-
- Konu Sahibi lalezarlale1
Ayni mantikla bakarsan elinle de Kurani kerim tutuyorsun o zaman adami ellememen gerek hic bir yerini tutmayacan haram o haram
Bu arada doguyu siz ne zannediyorsunuz onu anlamadim ben de hep batida gordum amca kiziyla evlenenleri hic bir gun de batililar amca kiziyla evlenir diye genelleme yapmadim konusurken iyi dusunun kimleri hedef aldiginiza dikkat edin bence esas cehalet bu cunku
Canim benim o kadar sinirlenme. Sinir sistemine yazik. Zaten simdiye kadar iyi birsey olsa bati kotur birsey olsa dogudan bilinir. Onemli olan bu zihniyeti ortadan kaldirmaktir.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Evet canim kesinlikle katiliyorum ben hic kimseye genelleme yapmiyorum ama yapana da sinir oluyorum
Anlatis biciminiz iyi degil dogulari batilar karsilastrmayalim o zmn MUNE ye soyluyelim dogu kadinlar sitesi batili kadinlar sitesi :))))))ahahaahaaha cok guldum MALESEF
Merhaba :)
Konu geyiğe doğru yol aldı gerçi ama, ben de konuya dair fikrimi yazayım istedim...
Tercihen oral seks yapmıyorum..Ama yapanlar için de haram, günah diyemem...
İşi dine bağlayıp o günah bu günah,şu caiz şu helal vs. diyen arkadaşlarım,
Madem işi dine bağladınız, Kuran' da nahl suresi 116. ayete bir bakın bakalım ne diyor..
Öyle kafanızdan herşeye o günah bu helal vs demek olmaz yani....
ne ayıp şey neden açık bir platforma biz kadınların adet olduğunu yazıyorsunuz artık ifşa olduk
artık aralarında nasıl bir cinsel hayat varsa adamın bilmesine dahi gerek kalmamış
bi ara anlatırım canım başka bi topicte filan
Haram
Sagliksiz
Kadini asagilayici olduğunu düşünüyorum
Ya zaten konu nasil ne sekilde amca kizi evliligine geldi ben anlamadim kisurda ne guzel agiz tadiyla seks konusuyoruz sirasi mi simdi dogu bati tartismasinin amca kizinin hey Allahim yaaa
ben sevişemiyorum ya kocişim yok
yalnız konunuz açıldığı yere bakar mısınız?
- Aşkla İligili Güzel Sözler
ne ayıp şey neden açık bir platforma biz kadınların adet olduğunu yazıyorsunuz artık ifşa olduk
artık aralarında nasıl bir cinsel hayat varsa adamın bilmesine dahi gerek kalmamış
bi ara anlatırım canım başka bi topicte filan
Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama anketin amacı nedir acebağ?
Ya kendimi tutamadim bi an agzimdan kacti
Hani deseki sevgilim ya da nisanlimin ne haddine, bi nebze anlarimda, insanin ozel gununu esine soylemesi kadar dogal olan ne var ya
yalnız konunuz açıldığı yere bakar mısınız?
- Aşkla İligili Güzel Sözler
Haram olduğunu nereden çıkardın. bir ayet veya hadis var mı bu konuda. Ayrıca oral seks sadece kadına değil, erkeğe de yapılır. buradan bakarsan kim için aşağılayıcı olacak ki ?