- 20 Temmuz 2010
- 6.333
- 817
-
- Konu Sahibi ipektuncer
[ddpQUOTE=ipektuncer;17595634]benim de eşim kasık fıtığı ameliyatı oldu.
ona yaptığım temizlik işlemlerini anlatsam, en rahatınız bile kusar..tiksinmemiştim..HİÇ..
Ama yeme-içme başka..
ohoooo hamileysen yandın.Sevişmek, öpüşmek mi...
Bak ona bayılırım..
Ya ama o başka şimdi.. O anda salgılanan hormonlar bana bakterileri unutturuyor..
Orada niyet başka, duygular başka. ama burada bir gıda alıyorsun ağzına. Yani yeme-içme amaçlı olunca ben hijyen işine fazla takıyorum..
Mesela bir örnek daha vericem. Su istersin bazen bir yerde, bardak altlığı ile getirmezler, ellerinde tutarak getirirler. Ve dudağımın değeceği yerden tutarlar.. Vallahi ben ellerinin kokusunu alırım resmen, i-çe-mem..
Hele şimdi hamileyim, kendimden bile tiksindiğim oluyor..Allah yardımcım olsun..
evet aynen benim eşimde sağolsun pansumanlarımı yaptı dediğin gibi ben biraz çekindim.ama düşünsene başkasına annen kardeşin kim olursa olsun gel yap diyebilirmisin ama eşine diyosun oda yapıyo işte. bence eş bambaşka bişey.ha bunu derkende durup dururken herzaman onun kullandığı eşyaları kullan demek değildir.diş fırçası olayına takıldık sanırım ama dediğim gibi bu belkide hayatta bir defa olabilecek bişey.mesela ogünden sonra bir daha nereye gidersem gideyim yatıya fırçamı unutmam.
dis fircasi konusu gectigi icin dusuncemi yazdim.yoksa size karsi demedim.olabilir tabiki de.ayni hayati paylasiyoruz gerisi teferruat.
kirilmayin lutfen...
temizlik malzemesi dışında evet kullanırım kullanmamak da saçma sonuçta eşim
başkasının sakızını çiğnemek,bonbon tipi ya da lolipop tipi şekeri paylaşmak,yumurta balık ya da tavuk kokusu sinmiş bir bardaktan bişey içmek sanırım çoğumuzun tepki verdiği bişey....katılıyorum bu yüzden size.
Eşimin herbişeyini kullanırım
bardak çatal farketmez...
bazen dişfırçalarımız bile karışabiliyor kullanırım o benim canım eşim..
annemin babamın bardağındanda içerim ama çatal kaşık kullanamam belki onu düşünmedim:)
sonuçta o insanla bi ömür berabersin.arkadaşların dediği öpüştüğünün birinin bardağındanda içilir die düşünüyorumama eşiniz bu duruma belki kırılabilir tabiki iğrendiğinizi düşünebilir.
kayınvalidemde asla birinin bardağından içmez çocuklarının bile.
ben bazen kandırırım içtiği bardakla su içerken aaa ben içmiştim anne derim bırakır hemen bardağı.beni kandırıyosun içmedin dimi derhatta bu konuda öyle gerçekçiki yarın öbür gün bana başkasının bardağıla su verirseniz hakkımı helal etmem der çok güleriz bizde
sakız olayına gelince onu asla bende alıp çiğnemem nedense ondan çok iğreniyorm işte
bardağınıda, çatalınıda kullanırım..
diş fırçasınıda kullanmıştım. sakızınıda çiğnedim... ama sadece onun..
bebek gibi geliyo napiim
başkasının sakızını çiğnemek,bonbon tipi ya da lolipop tipi şekeri paylaşmak,yumurta balık ya da tavuk kokusu sinmiş bir bardaktan bişey içmek sanırım çoğumuzun tepki verdiği bişey....katılıyorum bu yüzden size.
Canım, benim koku alma duyumda inanılmaz hassas. Hamileyken mide bulantımın da bu yüzden şiddetli olduğunu söylüyor doktorum. Ben bardaktan muhakkak alırım yenilen yemeğin kokusunu.
Hele başkasının sakızını çiğnemek aman Allahım.. Sakız çiğnemek benim dişlerimi fırçalama imkanım olmayan mekanlarda, ağız temizliğim için yaptığım birşey. Yani bu bakış açısı ile imkanı yok çiğnemem eşimin veya çocuğumun sakızını..
Eşim çok temiz bir insan, benim hassasiyetlerimi de bildiği için, ikimiz de dişlerimizi fırçalar da gireriz yatağa.. Tuhaf geliyor çoğuna biliyorum, ama yemek yemiş, dişini fırçalamamış, ağzı kokan, ağzında, dudağında yemek artığı olan kişi eşim de olsa öpemem..
Şükür, gerçekten eşim bana göre dikilmiş kaftan. Her sabah banyosunu yapan, hergün tüm çamaşırını değiştiren, asla ter vs kokmayan bir erkek. Şükür gerçekten, aksi bir durum ayrılmasebebi olurdu benim için.
Hep derim, eşleri sigara içenlere Allahım sabırlar versin..