Eşinizle Oral sex yaparmısınız?

Eşinizle Oral sex yaparmısınız?

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .
Şıkları az buldum.
c- Belki
d- Esim yok
e- Esim yok ama bir gun olabilir de.
f- Benim bilmem esim bilir.

Son düzenleme:
Canim sen o ayeti bi paylaş hele. Ben haram biliyorum, senin bahsettiğim ayeti merak ettim.

Allahın haram demediği bir şeye haram ve helal demediği bir şeye de helal diyen kişilerin durumundan bahsediyor o ayet.
Dediğim gibi neredeyse bütün alimler haram o zevk suyu ağza bulaşmadığı sürece sorun yok demişlerdir.. Kesin haramdır denmez..

Ağız da cinsel temas için değil, başka işler için var edilmiştir; oradan cinsel temas yaratılış amacına da, fıtrata da ters düşer, fıtratları bozulmamış olanlar bundan nefret ederler. (Prof.Dr.Hayrettin Karaman)

SORU: Saygı değer hocam, fıkıhta ayıp yokturdan cesaret alarak ve affınıza sığınarak soruyorum. Bu konu hakkında internette araştırma yaptım ama beni tatmin edecek net bir cevap bulamadım. Hocam oral sex caiz midir? Bir kadının kocasının cinsel uzvunu ağzına alması veyahut da erkeğin kadının cinsel organını öpmesi daha doğrusu yalaması caiz midir?
CEVAP: Necaseti dile değdirmek caiz olmaz. Cinsel organda idrar veya meni varken dile değmesi kerihtir. Bunun dışında nikâhlı iki eş arasında yasak yoktur. Yeter ki bilhassa bu sözünü ettiğiniz hususta zorlama olmasın.Allah’a emanet olun.
Nureddin Yıldız..
Dediğim gibi idrar ve meni varsa kerihtir..

Ben hala takıldım şunlara :
Eşimin yanında soyunmam
Eşimle uyurken çıplak yatamam
Eşimle beraber duşa giremem vs vs.

Bunlar gerçekten varlar değil mi
Hanımlar o zaman çok şey kaçırıyorsunuz

Bu oral seks konusunda da hala kesinlikle haramdır diye bişey görmedim ben. Bende ayet veya hadiste haram diye geçmeyen bişeye haram veya helal demek şirk koşmaktır diye bir yazı okumuştum :26:

Ayrıca da aynı zihniyette ki kişiler( ki ben buna katılmıyorum) eşlerin isteğine yanıt vermemek de dinimizce yanlış değilmi

o haram ağza gelse ne olur gelmese ne olur sonucta kadının vucuduna giriyo dine göre zaten hic bir pozisyon helal değil yorgan altında ışık sönük yapılsın diyor.

Merhaba ben kadın olarak oral sexten biraz tiksiniyorum hoşuma gitmiyor eşimin ise çok istediği bir şey bunu bir kez söylemişti ama hiçbir zaman ısrar etmedi hoşlanmadığımı bir şekilde ifade ettim ama şuan cinselliğin rutininden kurtulmak onunda mutlu olması için bunu yapmak istiyorum çünkü eşim benm isteklerine özen gösterir sizce tiksinmeden nasıl yapabilirim?

penise şöyle bir alıcı gözüyle bakın, dokunun, yavaş yavaş kendinizi zorlamadan hareket edin. zorla devam ederseniz iyice igrenebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…