Eşinizle Oral sex yaparmısınız?

Eşinizle Oral sex yaparmısınız?

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .

Canim benim o kadar sinirlenme. Sinir sistemine yazik. Zaten simdiye kadar iyi birsey olsa bati kotur birsey olsa dogudan bilinir. Onemli olan bu zihniyeti ortadan kaldirmaktir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Canim benim o kadar sinirlenme. Sinir sistemine yazik. Zaten simdiye kadar iyi birsey olsa bati kotur birsey olsa dogudan bilinir. Onemli olan bu zihniyeti ortadan kaldirmaktir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Evet canim kesinlikle katiliyorum ben hic kimseye genelleme yapmiyorum ama yapana da sinir oluyorum

Anlatis biciminiz iyi degil dogulari batilar karsilastrmayalim o zmn MUNE ye soyluyelim dogu kadinlar sitesi batili kadinlar sitesi :))))))ahahaahaaha cok guldum MALESEF

Ya zaten konu nasil ne sekilde amca kizi evliligine geldi ben anlamadim ki surda ne guzel agiz tadiyla seks konusuyoruz sirasi mi simdi dogu bati tartismasinin amca kizinin hey Allahim yaaa

Her konuda bir sekilde uyeler tureyip su gunah bu sevap yazip duruyorlar ya herkes bir fetvaci haci hoca kesilmis valla bravo bir tek din inanis sanirsin ki onlarda
Kurani Kerim de kagida yazilmis bu mantikta tuvalet kagidi da kullanmayalim o da haram madem

Tamam cicegim :) olmaz ille de oral seks topigind anlatman lazim dermisim offf cok saglam geyik yaptik yaaaa

Ya zaten konu nasil ne sekilde amca kizi evliligine geldi ben anlamadim ki surda ne guzel agiz tadiyla seks konusuyoruz sirasi mi simdi dogu bati tartismasinin amca kizinin hey Allahim yaaa

Aynn katiliyrm o gunah bu gunah nesi gunah yaa o benim helalim nasil gunah oluyor suudiarabistanda yasiyrm o kadar dinci bir ulkeki 4 es aliyorlar ona kalirsa bazilari gunah derler bazilari degil .....
o zaman esimiz bize yaklasck kovacz kovacz kovcz ne ypck kndni farkli yollrdan tatmin edeck veya bir kadin bulack sadece seks yuzunden cikan olaylar bunlar,........

ben sevişemiyorum ya kocişim yok

Ay benim de kocisim yok ya bu yorumları okuyunca gelecek hayalimde canlaniyo evlenek artik oral seks haram midir günah midir bilemem ama bununla ilgili bisey yazılmamış zaten o yüzden bence isteyen yapar isteyen yapmaz. Zaten genelde çok afedersiniz ama erkek bosaldiktan sonra kadın hala seks yapmak istiyorsa tatmin olamamissa o zaman ağızlarına alıp diklesmesini sagliyolarmis öyle devam ediyolarmis yani bence mantıklı bisey tabi değişiklik olsun diye de yapılabilir bi de hamilelikte alti aydan sonra seks yapilmamasi lazim e koca da aylarca nasil beklesin dokunmak sevismek ister o zaman da yapilabilir. sperm yutmadiktan sonra sıkıntı olmaz gibime geliyo. Bi de sperm mideden atilmiyo diye duydum ne kadar doğrudur bilemem ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya kendimi tutamadim bi an agzimdan kacti

Hani deseki sevgilim ya da nisanlimin ne haddine, bi nebze anlarimda, insanin ozel gununu esine soylemesi kadar dogal olan ne var ya

Ya kendimi tutamadim bi an agzimdan kacti

Hani deseki sevgilim ya da nisanlimin ne haddine, bi nebze anlarimda, insanin ozel gununu esine soylemesi kadar dogal olan ne var ya

Demek ki kadin ozel gununu kullanarak kocasina surpriz yapiyor adam aciyor bakiyor ki ne gorsun amaninnnn

Mrb arkadaşlar oral sekx eşinizin ve sizin ötesine kalmış bir fantazidir dinimizce göre eşinizin her istediğini uygula ya bilirsiniz bir sakıncası yoktur fakat ters ilişkiye kesinlikle izin vermiyor üstelik çok zararlı dinimiz farkındaysanız salığımıza zararlı olan herşeyi haram olarak bizlere bildirmiş anlayacağınız ters ilişki haricinde herşey serbes :)

Haram olduğunu nereden çıkardın. bir ayet veya hadis var mı bu konuda. Ayrıca oral seks sadece kadına değil, erkeğe de yapılır. buradan bakarsan kim için aşağılayıcı olacak ki ?

Canim sen o ayeti bi paylaş hele. Ben haram biliyorum, senin bahsettiğim ayeti merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…