- 28 Kasım 2010
- 41.512
- 137.287
-
- Konu Sahibi lalezarlale1
ya gülmekten karnıma ağrılar girdi bombardıman yapıyosun resmen arkadaşımbi dur
ya hıaman nesi tabu hepimiz sevişiyoruz işte
Kimin ne yaptigi herkesin ozeli ve tercihi o ayri da, kadinlar eslerinin gonlunu disari gitmesinler diye hos tutmak yerine keyif aldiklari icin yapsalar daha mantikli olur zannimca... Cunku sizin esiniz sizde bir tatminsizlik yaratsaydi disarda mi olurdunuz? Soylemeden duramadim
Sexte kural olmaz nokta
ben sevişemiyorum ya kocişim yok
aynen tek kuralım
benim de yok artık canımı çektirdiniz hımma ya
aa diğer bebğim de gelmiş :)
pratiğim yok ama teorim bu konuda iyidir araştırım okurum yani. sonuçta bu erkek için değil kendim için niye cinsellikten kasıt erkeğe zevk vermek ki belki bende hoşnut olmak istiyorum ne kadar ilginç olsa dabi ara kama sutra okumuştum
benim 26 yıldır yok canım ya
şapka çorap ve ayakkabı da şart
şu an aynı şehirdeyiz 10 dk mesafede bana hata yaptırtmayın litfen gaza getirmeyin
:))))) ben olmadan olurmu böyle konu
E haklisin canim zaten hic birsey tek taraflidegildir cinsellik de oyle sen ona yapacaksin o sana yapacak
Bu arada kama sutrayi ben de okudum bazilari denenmesi zor pozisyonlar valla yapayim derken dugumcuk oluverir insan ama guzel yani incelenip denenebilir biz de balayinda okumustuk esimle
just sakin kuzum sakinşu an aynı şehirdeyiz 10 dk mesafede bana hata yaptırtmayın litfen gaza getirmeyin
olmaz canım ya özlemişim kaynatmayı :)
bende buna katılıyorum. neden cinsellik erkek tekelinde ki. ya çoğu pozisyon imkansız çok atletik olmak lazım :) dikkatli dene canım maazallah tutulur kalırsın ayıramazlar :)
just sakin kuzum sakin
Aman diyim dibidonuzu gece dönüp dönüp sarıldığını yastıklara saklayın
şeytan çok başka şeyler fısıldıyor kulağıma neyse just neyse
edit: madem gelin de geyikte muhabbet edekburda napıyoruz seksli meksli
aynen tek kuralım
benim de yok artık canımı çektirdiniz hımma ya
şu an aynı şehirdeyiz 10 dk mesafede bana hata yaptırtmayın litfen gaza getirmeyin
Sex didiler geldik hangi geyik justcımmm
Sex didiler geldik hangi geyik justcımmm
Eyvah bekar kizceleri unuttuk ballandira ballandira anlatiyoruz yaaa
Amanin yangin yaniyorrr hahahaha
olmaz canım ya özlemişim kaynatmayı :)
bende buna katılıyorum. neden cinsellik erkek tekelinde ki. ya çoğu pozisyon imkansız çok atletik olmak lazım :) dikkatli dene canım maazallah tutulur kalırsın ayıramazlar :)
just sakin kuzum sakin