Eşinizin bardağını, kaşığını kullanır mısınız..

bence kınanacak bişey yok ortada.hastalıklar en çok nefesle ve cinsel temasla bulaşır.bence kaşık çatal kullanmakla değil.bende köye gitmiştik ve diş fırçamı unutmuştum ozaman eşim demişti sen duramazsın şimdi al benimkini kullan bende kullandım.

How I met your mother bu filmmi canım

Son düzenleme:
şimdi zaten anne baba başka, eş çocuk başka, ne bileyim genelde anneler çocukları içinde bunu düşünmez, çünkü o kadar çok bakteri değiştokuşu olmuştur ki, emzir, altını değiştir, üzerine kussun falan filan

diş fırçası bana göre biraz uç...böyle bi durum olsa parmağıma macun sıkmayı tercih edebilirim.bakın bu da bir örnek mesela....tırnak makası,ponza taşı,saç fırçasına ok,ama diş fırçasına konu gelince hayır...

valla mecbur kalınca ben evet dedim.

Son düzenleme:
evet diş fırcası o hissi yaratıyo, aslında mantık olarak hiç bi farkı yok bardaktan ama..
çocukken öğrendiklerimiz işte, kendi diş fırçanı kullan, kimsenin bardağından tabağından yeme
yani bence eşlerden birinde böyle bişey varsa diğeri bunu takmamalı, tamamen alışkanlık

evet canım, anahtar tespitte bu sanırım. kendi bardağımdan da yarım saat sonra tekrar içmek gelmiyor içimden ve içmiyorum da.

çocukluğumda da böyleydim. dedemin bahçesinden meyve toplardık tüm kuzenler. Hepsi hatur hutur ısırıp yerdi, daha ağaçtan bile inmeden. Ben gidip onları anneme yıkatıp, kabuklarını soydurup, tabağa koydurur ve öyle yerdim. Çok dalga geçerlerdi.

Ne bileyim ya böyleyim ben..:26:

Benim eşim benim diş fırçamı kullandı, bana inat.. Tuhaf bir şekilde aşkını kanıtladı..

"bakalım atacak mısın bu fırçayı" dedi, "e tabiki" dedim ve attım. Hem de gözünün önünde..

Yok ya mümkün mü başkasının diş fırçasını kullanmak, yok..

valla ben de olsam ben de atardım...

Bardağını çatalını bende kullanırım eşimde kullanır galiba alışkanlık bu hatta lokmamızı bile paylaşırız..
Sigarayı bile ortak içeriz bazen ..
O kadar sevişiyoz öpüşüyoz yani bardak kaşık kullanmak o kadar da sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum ...

aynennnnnnnnnnnn

bu durum kisiden kisiye gore degisir

ben annemin kardesimin bardagindan icemem ve/baskalarinin da

ama esimin bardagindan da icerim catalindan da yerim.ama dis fircasini kullanmam.disteki bakterileri bana veya benimkiler ona gecer.

ve eslerimizle herseyi paylasiyoruz.her halimizi goruyor.dogum yaptim dikislerim vardi.hergun gunde 2 kez pansuman yapti bana esim.hic igrenmedi ama ben biraz cekindim.

yani kisacasi ben sakinca gormuyorum.ama cocugumuza kendi ictigimiz bardaktan vermiyorum.makinem doldugunda cogusu bardaktan ibaret

ay o kadar seviştikten ettikten sonra eşinin bardağını kaşığını kullansa ne kullanmasan ne

yabancı olsa neyse

sanırım tamamen alışkanlık

Sevişmek, öpüşmek mi...
Bak ona bayılırım..
Ya ama o başka şimdi.. O anda salgılanan hormonlar bana bakterileri unutturuyor..

Orada niyet başka, duygular başka. ama burada bir gıda alıyorsun ağzına. Yani yeme-içme amaçlı olunca ben hijyen işine fazla takıyorum..

Mesela bir örnek daha vericem. Su istersin bazen bir yerde, bardak altlığı ile getirmezler, ellerinde tutarak getirirler. Ve dudağımın değeceği yerden tutarlar.. Vallahi ben ellerinin kokusunu alırım resmen, i-çe-mem..

Hele şimdi hamileyim, kendimden bile tiksindiğim oluyor..Allah yardımcım olsun..

benim de eşim kasık fıtığı ameliyatı oldu.
ona yaptığım temizlik işlemlerini anlatsam, en rahatınız bile kusar..tiksinmemiştim..HİÇ..

Ama yeme-içme başka..

bu sizin titizliğiniz dikkatiniz olabilir kullanamaya bilirsiniz bu sevgisizliği göstermez bende kullanırım eşimin bardağını bir sorun olmaz ama onundışında her kim olursa olsun kullanamam.

evet aynen benim eşimde sağolsun pansumanlarımı yaptı dediğin gibi ben biraz çekindim.ama düşünsene başkasına annen kardeşin kim olursa olsun gel yap diyebilirmisin ama eşine diyosun oda yapıyo işte. bence eş bambaşka bişey. ha bunu derkende durup dururken herzaman onun kullandığı eşyaları kullan demek değildir.diş fırçası olayına takıldık sanırım ama dediğim gibi bu belkide hayatta bir defa olabilecek bişey.mesela ogünden sonra bir daha nereye gidersem gideyim yatıya fırçamı unutmam.

kullanırım ,

aynı bardaktan ıcerım aynı tabaktan aynı cataldan yerım

hıc aklıma gelmez kı gelmedı de 'aman o baskası' dıye..

[ddpQUOTE=ipektuncer;17595634]benim de eşim kasık fıtığı ameliyatı oldu.
ona yaptığım temizlik işlemlerini anlatsam, en rahatınız bile kusar..tiksinmemiştim..HİÇ..

Ama yeme-içme başka..[/QUOTE]

dedim ya kisiden kisiye degisir bu durum

ayrica cocukluktan beri suregelebilen birsey sizin ki bir anda degismezki.hatta degismesin de.benim de esim ilk zamanlar bnm bardagimdan icmezdi.simdi bardagimdan iciyor ama kasigimdan yemiyor.ama beni sevdiginden suphem yok.sizde esinize bunu guzelce anlatin

bazen titizliğimin hastalık boyuntunda olduğu için etrafımdakiler en çokta eşim çok kızar..
ama aklımın ucundan bile geçmedi eşimin çatalından filan tiksinmek..
yani anneninkinden filan bi noktaya kadarda eşinle neler yapmıyosunki ona sıra gelene kadar..
temizlik titizlik değil takıntı tabi sizinki..

eşimdede bu bardak konusunda çok takıntı varmış evlenmeden önce hayatımda annemin bardağından bile içmedim diyordu ama benim herbişeyimden yer içer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…