Eşinizle Oral sex yaparmısınız?

Eşinizle Oral sex yaparmısınız?

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .

Nolmus nolmus ??Yazdiginizdan bisey anladiniz mi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oral sex yapildiginda tukurukler spermlere zarar verirmis. Cocuk dusunenlere duyurulur. Yani oral sex yapmayi verin o gece:)

Tükürük erkek cinsel organından içeri mi giriyor? Allah aşkına hiç duymamıştım :)

Herhangi bir ayette veya hadiste haram oldugu soylenmiyor.
Ayetlerde veya hadislerde haram oldugu yazilmayan seyler ise helal olarak gecer.
O bakimdan kesinlikle haramdir diyemeyiz.
Hem ayrica gozlerimizle de uygun olmyan seyler goruyoruz. O halde Kuran okuyamamizda uygun olmaz mi sizin fikrinize gore?

Tatlım haberin yalancısı olunmuyor haberin safı oluyor :) buna inanmak için saf olunmalı ayrıca oral seks ardından çocuk falan yapmaya çalışıyorsunuz ya tabiri de oldukça saçma hem itham ediyorsunuz hem yanlış bilgi veriyorsunuz biraz saygı :)

Amca kizi evliligi sadece doguya ait birsey degildir. Bu is ulkenin dogusuna ve batisina bakmaz. Kendini yetistirmeye bagli.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

cnm onaylıyosanız yapın devam edin o zaman ben onaylamıyorum yapmıyorumda tamam diyelim ki haram değil ama caizmi düşünün bakalımm

sizin kafa yapınızda çok değişikmiş vallahi😃ayrıca akraba evlilikleri sadece doğuda değil tüm anadoluda ve karadenizde de var

Evli degilim.
Cinselligide hic yasamadim.
Sadece haram konusuna takildim, bilgi vermek istedim.

Acik acik caiz yazmiyor ama haram da yazmiyor.
:)

arkadaşım açık açık yazmasıda gerekmiyor birçok şey kuran yazmıyor ama dinimizce uygun olmadığını herkes biliyo bunu anlatmaya çalışıyorum, bnm görüşüm bu senin görüşünede saygı duyarım ok

Ne kadarda kabasiniz tamam ben safim. Sadece okudugun bir seyi paylastim bu kadar hakarette edilmez yani. İnanmadiysaniz aciklama yaparsiniz.cocuk yapmaya calisirken tabiri sacma geliyoda oral sex igrenc gelmiyo mu ? Bu arada evli kadinlar cocuk dusundugunde bu tabirdie kullanilir cocuk yapmayi denemek , calismalara baslamak gibi ...

Son düzenleme:
Burası bir Türk internet sitesi olduğu için kimsenin Oral SEX yaptığını sanmıyorum , yapsa yapsalar Oral SEKS yapıyorlardır. Türkçede SEX diye bir kelime yok, X diye bir harf de yok.

Site kuralları gereğince Türkçe yazım ve imla kurallarına özen göstermeniz gerekiyor.

Mahremiyet denen birşey var yahu. Bir insan diğerinin oral seks yapıp yapmadığını veya nasıl seviştiğini, vs... neden merak eder ki?... Sorunun sorulması bana çok ayıp geldi.

Ayni mantikla bakarsan elinle de Kurani kerim tutuyorsun o zaman adami ellememen gerek hic bir yerini tutmayacan haram o haram
Bu arada doguyu siz ne zannediyorsunuz onu anlamadim ben de hep batida gordum amca kiziyla evlenenleri hic bir gun de batililar amca kiziyla evlenir diye genelleme yapmadim konusurken iyi dusunun kimleri hedef aldiginiza dikkat edin bence

Ayni mantikla bakarsan elinle de Kurani kerim tutuyorsun o zaman adami ellememen gerek hic bir yerini tutmayacan haram o haram
Bu arada doguyu siz ne zannediyorsunuz onu anlamadim ben de hep batida gordum amca kiziyla evlenenleri hic bir gun de batililar amca kiziyla evlenir diye genelleme yapmadim konusurken iyi dusunun kimleri hedef aldiginiza dikkat edin bence esas cehalet bu cunku

Bu arada doguyu siz ne zannediyorsunuz onu anlamadim ben de hep batida gordum amca kiziyla evlenenleri hic bir gun de batililar amca kiziyla evlenir diye genelleme yapmadim konusurken iyi dusunun kimleri hedef aldiginiza dikkat edin bence esas cehalet bu cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…