• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin face'de eski sevgilisini aramasına nasıl bakarsınız?

beratmus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
73
17
28
Nevşehir
Öncelikle hepinize selamlar... uzun süredir forumu üye olmadan takip edenlerdenim. Özellikle eşim ve ailesi başlığı altındaki yazıları çokça okudum bugüne kadar.Ben de 3. cocuguma hamıleyım, doğuma 2-3 haftam kaldı.Hemen paylaşmak istediğim konuya gireyim.

Eşimin lisedeyken kız arkadaşı olmuş, hayatına giren tek kızmış sonrasında üniversitede falan hıç bır kızla yakınlığı olmamış. Eşim face falan pek ilgilenmez hatta askerdeyken benden ordaki arkadaşlarını eklemek adına benden face hesabı açmamı istemişti. Ben de açtım daha açtığım günün akşamında eski kız arkadaşı sanki tetikte bekler gibi eklemiş. Kızın adını bildiğim için ellerim tıtreyerek de olsa ısteği eşim adına kabul ettim. Sonra sohbetten hemen slm, beni hatrladın mı, aşk olsun haıtrlamadın mı? gibi yazmaya başladı. Tabi ben tüm bedenim titreyerek eşim adına genel ıfadelerle karşılık vermeye başladım. Evlıyım, 2 cocugum var, cok mutluyum fln dedım. Hala yazıyor sohbet edıyor, ben de daha fazla dayanamadım "eşim ve ben geçmiş defterlerı evlılığımızde karıştrmamak adına söz verdık. Kusura bakma senı silmek zorundayım" gibi bir ifade yazdım ve hemen sildim.

Olayı eşim askerde olmasına ragmen yanına gıttıgımzde anlattım, tepkı vermedı ama" benm adıma konusman hos degıl" dedı sadece. Ne ismini, ne cismini, ne resmini en ufak bır şeyı dahı merak edip bana sormadı.

Bır yıl aradan sonra eşimle herhangi bir nedenle küsmüştük. Nette pek işi olmaz evde netle ugrastıgı bir gunun sonunda gecmişe baktım kı kızı aratmıs bır kac defa google da. Tartıştık dedım neden aradın, sadece merak oldugunu söyledı, ben de uzatmadım unuttum gitti.

Yine 5 gündür çocuklar konusunda bir tartışmadan sonra küstük.Şu konuda hakkını yemeyeyim eşimle birlikte vakit gecirmeyi seviyoruz, evine bağlı biri, son günlerde yeni bebek telaşıyla alış verişi bir heyecanla birlikte yaptık. Neyse dr kontrolüm vardı birlikte gittik ama ne giderken ne dr sırasında ne de dönüşte hiiç konuşmadık. Çok gücendım küskünlüğüm, kinim bir kat daha arttı. Küslük konusunda çok inattır kolay kolay barışmaz.Nefret ediyorum onun bu huyundan. Çocuklar da bile fobi oldu artık "küsmeyeceksiniz değil mi?" diye çünkü küsünce kolayına barısamıyoruz. Onda bır gurur ben de bır gurur sessiz sessiz aynı evin içinde 10 güne kadar yasayıp gidiyoruz bazen.

ona zaten su doguma yakın gunlerımde kırgınken face ne bakayım dedım. Gecmıste arattıgı isimleri buldum bir anda. Yıne benım kus oldugu su 5 gunuj bırınde işteyken o kızı arattığını gördumm. YOOKKK ARTIKK dedım! Deli oldum sınırden msj uzerine mesj attım. Tek cevap geldı daha da sinir bozucu "aferin sana " diye...Eve gelince de cok kavga ettik, gönül almak söyle dursun cevap vermye dahi tenezzül etmiyor ben sinirden kuduruyrm o cvp vermedıkçe "ne var bunda " diyor. Siz böyle br durumda ne yapardınz? Şimdi çok sogudum abartıyorum belkı ama araması bıle bana ağır geldı. Allah kalben fiilen aldatılan arkadaşlara çookk sabır versin inşallah. Halen küsüz, hıç bir gönül alma yok, geri adım yok, ortada bir şey yokken bir anda adamın yüzünğ görmek istemıyorumm. Fikirlerinizi bekliyorum...Sevgiyle...

Ağzına s.....dım ben olsam... Madem bşy yok sende eski erkek arkdaşını arayt kabul ediyomu bunu???
Yazık ya! Bu erkeklerin şu rahatlıgı beni öldürüyo karın sana 3.bir can verecek üzmeyeyim dersin!

gerçekten sinir bozucu bi durum bence eşin merak etmiş oyüzden bakıyo acaba bulup bakamadımı daha merak mettim

öncelikle bu derdi başınıza biraz siz açmışsınız üzgünüm dobra dobra söylemem gerek.
kız eşinizin hesabından eklediğinde neden kabul edip onun adına konuştunuz ki??
hiç eklememeliydiniz hatta reddetmeliydiniz.
sevgilimin bu tip kızlar için bi lafı var genelde kabul etmesem de bu tip şeylerde hak veriyorum eğer onun yaptıklarına bir tepki verirsen o da karşılık aldığını düşünüp devam eder yaptıklarına. pekiştirme negatif de pozitif de olsa pekiştirmedir.
eşinizin de aklına böylece o kızın tetikte olduğunu sokmuşsunuz. eşeğin aklına karpuz kabuğu.
ha şimdi bundan sonrası da eşinin suçu. herşeye rağmen önemsemeyebilirdi. ama bir merak duygusu uyanmış ne yazık ki.
ben sizin yerinizde olsam bu kadar evi kaldıracak kıvama getirmem.
düzgünce kırıldığımı özellikle aramız kötüyken aratmasının kırıcı olduğunu söylerdim.
yani bu konuyla açılan ilk değilsiniz hepimiz meraktandır önemli değildir dedik.
kavgalı anınızda olmasa bu aratmalar önemsemeyin derdim, ama kavga anınızda demek aklına geliyor, belki de kavgaları bu kadar uzatmamalısınız.
ve bu eski sevgili konusunda ortak karara bağlayıp o kadınla iletişimi tamamen kesmelisiniz bana göre.

Bu facebook gerçekten insanın ilişkilerini bozmada çok büyük bir etken. Merak, araştırmak, içine kurt düşmesi... Eski sevgiliyi aratması elbette hoş değil. Sanki baktı da ne oldu, eline ne geçti demi ama... Sizin huzurunuzu kaçırdı, üstelik birde hamileymişsiniz. Size söyleyebileceğim şey, hiç sinirlerinizi bozmayın. 3 çocuklu bir adam, eşi doğum arefesinde. Sizin kıymetinizi bilsin. Kıskançlıkla karşılayıp huzurunuzu hiç kaçırmayın. Ben daha nişanlıyım, nişanlım eski kız arkadaşını aratmış. Saati saatine gösterdim, ben bakmadım dedi yeminler etti. Ama ben arama geçmişinden değilde, girilen sitelerden bakmıştım. Sonra gözü önünde açtım facebookunu ve o kızı engelledim :1: Gram kıskanmadım, neyini kıskanacağım. Baktıda eline ne geçti sanki.. Evlendikten bir süre sonrada face hesaplarımızı kapatacağım.

Öncelikle hepinize selamlar... uzun süredir forumu üye olmadan takip edenlerdenim. Özellikle eşim ve ailesi başlığı altındaki yazıları çokça okudum bugüne kadar.Ben de 3. cocuguma hamıleyım, doğuma 2-3 haftam kaldı.Hemen paylaşmak istediğim konuya gireyim.

Eşimin lisedeyken kız arkadaşı olmuş, hayatına giren tek kızmış sonrasında üniversitede falan hıç bır kızla yakınlığı olmamış. Eşim face falan pek ilgilenmez hatta askerdeyken benden ordaki arkadaşlarını eklemek adına benden face hesabı açmamı istemişti. Ben de açtım daha açtığım günün akşamında eski kız arkadaşı sanki tetikte bekler gibi eklemiş. Kızın adını bildiğim için ellerim tıtreyerek de olsa ısteği eşim adına kabul ettim. Sonra sohbetten hemen slm, beni hatrladın mı, aşk olsun haıtrlamadın mı? gibi yazmaya başladı. Tabi ben tüm bedenim titreyerek eşim adına genel ıfadelerle karşılık vermeye başladım. Evlıyım, 2 cocugum var, cok mutluyum fln dedım. Hala yazıyor sohbet edıyor, ben de daha fazla dayanamadım "eşim ve ben geçmiş defterlerı evlılığımızde karıştrmamak adına söz verdık. Kusura bakma senı silmek zorundayım" gibi bir ifade yazdım ve hemen sildim.

Olayı eşim askerde olmasına ragmen yanına gıttıgımzde anlattım, tepkı vermedı ama" benm adıma konusman hos degıl" dedı sadece. Ne ismini, ne cismini, ne resmini en ufak bır şeyı dahı merak edip bana sormadı.

Bır yıl aradan sonra eşimle herhangi bir nedenle küsmüştük. Nette pek işi olmaz evde netle ugrastıgı bir gunun sonunda gecmişe baktım kı kızı aratmıs bır kac defa google da. Tartıştık dedım neden aradın, sadece merak oldugunu söyledı, ben de uzatmadım unuttum gitti.

Yine 5 gündür çocuklar konusunda bir tartışmadan sonra küstük.Şu konuda hakkını yemeyeyim eşimle birlikte vakit gecirmeyi seviyoruz, evine bağlı biri, son günlerde yeni bebek telaşıyla alış verişi bir heyecanla birlikte yaptık. Neyse dr kontrolüm vardı birlikte gittik ama ne giderken ne dr sırasında ne de dönüşte hiiç konuşmadık. Çok gücendım küskünlüğüm, kinim bir kat daha arttı. Küslük konusunda çok inattır kolay kolay barışmaz.Nefret ediyorum onun bu huyundan. Çocuklar da bile fobi oldu artık "küsmeyeceksiniz değil mi?" diye çünkü küsünce kolayına barısamıyoruz. Onda bır gurur ben de bır gurur sessiz sessiz aynı evin içinde 10 güne kadar yasayıp gidiyoruz bazen.

ona zaten su doguma yakın gunlerımde kırgınken face ne bakayım dedım. Gecmıste arattıgı isimleri buldum bir anda. Yıne benım kus oldugu su 5 gunuj bırınde işteyken o kızı arattığını gördumm. YOOKKK ARTIKK dedım! Deli oldum sınırden msj uzerine mesj attım. Tek cevap geldı daha da sinir bozucu "aferin sana " diye...Eve gelince de cok kavga ettik, gönül almak söyle dursun cevap vermye dahi tenezzül etmiyor ben sinirden kuduruyrm o cvp vermedıkçe "ne var bunda " diyor. Siz böyle br durumda ne yapardınz? Şimdi çok sogudum abartıyorum belkı ama araması bıle bana ağır geldı. Allah kalben fiilen aldatılan arkadaşlara çookk sabır versin inşallah. Halen küsüz, hıç bir gönül alma yok, geri adım yok, ortada bir şey yokken bir anda adamın yüzünğ görmek istemıyorumm. Fikirlerinizi bekliyorum...Sevgiyle...

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. aynı şeyi bende yaşadım bir kaç ay evvel.bende evliyim 2,5 yıldır. henüz çocuğumuz yok. bir gün bende pc den geçmişe göz atayım dedim bir de ne göreyim eşim üniversite de bir süre çıktığı eski sevgilisini face den aratmış. sayfasına bakmış. sonra tabi aradım hesap sordum ve hatasının farkına vardı. ortak arkadaşımız var ona yorum yapmış o zaman gördüm yorumunu o ara sayfasına baktım o kadar dedi. ama pişman oldu özür diledi. bir daha da tekrarlamadı davranışını. hatta bu olayın üstüne facebook hesabını bana verdi ister kapat ister gir benim adıma arkadaşlarımla konuş dedi. ben de bişey yapmadım. ama benim eşim de çok inattır. küstük mü epey süre küseriz. eskiden ben hemen barışmaya çalışırdım çünkü hiç sevmem küs kalmayı ama şimdi o uzatınca bende uzatıyorum. 3 gün konuşmadığımız oluyo. arkadaşım bence senin hamilelik hormanlarında ağır basmış ondan daha duygusal düşünüyorsun. yarına kadar sinirin geçecek eminim ben.

Eşinizin adına hareket etmeniz bikere çok çirkin.
Belki eşiniz kabul etmeyecekti.
Yetmemiş bide mesajlaşmışsınız.
Tabiri caizse eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuşsunuz.

Hatanın büyük çoğunluğu sizde.

ayrıca bende senin gibi sinilenince ha bire yazıp yazıp dururum eşime. mesaj üstüne mesaj atarım. o cvp vermedikçe iyice deliririm. sırf cevap versin diye iyice saçmalarım artık. eşim de bir o kadar sakin davranır ki delirtir beni . tabi sinirim geçince söylediklerime pişman olmuyor muyum tabi ki de oluyorum. ama o an bana cevap verse bende o kadar abartmam gibi geliyor.kızgın iken iyi , tamam gibisine kısa cevapları beni deli ediyor.

CANIM benim eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sen sokmuşsun......face hesabı açmışsın ok.
ama kızı ekleyip sohbet etmek sonrada onu bir şekilde yollamak...olmamış birde eşine anlatmışsın bunları

erkeklerin egosu bu evliyken bekarken ikinic bir kadın tarafından beğenilmek.......

ben açık konuşayım birkere bakmasınada bişey görmem merak etmiştir...
ama süreklilik getiriyorsa...kızardım....

sen hamilesin kendini üzüp sıkma birde küs kalma olayını abartma insanölür sinirinden yaww....

anlattığın kadari ile iyi biri eşin.......oturun konuşun...açık ve net kırgınlığını,hassasiyetini vs. gerekirse kapatırsıınız face hesaplarını ya...

Bir de diyorum ki kızın eşimi ilk eklediğinde ve ilk sohbete başladığında ya netin başında eşim olsaydı her şey daha farklı olurdu sanırım, aldatılmak her an hazır yani ne kadar güveniyorum desen de ummadıgın bır anda catt kendini bilmez biri gelip "slm" diyor. Kız da evli mühendis ama nasıl bır mantıktır öpüşüp koklaştığın bir erkeği yıllar sonra evli olmana ragmen arayıp buluyorsun bu ne yüzsüzlük.

Benimki de daha bulamamış ki araıyor demek ki, kız çünkü kocasının soyadını kullanıyr eşim de eski soyadıyla aradığı için devam etsin bakalım aramaya. En çok canımı yakan da neden benimle küsünce onu aratmak aklına geliyor. Gerçekten aklına kaprpuz kabugunu ben düşürdüm her seyı paylasarak sanırım, kendını arayn bır eski sevgili oldugunun farkında yani:(

Bence sen şu an eşinden çok kendini ve bebeğini düşün hamileliğin vermiş olduğu gerginlikte üstünde olabilir ve eşinin böyle bir durumda ve böyle birşey yapması cok sibir bozucu kesinlikle katılıyorum ve ben senin yerinde olsam onun Facebook hesabına girer o kızı hesaptan engellerdim ve şikayet ederdim arasın dursun hayatta birdaha bulamaz 😎

Sende bence canını sıkma bizler ne kadar gerilir ve sinir küpü olursak o kadar itici olabiliyoruz ve küsme bence kendi rahatsız olsun

kusura bakmayın ama haklı oldugunuz kadarda haksızsınız
çünkü ilk başta siz kabul ederek yapmışınız hatayı belkide eşiniz kabul etmeyecekti...
tabi eşinizi en iyi siz tanırsınız ama zannetmiyorum aklında başka düşünce oldugu...
boşyere birbirinizi üzüyosunuz......​

ayrıca bende senin gibi sinilenince ha bire yazıp yazıp dururum eşime. mesaj üstüne mesaj atarım. o cvp vermedikçe iyice deliririm. sırf cevap versin diye iyice saçmalarım artık. eşim de bir o kadar sakin davranır ki delirtir beni . tabi sinirim geçince söylediklerime pişman olmuyor muyum tabi ki de oluyorum. ama o an bana cevap verse bende o kadar abartmam gibi geliyor.kızgın iken iyi , tamam gibisine kısa cevapları beni deli ediyor.

Kac kere dıyorum "ne olur otur konusalım benı sen sakinleştir, gerekırse nasihat et dinlerim seni diye" ama cevap vermeyınce ıyıce çileden cıkıyorsun, sonra pskologa gıt bu ne hal dıyor. Ya psıkologa ne hacet sensin asıl adamı deli eden. Bir insana en buyuk cezalardan biri onu görmezden gelemek sanırım. Bunu cook ıyı basrıyor, bu da psıkolıjık bır şiddet ama anlatamıyorum.

biz bayanlarda var aynı durum sanırım. bizde kavga edince benimki beni uyarır, biraz yazma sinirim geçsin arıycam der. ama o yazma, arama dedikçe beni şeytan dürter. aradıkça ararım mesaj attıkça atarım, inatla oda cevap vermez. ve bir süre sonra küskünlüğümü kavgayı unuturum, iş inada biner. artık tek amacım vardır, mesajıma cevap vermesi :52::52:

Bir de diyorum ki kızın eşimi ilk eklediğinde ve ilk sohbete başladığında ya netin başında eşim olsaydı her şey daha farklı olurdu sanırım, aldatılmak her an hazır yani ne kadar güveniyorum desen de ummadıgın bır anda catt kendini bilmez biri gelip "slm" diyor. Kız da evli mühendis ama nasıl bır mantıktır öpüşüp koklaştığın bir erkeği yıllar sonra evli olmana ragmen arayıp buluyorsun bu ne yüzsüzlük.

Benimki de daha bulamamış ki araıyor demek ki, kız çünkü kocasının soyadını kullanıyr eşim de eski soyadıyla aradığı için devam etsin bakalım aramaya. En çok canımı yakan da neden benimle küsünce onu aratmak aklına geliyor. Gerçekten aklına kaprpuz kabugunu ben düşürdüm her seyı paylasarak sanırım, kendını arayn bır eski sevgili oldugunun farkında yani:(

ooo arkadaşım yapma yaaa sen kaç senelik evlisin ???üçüncü çocuğu yapıyorsun...kocan kötü özellikleri olsa 3.kez hamiş kalırmıydın yada ,onu doğurmayı düşünürmüydün cnm???

nereden biliyorsun belkide kocan faceden onu eklemeyecekti??belkide konuşmayacaktı??belkide tersleyecekti??

artı demişsin ya nasıl bir mantıktır öpüşüp koklaştığı kişiyi arıyor....
sen demedinmi canım liseden sevgilisi diye koca koca insanlar olmuşlar........o boyutunu düşünmemiş olabilir...

düşünse bile eşin belki hiç konuşmayacaktı.........bu kadar karamsar düşünme be canım...herkes sevdiğinin yanında..tercihler yapılmış....hamile hamile üzüldüğün şeye bak............artı eşim neden benle küsken bakmış diyorsun ya.....
sakinleşin....oturun konuşun cnm.......kafandan senaryo yazarak daha çok üzülürsün..

Vakit ayırdığınız için teşekkürler...Olumlu olumsuz eleştirilere açığım, burda insan kendininin göremediği hatalarını başkasının nazarıyla görebiliyor. En güzel tarafı da bu zaten paylaşımların...Bıraz teselli, biraz farklı görüşler iyi geliyor.

ChocolateMilk kesinlikle bende öyleyim ya. kadınların genel huyu bu sanırım. sinirliyken epey söylenirim. eşim de inadına sakindir ve bak pişman olacağın şeyler söylüyorsun der ben gene dinlemem söylenmeye devam ederim. ve de sinirim geçince tabiki söylediklerimden pişmanlık duyuyorum. ama ben bişey söyleyince cevap verilsin istiyorum . cevap vermeyince kendimi duvara konuşuyor gibi hissediyorum iyice abartıyorum :) yazma der yazarım arama der ararım. hiç bişey yapamazsam oturur ağlarım.ilk zamanlar yanıma gelir ağlama nolur der yalvarırdı şimdi hiç kulak asmıyor ağlamama. ağlama gözlerin şişcek diyor sadece. :)

kızın mallıgı olmuşşşşş sazan gibi beklıormu bu insanlar anlam veremıorum ben yah ! keşke eşinize ekleyip konustugunuzu fln sölemeseydiniz büyük ihtimal siz sölediniz için merak edip arattırmıstır art niyet oldugunu düşnmüyorum empati yaptım aynı seyi nişamlım bana yapsa bende gidip bakardm sırf meraktan yani .Sonuçta oszi secmiş siz onu tepkinizde siz haklısınız bende aynı tepkiyi verridm verridim ki bir daha böyle birsey yapmasın üzlmeyin sakin kafayla bir daha konusun derim eşinizle gereksiz boş insanlar için biribirimizi kırmaya degmez bende aynı hatalara düşünüyorum sonra bir bakıorum ölümlü dünya askıma bişiy olsa yasayamam bunları hatırlayıp onu kırmamaya gayret ediyorum

beratmus bence çok takmamaya çalış. bak hamilesin sonuçta.eşinden bir parça taşıyorsun. üzülüp de bebeğine de zarar verme. sonuçta eşin eski sevgilisinin face den arattı diye boşanacak halin yok ya. bunun da her tartışma gibi gelip geçeceğini düşün. sabah zaten bu sinirin azalmış olacak. gereğinden fazla sinir oldum ve üzüldüm diyeceksin.kendi kendine kızacaksın bak gör. ;)

Back