Eşinizle Oral sex yaparmısınız?

Eşinizle Oral sex yaparmısınız?

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .
Oralı analla karıştırıyorsunuz sanırım Anal arkadan yapılan ilişki ve Haramdır. Sağlık açısından söylemeye bile lüzum görmüyorum zaten.
Oral kadın ve erkeğin cinsel organlarını yalayarak tatmin etmek. Temizliğe dikkat edilirse ben sakınca görmüyorum açıkçası.

Haram oldugunu hic duymadim saglik acisindansa coj tehlikeli degil dikkat gerektiyor. ama tercih meselesi sahsen.ben yapabilecegimi sanmiyorum soyle.bi gercek var ki erkekler bundan oldukca keyif aliyorlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:) valla haram diyen olmuş ama oral haram mı yav

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu konuda cesitli fikirler var alimler tarafindan. O sivi agza gelmedigi ve temizlik saglandigi taktirde haram olmadigini söylüyorlar. Genelde bu fikir uzerinde birlesiyorlar.

söyleyimde duy ozaman cnm haram hemde çok ALLAHIM affetsin ağız vücudumuzun kutsal organı onunla ALLAH kelamı okunuyor o yüzden haram olduğunu biliyorum.. sakının arkadaşlar ve bana göre çok iğrençççç

Misyoner iyidir diyorsunuz :) iş görülsün yeter

size kasitli bisey soylememistim duymadim derken gercekten bi yazi falan okumadim bununla ilgili acikcasi arastirma geregi duymadim yani. bi kez bi haber sitesinde saglik kosesinde karsima cikmisti onda da saglik acisindan zararsiz.diye okumustum o kadar. bu konuyla ilgilenenler arastirsin ben ilgi duymuyorum

kadına arkadan yaklaşmak haramdır diye geçer kuranı kerimde ama oralın haram olduğunu ilk defa burda duyuyorum

soyle bi bakiyim dedim konuyu gordukten sonra bi cok sitede haram olmadigi soylenmis. bizim toplumumuzda degisik.seyler.hemen oyle yargilaniyor o yuzden haram gibi dusunuluyor bence. Kurani.kerimde normal iliskiden ve ters iliskiden bahsedilmis ama.oral dan.bahsedilmemis.

Bizim toplumumuzdaki kafa yapısına göre herşey haramdır. Ama amcanın kızıyla, teyzenin oğluyla evlenmek haram değildir. 60 yaşındaki herifin, 13 yaşındaki kızla evlendirilmesi haram değildir, ama cinselliği zenginleştiren şeyler haramdır.
Kadın yatar misyonere, adam işini görür tamam bitti işte...

Ne yazık ki bilinçsiz ve eğitimsiz toplumumuza bu tür anketler ağır kaçar.

Bir sosyolog olarak belirtmek isterim ki, kendini ikinci sınıf olmaya alışkın hisseden kadınlarımız eğitilmediği sürece ezilmeye mahkumdur.

Kafa yspisi ayri din emri ayri. Mubarek kurani okudugun agixla sn edep yerini ysla bu uygun degil dinimizce..amca kixi evlilige glncede o doguda var sadece o egitimsixlikten fskat bu olay dinle ilgili yasaklanmis sn dini ve cahilligi bir kefeye koyma bnce

Oral sex yapildiginda tukurukler spermlere zarar verirmis. Cocuk dusunenlere duyurulur. Yani oral sex yapmayi verin o gece:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…