- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
-
- Konu Sahibi lalezarlale1
Bu kadar kişi yazmış, 5 kişi katılmış ankete bende katılayım 6 olsun, muuu yok 6 olmasın
Canim sen o ayeti bi paylaş hele. Ben haram biliyorum, senin bahsettiğim ayeti merak ettim.
Allahın haram demediği bir şeye haram ve helal demediği bir şeye de helal diyen kişilerin durumundan bahsediyor o ayet.
Dediğim gibi neredeyse bütün alimler haram o zevk suyu ağza bulaşmadığı sürece sorun yok demişlerdir.. Kesin haramdır denmez..
Ağız da cinsel temas için değil, başka işler için var edilmiştir; oradan cinsel temas yaratılış amacına da, fıtrata da ters düşer, fıtratları bozulmamış olanlar bundan nefret ederler. (Prof.Dr.Hayrettin Karaman)
Sanırım, anketi açık yapıp kim oral seks yapıyor, kim yapmıyor diye ifşa etmek....
Eşim bana yapsın.
valla şu sitede kocamın yanında çıplak uyuyamam diyeni bile gördüm
Sex didiler geldik hangi geyik justcımmm
penise şöyle bir alıcı gözüyle bakın, dokunun, yavaş yavaş kendinizi zorlamadan hareket edin. zorla devam ederseniz iyice igrenebilirsinizMerhaba ben kadın olarak oral sexten biraz tiksiniyorum hoşuma gitmiyor eşimin ise çok istediği bir şey bunu bir kez söylemişti ama hiçbir zaman ısrar etmedi hoşlanmadığımı bir şekilde ifade ettim ama şuan cinselliğin rutininden kurtulmak onunda mutlu olması için bunu yapmak istiyorum çünkü eşim benm isteklerine özen gösterir sizce tiksinmeden nasıl yapabilirim?