- 4 Ocak 2011
- 676
- 29
-
- Konu Sahibi ipektuncer
Bunun sevip sevmemekle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Alışkanlıkla veya hassasiyetle ilgili sanırım.Ben de eşimin bardağından içmem,çatalını kullanmam,tabağında kalanı yiyebilirim ama ısırdığını yemem.Sadece eşimin değil kimsenin bardağını kullanmadım.Eskiden arkadaşlarım aynı elmayı ısırır,aynı şişeden kola içerdi,hatta bir keresinde ağzından sakız çıkarıp veren gördüm,bana ters gelen şeyler bunlar.
Benim kullanmama sebebim hijyen takıntısı değil,yani aklıma bakteriler,hastalıklar filan gelmiyor.Kokuya hassasım galiba.Dediğin gibi,kendi bardağımı da 1 kez kullanıyorum,mesela yemekte kullandığım bardakla sonradan su içemiyorum.Kahvaltıda yumurta yemişsem,kahvaltı sonrası aynı bardakla çay içemiyorum.
ben kullanırım eşimin bardağını,tabağını.Eşimde benimkileri kullanır.Hiç iğrenmem tatlışımdan..oyy yerim onu ben.o benim kocam,babam,minik oğluşum,herşeyimmmm oyyy aşka geldim yazarkenAyrıca arkadaşlara katılıyorum aynı bardağı kullanıp kullanmamak sevginin azlığı çokluğu açısından değerlendirilmemeli..
bak bunu bende diyorum.sigara içse eşim büyük konuşmayım ama değil diş fırçasını kullanmak.dudişten bile zor öperdim.abartmıyorum.
Ayy eşimde benim herbişeyimi kullanır..:90::90:bardak tabak çatal kaşık -diş fırçası farketmez.
ama ben bardak çatal falan kullanırım ama kaşığı kullancaksam peçete ile bi silerim yinede oda dalga geçer benimle sil sil diyerek
Bizim ofiste sigara içen bir kadın vardı.
Dışarıda içer gelirdi, yanımdan geçerken öğürmemek için zor tutardım kendimi.
Ofisini değiştirdiler, oh çok iyi oldu..
evet aynen benim eşimde sağolsun pansumanlarımı yaptı dediğin gibi ben biraz çekindim.ama düşünsene başkasına annen kardeşin kim olursa olsun gel yap diyebilirmisin ama eşine diyosun oda yapıyo işte. bence eş bambaşka bişey.ha bunu derkende durup dururken herzaman onun kullandığı eşyaları kullan demek değildir.diş fırçası olayına takıldık sanırım ama dediğim gibi bu belkide hayatta bir defa olabilecek bişey.mesela ogünden sonra bir daha nereye gidersem gideyim yatıya fırçamı unutmam.
hem ben hemde o birbirimizin bardaklarını kullanırız .Kesinlikle mikrp saçacağını düşünmem .Sadece hastayken içmem.hastalığım ona geçmesin die. .
Ama kesinlikle diş fırçasını kullanamam niye bilmem .Geçen hafta o benimkini kullanmştı değiştirdim bnde fırçamı :) Huyum batsın diler benim için önemli
ben kullanırım eşimin bardağını,tabağını.Eşimde benimkileri kullanır.Hiç iğrenmem tatlışımdan..oyy yerim onu ben.o benim kocam,babam,minik oğluşum,herşeyimmmm oyyy aşka geldim yazarkenAyrıca arkadaşlara katılıyorum aynı bardağı kullanıp kullanmamak sevginin azlığı çokluğu açısından değerlendirilmemeli..
Tatlım, pansumanını eşine yaptırmanı elbette saygıyla karşılarım. Ama ben yaptırmamıştım mesela..
O teklif etti, asla iğrenmez. ama ben eve hemşire çağırdım her defasında.
Tüm açıklığımla söylemem gerekirse, yani o şekilde görmesini istemedim beni, yani o bölgeyi. Her yerime pansuman yapabilir, ama oraya değil. Karısının doğumuna giren erkekler, sonradan cinsel soğukluk duyuyormuş, orayı o şekilde görünce. Ben de bunu düşünerek, bu bakım işlerini hemşireye yaptırmıştım.
Ama onun kasık fıtığı ameliyatında ben yaptım tüm bakımını. Hemşirelere göstertmedim vallahi..
Valla diş fırçasını da kullandım birkaç kere eşimin. İşte herkesin takıldığı nokta başka diyoruz ya. Ben mesela sabah dişlerimi fırçalamadan bırakın yemeyi içmeyi bir tek yudum su dahi içemem. Sanki gece ağzımda oluşan bakterilerin hepsini yutuyormuşum hisse veriyor. Hatta bu yüzden çok yakın geçmişe kadar (oğlum doğup da gece iki saatte bir emzirmeye kalktığım zamanana kadar) gece uyanınca su da imezdim susuzluktan ölsem de. Sabah uyandığımda eğer kendi diş fırçam yoksa diş fırçalamadan su içeceğime eşimin diş fırçasını kullanmayı tercih ediyorum. Benimki de böyle bir çatlaklık işte.
bazen titizliğimin hastalık boyuntunda olduğu için etrafımdakiler en çokta eşim çok kızar..
ama aklımın ucundan bile geçmedi eşimin çatalından filan tiksinmek..
yani anneninkinden filan bi noktaya kadarda eşinle neler yapmıyosunki ona sıra gelene kadar..
temizlik titizlik değil takıntı tabi sizinki..
eşimdede bu bardak konusunda çok takıntı varmış evlenmeden önce hayatımda annemin bardağından bile içmedim diyordu ama benim herbişeyimden yer içer..