• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin face'de eski sevgilisini aramasına nasıl bakarsınız?

Cevapları tek tek okudum hepinize teşekkür ediyorum.
Biz hayata erken atıldık, erken evlendik ben 21 eşim 24 yaşındaydı.Kısa bir zaman dilimine 3 cocuk sıgdırdık isteyerek. Şimdi de eşim güzel bir makama sahip, yakışıklı bir adam:) Dillendirmediğim içimde uyuyan bir kıskanclık vardı, bu mesele uyuyan kıskanclığımı hortlattı diyebilirim, deliye döndüm! 3 değil 5 cocuk da olsa onu o kadar cok seviyorum ki başkasına olan en ufak bır eğilim göstermesine tahammül edemiyorum. İlk aratmasını gördüğümde cok tepkı vermedim zaten önemsememiş gibi durdum ama bu 2. aratmasında deliye döndüm!

Ama kızlar bugun o kadar güzel bir gelişme oldu ki evliliğime kan geldi sanki. Ben öğretmenim ama su an evdeyim dogum iznine ayrıldım. Sabah eşim işe, cocuklarım okula gitti. O kadar yorgun ve uykusuzdum kı onlar gıdınce hemen yattım. Uykuya dalacakken kapının acıldıgını ve eşimin geldiğini farkettim. Yanıma geldi ona arkam dönük yatıyordum, bir anda yüzüme 4 tane gülü koydu ve sarıldı. Özür diledi, sarıldı, kokladı" sakın konusma" dedi. "Ben duygularımı dinledim tekrar döndüm, hiç konusma sarıl" dedi. Güller yüzüne ne kadar yakıştı dıye öyle bir gönlümü aldı ki evliliğimde duygusal anların en güzeliydi diyebilirim.Bir tane beyaz gül 3 tane de kırmızı gül almış, "beyaz gülüm sen diğerleri de cocuklarım" dedi. Sonra konustuk benım bu jest karşısında yelkenler suya indi tabi, kızgınlıktan eser kalmadı. Onu çook seviyorummm!

canım çok sevindim...inşallah mutluluğunuz hep daim olsun böyle eşin seni seviyor belliki bence üzme bukadar kendini hiç yıpratma erkeklerin böyle garip merakları olabiliyor malesef bidaha tekrarlamaz zaten büyük ihtimalle...

ne güzel. Allah sonuna kadar mutlu olun inşallah. Çocuklu bir Aile zordur, erkek bir yandan dert yanar, kadın bir yandan dert yanar.
Fakat bir yuva kurduğunuzu görünce, tadındanda yenmiyor öyle değilmi. Birbirinizin değerini anlayın, başkası için heleki dünküler için birbirinizi sakın kırmayın.
Erkek zaten karısının hoşuna gitmeyeceğini bildiği için, durumları açıklamazlar. Açıkladıklarını farz edelim, bu sefer yine kızgınlıklar, dargınlıklar, belkide tartışmalar olacaktır.

Neyse umarım bundan sonrası için herşey dilediğiniz gibi olur. Yuvanızda mutluluklar dilerim. Bizim içinde dua edin. Allah yardımcımız olsun!

Sayrılarımla...

Back