Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşinizin face'de eski sevgilisini aramasına nasıl bakarsınız?
- Konu Sahibi beratmus
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kırk yılda bır bende aratıyorum eskı sewgılımı faceden ama ne pozıtıf ne negatıf zerre kadar bir şey hissetmıyorum can sıkıntısı tamamen.sene de 2-3 tür en fazla.ama haftada bır ayda bır veya hergun arama yapan bunu ne nıyetle yapar bılemıyorum yanı ınsanın o kadar da sık aklına gelmemesı lazım eskı sevgılının
Ne beklerler evli barkli adamdan
Erkek soyu mü tükendi haberimiz yok
Bir de kiz da mı evli ben mı yanlış anladım
Siz sakinlesinn ve bebeğinize konsantre olun
O adii kiz icin bebeğinizi de kendinizi üzmeye hiç deger mı
Bunu duşunun bırakın o kiz sizi kiskanip catlasin
Kız evli evet ama beni inciten eşimin benim yakaladığım iki oldu= tabi bu daha fazladır eminim= netten kızı araması, cook sevıyorum aramasına, merak etmesine öyle bır meyil göstermesine dahi tahammül edemiyorum. Aldatsa gerçekten ölür müsün , öldürür müsün? bilemiyorum yani.
Kız evli evet ama beni inciten eşimin benim yakaladığım iki oldu= tabi bu daha fazladır eminim= netten kızı araması, cook sevıyorum aramasına, merak etmesine öyle bır meyil göstermesine dahi tahammül edemiyorum. Aldatsa gerçekten ölür müsün , öldürür müsün? bilemiyorum yani.
Tövbe birde evlimi terbiyesiz
Sen genede sakin ol
Bir doğumunu yap saglikla sonra duşun bunları
12 günlük evliyken lisedeki bi erkek arkadaşını eklemiş eşim sonrada diğer tanıyabileceğin kişiler bölümünde lisedeki kız arkadaşlarına bakmış eski sevgili falan değil...ben bunu tam masaya oturmak üzereyken gördüm bardağı nduvara fırlattım oda tabakları bende küllüğü oda çatal kaşıkları bende en son küçük sehpayı anladı bu böyle olmıycak pc yi fırlattı duvara al bunuda kır madem öyle hatrı kalmasın dedim ve yeni aldığı telimide duvara fırlattı kaldık odada dımdızlak akıllandı zaten facemiz ortak bidaha yaparsa bütün bu saydıklarımı kafasına fırlatırım yada uyurken başına bi iş getiririm bildiği için yapmaz sanırım....
Son düzenleme:
- 20 Ekim 2012
- 2.734
- 904
- 198
- 34
Eşin Seni Sinir etmek İçin yapmış olabilir. Güveniyormu Güvenmiyormu diyede ölçmüş olabilir. 3 Çocuk Anasısın Yapma böyle şeyler Eskide kalmışları Tartışmayın Aşmanız Gereken şeyleri aşamamış 3 tane çocuk yapmışsınız ... Şu Saatten Sonra eşinize Kimse bakmaz adam da var 3 tane çocuk onların geçimini mi Sağlasın yoksa o kıza mı baksın o Kıza Baksada kız Ona Bakmaz 3 çocuklu adama Beyinsağlığı yerinde olan İnsan bakarmı ? Takma Kafana Doğum yapacaksın kucağına bebeğini alıcaksın keyfini çıkar.....Öncelikle hepinize selamlar... uzun süredir forumu üye olmadan takip edenlerdenim. Özellikle eşim ve ailesi başlığı altındaki yazıları çokça okudum bugüne kadar.Ben de 3. cocuguma hamıleyım, doğuma 2-3 haftam kaldı.Hemen paylaşmak istediğim konuya gireyim.
Eşimin lisedeyken kız arkadaşı olmuş, hayatına giren tek kızmış sonrasında üniversitede falan hıç bır kızla yakınlığı olmamış. Eşim face falan pek ilgilenmez hatta askerdeyken benden ordaki arkadaşlarını eklemek adına benden face hesabı açmamı istemişti. Ben de açtım daha açtığım günün akşamında eski kız arkadaşı sanki tetikte bekler gibi eklemiş. Kızın adını bildiğim için ellerim tıtreyerek de olsa ısteği eşim adına kabul ettim. Sonra sohbetten hemen slm, beni hatrladın mı, aşk olsun haıtrlamadın mı? gibi yazmaya başladı. Tabi ben tüm bedenim titreyerek eşim adına genel ıfadelerle karşılık vermeye başladım. Evlıyım, 2 cocugum var, cok mutluyum fln dedım. Hala yazıyor sohbet edıyor, ben de daha fazla dayanamadım "eşim ve ben geçmiş defterlerı evlılığımızde karıştrmamak adına söz verdık. Kusura bakma senı silmek zorundayım" gibi bir ifade yazdım ve hemen sildim.
Olayı eşim askerde olmasına ragmen yanına gıttıgımzde anlattım, tepkı vermedı ama" benm adıma konusman hos degıl" dedı sadece. Ne ismini, ne cismini, ne resmini en ufak bır şeyı dahı merak edip bana sormadı.
Bır yıl aradan sonra eşimle herhangi bir nedenle küsmüştük. Nette pek işi olmaz evde netle ugrastıgı bir gunun sonunda gecmişe baktım kı kızı aratmıs bır kac defa google da. Tartıştık dedım neden aradın, sadece merak oldugunu söyledı, ben de uzatmadım unuttum gitti.
Yine 5 gündür çocuklar konusunda bir tartışmadan sonra küstük.Şu konuda hakkını yemeyeyim eşimle birlikte vakit gecirmeyi seviyoruz, evine bağlı biri, son günlerde yeni bebek telaşıyla alış verişi bir heyecanla birlikte yaptık. Neyse dr kontrolüm vardı birlikte gittik ama ne giderken ne dr sırasında ne de dönüşte hiiç konuşmadık. Çok gücendım küskünlüğüm, kinim bir kat daha arttı. Küslük konusunda çok inattır kolay kolay barışmaz.Nefret ediyorum onun bu huyundan. Çocuklar da bile fobi oldu artık "küsmeyeceksiniz değil mi?" diye çünkü küsünce kolayına barısamıyoruz. Onda bır gurur ben de bır gurur sessiz sessiz aynı evin içinde 10 güne kadar yasayıp gidiyoruz bazen.
ona zaten su doguma yakın gunlerımde kırgınken face ne bakayım dedım. Gecmıste arattıgı isimleri buldum bir anda. Yıne benım kus oldugu su 5 gunuj bırınde işteyken o kızı arattığını gördumm. YOOKKK ARTIKK dedım! Deli oldum sınırden msj uzerine mesj attım. Tek cevap geldı daha da sinir bozucu "aferin sana " diye...Eve gelince de cok kavga ettik, gönül almak söyle dursun cevap vermye dahi tenezzül etmiyor ben sinirden kuduruyrm o cvp vermedıkçe "ne var bunda " diyor. Siz böyle br durumda ne yapardınz? Şimdi çok sogudum abartıyorum belkı ama araması bıle bana ağır geldı. Allah kalben fiilen aldatılan arkadaşlara çookk sabır versin inşallah. Halen küsüz, hıç bir gönül alma yok, geri adım yok, ortada bir şey yokken bir anda adamın yüzünğ görmek istemıyorumm. Fikirlerinizi bekliyorum...Sevgiyle...
Eşin Seni Sinir etmek İçin yapmış olabilir. Güveniyormu Güvenmiyormu diyede ölçmüş olabilir. 3 Çocuk Anasısın Yapma böyle şeyler Eskide kalmışları Tartışmayın Aşmanız Gereken şeyleri aşamamış 3 tane çocuk yapmışsınız ... Şu Saatten Sonra eşinize Kimse bakmaz adam da var 3 tane çocuk onların geçimini mi Sağlasın yoksa o kıza mı baksın o Kıza Baksada kız Ona Bakmaz 3 çocuklu adama Beyinsağlığı yerinde olan İnsan bakarmı ? Takma Kafana Doğum yapacaksın kucağına bebeğini alıcaksın keyfini çıkar.....
size sonuna kadar katılıyorum. 3 çocuklu evli barklı adam, sen eski sevgilini faceden aratıp baksan ne olucakk bakmasan ne olucak. konu sahibi arkadaşımızın eşinin yaptığı davranış gereksiz olmuş. en güzel cevap, yaptığı davranışın saçma olduğunu bir daha yapmaması gerektiğini anlatmak. işi duygusala vurup kıskançlık olursa, kendiniz daha fazla sinir olacaksınızdır emin olun. mesela "ne bu canım, evli barklı adamsın, çoluğun çocuğun var, yaptığın iş mi senin. hani baktın da eline ne geçti. böyle davranışlarla lütfen sinirlerimi bozma, düşünmem gereken bir ailem ve karnımda bebeğim var" demek var bir de " ama eski kız arkadaşını aratmışsın, hemde biz kavga ettiğimizde, çok sinir oluyorum çok kıskanıyorum" demek var.. kendi cümlelerinizle kendi bulunduğunuz konumu ya yükseltirsiniz yada eşiniz durumu dahada önemsemez.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, bir an önce sinirlerinizin yıprantısının geçmesi dileklerimle..
- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
bende olsam rahatsız olurum .benim eşimin facei yok bende kapattım mesela bir kaç gün önce .facebook çok büyük tehlike evli insanlar için valla .şeytan dürtüyor heralde eski sevgilim ne yapmış du bir bakayım diye .bence kapatın kurtulun .doğum yapmak üzeresiniz bence bunlara takılmayın .
- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
Sizinde hatalarınız var neden kabul ettiniz ki ekleme yolladığında birde eşiniz gibi konuşmuşunuz falan ee o şuursuz kadında farklı düşünmüştür. Ben hiç bakmıyorum kimi aratmış falan diye hiç karıştırmıyorum gerek yok böyle şeylere boşver sen bebeğini düşün sıkma kendini oda etkileniyordur
- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
arkadaşım,
öncelikle evlatlarınızı allah babalı büyütün inşallah. Kimse için birbirinizle ne kavga edin ne küsün.
Erkekler eve geldiğinde, güler yüzlü bir eşle karşılaşmak isterler. Evet inatsa küs durur, fakat onun bu huyunu biliyorsan, mecburen sen fedakarlık göstermelisin. Sen ona adım atmadıkca oda sana atmayacaktır. Çocuklarını düşün. Sizin bu haliniz çocuklara yansıyor.
Mümkün oldukca, cocuklarınızın yanında birbirinize kötü dahi bakmayın. Sorumluluk dedikleri şey bu işte. Okadar zorki hayat hep fedakarlıklarla dolu. Allah yardımcın olsun.
O askerdeyken peki onun adına niçin profil açıyorsun ki. söyleseydin ne acelesi var diye. sen gel birlikte açarız deseydin.
Bağzen her istediklerini yapmamak lazım. eşinin adıyla cvp yazman hoş olmuyorda, hesap oluşturmak mı hoş oluyor?!
hesap açtırıyorsa, ozaman msj yazmayada yetkin vardır öyle değilmi. sen açık sözlü davranıp ona tüm gerçekleri paylaşmışsın, biz bayanlar böyleyiz. erkekler gibi politik davransaydık zaten şimdiye hiç tartışmalar olurmuydu.
Birde eskiden lisede aşıktı o kıza diyorsun. Mağdem bunu biliyorsun, niye eşinin kafasına eskiye dair şeyler sokuyorsun, merak uyandırıyorsun? Biraz da hata bizde değilmi. yalan söyleme fakat tüm detaylarıda anlatma. Günah da olmaz.
Bende bu hataları yaptım. İnsan eşinden hiç birşey saklarmı düşüncesiyle tüm detayları anlatıyorum, neoluyor peki? üzülen hep ben oluyorum. Eşimde bana detaylı anlatmıyor mesela..
Senin ne yaşadığına dair, ona ufak birşey yaşatabilirsin. Taa ozamanlardan tanıdığın bir erkek ismi ve soy ismi ni google de arattır mesela. olaylar tersine dönsün. Ama abartmadan..
Fakat hep güler yüzlü olmaya çalış. sırıtma fakat somurtma
öncelikle evlatlarınızı allah babalı büyütün inşallah. Kimse için birbirinizle ne kavga edin ne küsün.
Erkekler eve geldiğinde, güler yüzlü bir eşle karşılaşmak isterler. Evet inatsa küs durur, fakat onun bu huyunu biliyorsan, mecburen sen fedakarlık göstermelisin. Sen ona adım atmadıkca oda sana atmayacaktır. Çocuklarını düşün. Sizin bu haliniz çocuklara yansıyor.
Mümkün oldukca, cocuklarınızın yanında birbirinize kötü dahi bakmayın. Sorumluluk dedikleri şey bu işte. Okadar zorki hayat hep fedakarlıklarla dolu. Allah yardımcın olsun.
O askerdeyken peki onun adına niçin profil açıyorsun ki. söyleseydin ne acelesi var diye. sen gel birlikte açarız deseydin.
Bağzen her istediklerini yapmamak lazım. eşinin adıyla cvp yazman hoş olmuyorda, hesap oluşturmak mı hoş oluyor?!
hesap açtırıyorsa, ozaman msj yazmayada yetkin vardır öyle değilmi. sen açık sözlü davranıp ona tüm gerçekleri paylaşmışsın, biz bayanlar böyleyiz. erkekler gibi politik davransaydık zaten şimdiye hiç tartışmalar olurmuydu.
Birde eskiden lisede aşıktı o kıza diyorsun. Mağdem bunu biliyorsun, niye eşinin kafasına eskiye dair şeyler sokuyorsun, merak uyandırıyorsun? Biraz da hata bizde değilmi. yalan söyleme fakat tüm detaylarıda anlatma. Günah da olmaz.
Bende bu hataları yaptım. İnsan eşinden hiç birşey saklarmı düşüncesiyle tüm detayları anlatıyorum, neoluyor peki? üzülen hep ben oluyorum. Eşimde bana detaylı anlatmıyor mesela..
Senin ne yaşadığına dair, ona ufak birşey yaşatabilirsin. Taa ozamanlardan tanıdığın bir erkek ismi ve soy ismi ni google de arattır mesela. olaylar tersine dönsün. Ama abartmadan..
Fakat hep güler yüzlü olmaya çalış. sırıtma fakat somurtma
12 günlük evliyken lisedeki bi erkek arkadaşını eklemiş eşim sonrada diğer tanıyabileceğin kişiler bölümünde lisedeki kız arkadaşlarına bakmış eski sevgili falan değil...ben bunu tam masaya oturmak üzereyken gördüm bardağı nduvara fırlattım oda tabakları bende küllüğü oda çatal kaşıkları bende en son küçük sehpayı anladı bu böyle olmıycak pc yi fırlattı duvara al bunuda kır madem öyle hatrı kalmasın dedim ve yeni aldığı telimide duvara fırlattı kaldık odada dımdızlak akıllandı zaten facemiz ortak bidaha yaparsa bütün bu saydıklarımı kafasına fırlatırım yada uyurken başına bi iş getiririm bildiği için yapmaz sanırım....
sendeki iyi taktikbende gelecek sefere deniycem..hep onun o kıymetli telini alıp fırlatmak istemiştim.sen bana cesaret verdin
14-15 yaşındayken bi çocuğu çok sevmiştim o benimle birlikte başka bi kızı daha sevdiğini söylediği için döndüm arkamı gittim, aynı semtte oturduğumuz için görüşmesemde haberlerini alıyodum, bigün hasta olduğunu öğrendim üstüne gitmedim içimden dua ettim o kadar, 17 yaşındada eşimle tanıştım zaten 9 sene flörtten sonra 5 aydırda evliyiz, geçenlerde bende baktım o kişinin profiline ama tek merakım iyileştimi vefat mı etti konusundaydı (hastalığı kanserdi çünkü) eşimede söyledim anında, nasılmış dedi, biliyodu içimde insaniyetten başka bişey olmadığını, bende iyileşmiş dedim ve Allah yolunu açık etsin dedik kapattık konuyu
Cevapları tek tek okudum hepinize teşekkür ediyorum.
Biz hayata erken atıldık, erken evlendik ben 21 eşim 24 yaşındaydı.Kısa bir zaman dilimine 3 cocuk sıgdırdık isteyerek. Şimdi de eşim güzel bir makama sahip, yakışıklı bir adam:) Dillendirmediğim içimde uyuyan bir kıskanclık vardı, bu mesele uyuyan kıskanclığımı hortlattı diyebilirim, deliye döndüm! 3 değil 5 cocuk da olsa onu o kadar cok seviyorum ki başkasına olan en ufak bır eğilim göstermesine tahammül edemiyorum. İlk aratmasını gördüğümde cok tepkı vermedim zaten önemsememiş gibi durdum ama bu 2. aratmasında deliye döndüm!
Ama kızlar bugun o kadar güzel bir gelişme oldu ki evliliğime kan geldi sanki. Ben öğretmenim ama su an evdeyim dogum iznine ayrıldım. Sabah eşim işe, cocuklarım okula gitti. O kadar yorgun ve uykusuzdum kı onlar gıdınce hemen yattım. Uykuya dalacakken kapının acıldıgını ve eşimin geldiğini farkettim. Yanıma geldi ona arkam dönük yatıyordum, bir anda yüzüme 4 tane gülü koydu ve sarıldı. Özür diledi, sarıldı, kokladı" sakın konusma" dedi. "Ben duygularımı dinledim tekrar döndüm, hiç konusma sarıl" dedi. Güller yüzüne ne kadar yakıştı dıye öyle bir gönlümü aldı ki evliliğimde duygusal anların en güzeliydi diyebilirim.Bir tane beyaz gül 3 tane de kırmızı gül almış, "beyaz gülüm sen diğerleri de cocuklarım" dedi. Sonra konustuk benım bu jest karşısında yelkenler suya indi tabi, kızgınlıktan eser kalmadı. Onu çook seviyorummm!
Biz hayata erken atıldık, erken evlendik ben 21 eşim 24 yaşındaydı.Kısa bir zaman dilimine 3 cocuk sıgdırdık isteyerek. Şimdi de eşim güzel bir makama sahip, yakışıklı bir adam:) Dillendirmediğim içimde uyuyan bir kıskanclık vardı, bu mesele uyuyan kıskanclığımı hortlattı diyebilirim, deliye döndüm! 3 değil 5 cocuk da olsa onu o kadar cok seviyorum ki başkasına olan en ufak bır eğilim göstermesine tahammül edemiyorum. İlk aratmasını gördüğümde cok tepkı vermedim zaten önemsememiş gibi durdum ama bu 2. aratmasında deliye döndüm!
Ama kızlar bugun o kadar güzel bir gelişme oldu ki evliliğime kan geldi sanki. Ben öğretmenim ama su an evdeyim dogum iznine ayrıldım. Sabah eşim işe, cocuklarım okula gitti. O kadar yorgun ve uykusuzdum kı onlar gıdınce hemen yattım. Uykuya dalacakken kapının acıldıgını ve eşimin geldiğini farkettim. Yanıma geldi ona arkam dönük yatıyordum, bir anda yüzüme 4 tane gülü koydu ve sarıldı. Özür diledi, sarıldı, kokladı" sakın konusma" dedi. "Ben duygularımı dinledim tekrar döndüm, hiç konusma sarıl" dedi. Güller yüzüne ne kadar yakıştı dıye öyle bir gönlümü aldı ki evliliğimde duygusal anların en güzeliydi diyebilirim.Bir tane beyaz gül 3 tane de kırmızı gül almış, "beyaz gülüm sen diğerleri de cocuklarım" dedi. Sonra konustuk benım bu jest karşısında yelkenler suya indi tabi, kızgınlıktan eser kalmadı. Onu çook seviyorummm!
sendeki iyi taktikbende gelecek sefere deniycem..hep onun o kıymetli telini alıp fırlatmak istemiştim.sen bana cesaret verdin
evet iyi geliyor biyerde ama telini çok seviyosa dikkatli at yani tamamen kırma garantili olsun tamir kurtarırsa işin bi espirisi kalmaz biz neyi kırdıysak hep daha pahalısını daha iyisini aldırdım adam baktı bu böyle olmıycak hep ben zararlı çıkıyorum dedi ateşkes imzaladık ilk 6 ay böyle kırmalı dökmeli geçti 1 senedir bi zararımız yok evimize :))