Eşinizin bardağını, kaşığını kullanır mısınız..

ben kullanırım eşimin bardağını,tabağını.Eşimde benimkileri kullanır.Hiç iğrenmem tatlışımdan..oyy yerim onu ben.o benim kocam,babam,minik oğluşum,herşeyimmmm oyyy aşka geldim yazarken Ayrıca arkadaşlara katılıyorum aynı bardağı kullanıp kullanmamak sevginin azlığı çokluğu açısından değerlendirilmemeli..

Canım, aslında benim sebebim de bakteriler değil. Biyolog falan değilim sonuçta, normal hayatımda sürekli bakteri, mikrop düşünen biri de değilim. Evime de gelsen görsen mesela diyelim ki yerler kirlenmiş, ama 2 gün sonra temizlik günü mü. Umursamam ben, yormam kendimi. Beklerim, günü gelince yapılsın. Demek istediğim, aşırı takıntılı, obsesif kompulsif bir durumum yok.

Fakat ciddi anlamda koku alıyorum. Bardaktaki el izlerinden rahatsız oluyorum. Eşime yönelik bir tutum değil. Kendim de mesela kahvaltım boyunca içtiğim bardağı, kahvaltının sonunda içtiğim keyif çayımda değiştiriyorum, temiz bardakla içiyorum.

Bakın çok önemli bir noktaya temas etmişsiniz. Eşimin de snaırım beni yanlış anladığı nokta bu..
Ben de kocamdan iğrenmem.. Kocamdan iğrenmiş olsam hamile de olamazdım sanırım şu an..

Ben kullanılmış bardaktan içerken koku alıyorum. Kendi bardağımdan, kızımın bardağından da içemiyorum.

Yoksa kocamla öpüşmek ve sevişmek konusunda bir sorunum yok yani. Onun teninden, dudaklarından, ağzından, tükürüğünden tiksinmiyorum. Yok böyle birşey..

Ama sanırım o da sizin gibi değerlendiriyor, yanlış anlayıp bozulduğuna göre..

Hatta sırf öyle anlamasın diye, bardak muhabbeti olunca öpüyorum onu, tiksinme falan olmadığını rahatça anlayabileceği bir şekilde..:78:

Ayy eşimde benim herbişeyimi kullanır..:90::90:bardak tabak çatal kaşık -diş fırçası farketmez.
ama ben bardak çatal falan kullanırım ama kaşığı kullancaksam peçete ile bi silerim yinede oda dalga geçer benimle sil sil diyerek

bak bunu bende diyorum.sigara içse eşim büyük konuşmayım ama değil diş fırçasını kullanmak.dudişten bile zor öperdim.abartmıyorum.

Bizim ofiste sigara içen bir kadın vardı.
Dışarıda içer gelirdi, yanımdan geçerken öğürmemek için zor tutardım kendimi.
Ofisini değiştirdiler, oh çok iyi oldu..

Hemen de farkederler değil mi, "sil sil" demesi aynı benim eşimin tepkisi mesela.. Oysa ki ne var yani, sen kocadan değil kaşıktan rhatsız oluyorsun, ne var yani silsen.

Hı bak ben mesela bardağından su içebiliyorum. ama o bardak üzerinde yağlı parmak ve yemek izleri varsa içemem. bardağın görüntüsü kıl eder beni.

canım biz sevgiliyken de birbirimizden hiç iğrenme tiksinme olmazdı bardak tabak gibi şeylerde. aynı tabaktan yerdik aynı çatalla. ama bu tamamen bizimle alakalı bişey. böyle alıştık biz 6. yılımıza girdik. eşim istemese ya da ben istemesem kimse kimseyi zorlamazdı. istemeyebilrisn bu çok ama çok insani bişey eşin de anlayacaktır seni, sen de bi anormallik yok yani kendini üzme bu konuda. herkesin ilişkisi kendine ayrıca.

bende bu konuda biraz takıntılıyım.9 yıllık evliyim hiç eşimin kaşığını çatalını kullanmadım
bunun sevgiyle alakası yok ki.her insanın hassas olduğu konular vardır bende biraz bu konuda takıntılıyım işte:26:ama allahtan eşim hiç sorun etmedi bunu daha doğrusu hiç böyle bir mevzu geçmedi bile aramızda

Tatlım, pansumanını eşine yaptırmanı elbette saygıyla karşılarım. Ama ben yaptırmamıştım mesela..
O teklif etti, asla iğrenmez. ama ben eve hemşire çağırdım her defasında.

Tüm açıklığımla söylemem gerekirse, yani o şekilde görmesini istemedim beni, yani o bölgeyi. Her yerime pansuman yapabilir, ama oraya değil. Karısının doğumuna giren erkekler, sonradan cinsel soğukluk duyuyormuş, orayı o şekilde görünce. Ben de bunu düşünerek, bu bakım işlerini hemşireye yaptırmıştım.

Ama onun kasık fıtığı ameliyatında ben yaptım tüm bakımını. Hemşirelere göstertmedim vallahi..

Son düzenleme:

Hastayken gelip özellikle öperdi, çocuktan önce. "Mikrop versene" diye pislik de yapardı sağolsun..
Ama çocuktan sonra daha pimpirikli olduk, hastalık bulaştırmamaya özen gösteriyoruz.
Yorumunuz için teşekkürler ayrıca.

çok hoş yazmışsın valla ben de aşka geldim kocişimi özledim:) sigara içseydi bırakın diş fırçasını eve bile sokmazdım ya allah korusun çok tiksiniyorum

sakızını çiğnerim(eğer yeni açtıysa) sigarasını suyunu içerim bardağını kullanırm fırça konusuna gelince zorunda kalmadığım müddetçe kullanmam sanırım hiç eksik olmaz çünkü diş fırçam fırçalar temizlik malzemeleri bana da itici gelir banyo lifini falan iice kaynar suda bekletip kullanırım kalan yemeğimi yememişti bende gıcık olmuştum ama

kimisinde evet cinsel soğukluk olabilir.bunu düşünmende gayet normal.ama benim eşimde öyle bir sorun olmadı.oda istemez başkasının yapmasını.

O konuda doğru hareket ediyorsun, gece kalkıp su içmek pek sağlıklı değil. Ablam söylemişti, doktor kendisi. Sabah kalkar kalkmaz ilk iş diş fırçalamak olmalı, bişey yemeden-içmeden.

bekarken annemle babamın bardağından içemezdim,kendimi bildim bileli ama. aynı tabaktan asla yemezdim. ama eşim öyle değil. tiksinmiyorum. aynı bardaktan da içerim, kaşıktan da yerim. bu biraz alışkanlık mı desem sizin ki?

Hayır, takıntı değil..
Takıntı obsesif kompulsif bir bozukluk demek, yani ruhsal bir rahatsızlık. Şükür ki böyle bir durumum yok..
Ben ev işleri ile ilgili konularda çok titiz değilim, ama bazı kurallarım var.
Mesela dışarıda giydiğimiz bir kıyafetle eve girdik, ailece ilk iş değiştiririz onu. Sokaklarda, iş yerinde giyip, oraya buraya oturduğumuz kıyafetlerle koltuğumuza, yatağımıza oturmayız. Eşim benden de hassas bu konuda.
Kızımız da öyle, bizden alıştı.
Bir de bu konuda şöyle bir sıkıntım var, aradaki yorumları okumadan ilk mesajla yorum yaptığı için insanlar, benim tiksindiğim şeyin "eşimin ağzı" değil, "kullanılmış bardak" olduğunu kaçırıyorlar..

Ben kendi kullandığım bardakla da 2.kez içemiyorum. El izi, yediğim yemeğin kokusu rahatsız ediyor.

ben içerim eşim içmese darılırım sonuçta herşeyi paylaşıyoruz anne babalarımızın bardağından su falan içmeyiz ikimizde sadece birbirimizin sakızımızı bile paylaşırız bazen çünki ikimizinde bakış açısı sen yada ben farketmez ama bence çok çok seviyorsan sevdiğin kişinin bardağını kullanabilirsin gibi geliyor tabi bu benim bakış açım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…