine bir sorayım mı dediniz? Çünkü durduk yere “sen kadınlara bakıyor musun?” diye sormak çok garip geldi kusura bakmayın. İnsanız dışarıda bazen istemsizce gözümüz dalıyor bakabiliyoruz. Hayvan gibi gelene geçene gözünü dikerek bakıyorsa o ayrı tabi.

bence adam bakmiyordu ama sen bakmasi icin elinden geleni yapiyosun.yani ben esime eve gelince kizlara bakiyonmu diye sormuyom ne ozguvensizce bos bir soru.ergenmisiniz pardon

Çünkü kişinin durumu eski konularından bağımsız değerlendirilemez. Kadının ekonomik durumu, çocuk yapma isteği, ilişkisinde yaşadıkları gibi durumlar olayı daha geniş perspektiften görmemiz için önemli verilerdir.

Adam sürekli kadınlara bakıyor aç timsah gibi kadın arıyor ve eski konularda kadının bu adamdan ısrarla hamile kalmaya çalıştığını görüyoruz. İkisini ayrı mı değerlendirelim?

Ya da x bir üye sürekli konu açıp boşanacağını söylüyor, sayfalarca akıl veriyoruz ama sonra kocasına geri dönüyor. Her krizde bizden boşanma tavsiyeleri alıyor. Geçmişten ayrı mı değerlendirelim? belli ki yine gazını almamız için gelmiş, adama geri dönecek. Bunları bilmeden tekrar tekrar yazmak hem işe yaramaz hem zaman kaybı.
Siz de haklısınız evet.

Kadınlara bakmak niyeti ile bakmıyorsa neden bu kadar problem ediyorsunuz ki. Sapık gibi gözleri kadınları aramıyorsa bu kadar özgüvensiz olmayın bir de bin kere adama sorup yeminler ettirtmişsiniz ne garip

Kadınlar erkeklere niye böyle saçma sorular sorarlar, bende bunu sorayım size? Yani amaç ne? Birde neden sürekli açık saçık diye vurguluyorsunuz?

Kadınlar erkeklere niye böyle saçma sorular sorarlar, bende bunu sorayım size? Yani amaç ne? Birde neden sürekli açık saçık diye vurguluyorsunuz?
Valla açığız saçığız mutluyuz böyleleri de birbirini yer o kadınlar güler anca karı koca bu kavgalarına

Kızlar eşimle 1 senelik evliyiz birbirimizi çok severek evlendik bir sorunumuzda yok hala seviyoruz birbirimizi ama ailesine o kadar düşkün ki başlarda bana haftada 3 kez gitmesem kavgalar çıkarıyordu sürekli gelmezsen bitiririm boşanırım diyordu inanabiliyor musunuz? orda yiyip içip dönüyorduk sabahtan akşama kadar sonra ben bunu haftada 2 ye düşürdüm ve eşimi zaaar zor ikna ettim kavga kıyamet neyse tabi bu aralarda da kaynanam telefonlaşmak istiyor bende aramıyorum haftada 2 kere gördüğüm birini neden bide telefonla ariyim diye düşünüyorum

Ondan sonra ben artık bu bağlarından rahatsız oldum oğullarını o kadar seviyorlar ki sürekli iç içe olalım istiyorlar ve ben artık cidden bunaldım haftada 1 e düşürdüm gitme olayını hatta 10 günde 1 e düşürdüm ama tabi annesi ailesi bana tepki verdi neden gelmiyorsun etmiyorsun diye sanki 2 aydır gitmiyormuşum gibi davrandılar ben de eşime açtım ağzımı yumdum gözümü dedim ki bak beni bu konuda ailen yada sen sıkmaya devam ederseni her şeyi göze alır çeker giderim yeter ya dedim sen gidiyorsan her gün git ama ben sürekli gidemem haksız mıyım kızlar ben bu kadar aileyle mıç mıç olmayı sevmiyorum anneside eşime geçen diyor zaten karın hiç aramıyo sormuyo gelmiyor diye ya zorunda mıyım kızlar lütfen bana akıl verin artık evliliğimden tat almıyorum cidden sıkıldım ya ha bir de dipnot benim ailem uzakta yani kendi aileme bile 3-4 ayda bir gidebiliyorum size neden sürekli gelmek zorundayım?
Sana verebileceğim tek bir tavsiye var ister ciddiye alır düşünürsün istersen amaan der devam edersin hayatına. Bu adamla tek sorunun başkalarına bakıyor olması değil. Sana verdiği değer de problem. Yukarıdaki konuna denk geldim ve sana gerçekten değer vermediği apaçık ortada. Bebek düşünmek yerine bu evlilik bana ne getiriyor benden ne götürüyor diye düşün kararını ver.

Siz hiç yoldan geçen insanlara bakmıyor musunuz? Neden sürekli aynı soruyu sorup adamı darlıyorsunuz?" Fazla kıskanç biriyim ama eşime yansıtmamaya çalışıyorum. " yazmışsınız. Bu yansıtmamış halinizse , ileriki aşamada sanırım eşinizi eve kapatır dışarı çıkmasına, TVde kadınlara bakmasına da izin vermezsiniz .

Sana verebileceğim tek bir tavsiye var ister ciddiye alır düşünürsün istersen amaan der devam edersin hayatına. Bu adamla tek sorunun başkalarına bakıyor olması değil. Sana verdiği değer de problem. Yukarıdaki konuna denk geldim ve sana gerçekten değer vermediği apaçık ortada. Bebek düşünmek yerine bu evlilik bana ne getiriyor benden ne götürüyor diye düşün kararını ver.
Evet bu konu çok ama çok uzamış telefonu bıraktım elimden aldığımda önüne gelen konuşmuş ama dediklerini dikkate alacağım belkide problem bendedir belki başka bir şeydedir bakmak evet herkes bakıyor ama içselleştirip düşündüğümde sorun belkide benim kendi özgüvenim kendi değerimde bitiyordur dediklerini dikkate alacağım eşim gerçekten beni çok seviyor ben biliyorum bunu ama ben mi acaba bazı şeyleri abartıyorum diye bugün sorguladım geleb cevaplarla yani sorduğuma pişman değilim size bu soruları başka açıdan görmemi sağladınız teşekkür ederim 🌸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X