• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka kızlara bakıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar konuyu kapatabilirsem kapatıcam lütfen her önüne gelen ağır bir şekilde yazmasın sinirimden ve üzüntü halinde gelip bu soruyu sordum sizin yorumlarınızı merak ettim burdaki problemin bende olduğu kanaatindeyim yazdığınız her mesajı dikkate aldığımda çünkü yoldan geçen herkese zaten istemsiz bakıyoruz oturup süzmüyoruz eşimde bunu açıkladı bana az önce ve problemin benim algılarımda özgüvenimde olduğunu farkettim lütfen soruya daha fazla yanıt vermeyin silebilirsem sileceğim dediğim gibi bunu zaten gidip eşine sormak hata dediklerinize katılıyorum kimseyi bu soruyu sorup cevaplamasına mecbur bırakmamalıyız hepinize teşekkür ederim

Sizin sorup durmanız da hata belli ki güven üzerine oturmamış bir ilişki, oda bakıyormuş hep, yeni bir durum değil ki, bile bile de evlenmişsiniz, böyle olacağı belliymis. İçiniz kabul ediyorsa yutup susup devam edin, kabul edemiyorsanız ona göre yol çizin. Yeminle sözle olmaz bu işler. Yapıyorsa yapıyordur. Göz kayar takılır bu ayila bayıla bakmak değil bence. Siz takildiginiza göre bu durum göz kaymasını aşmış 🤷🏻‍♀️

Kızlar 8 senelik birlikteli 1 buçuk senelik evliyim biraz fazla kıskanç biriyim ama eşime çok yansıtmamaya çalışıyorum. Eşime ne zaman dışarda kızlara bakıyor musun desem hayır niye bakiyim görmek farklı bakmak farklı der erkeklerin klasik yalanı neyse. Dün ona oturup ciddi ciddi sordum ve büyük yemin ettirerek sordum o da o yemin üstüne yalan söyleyemedi sinirden kızardı hatta gülme krizine girdi anladım zaten ve itiraf etti evet dışarda bakıyordum ama artık bakmam aşkım falan dedi ben çok soğudum direk uzaklaştım ondan güvenimi çok kırdın muhatap olmak istemiyorum dedim yanıma geliyor sarılıyor ediyor ama asla konuşmak bile istemiyorum bazılarınıza belki abartı gibi gelecek ama dışarda açık saçık güzel kızlara bakması bana hiç normal gelmedi sizce bu durumda ne yapmalıyım kızlar
Anam kaç yıldır beraberiz bir kere kızlara bakıyor musun demek aklıma gelmedi 🤣 bakarsa bakar kız bende güzel kız görünce bakıyorum ne güzel diye kızmış diye erko görürsemde gözüm kayıyor bazen ama günah olmasın diye bakmıyorum yani evlilikle alakası yok. Güzele bakılır 🤣 abartma bu kadar gidip başka işler yapmıyorsa tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X