- 2 Ocak 2009
- 8.914
- 26
- 43
-
- Konu Sahibi ipektuncer
ben de eşimi tanıyana kadar böyleydim, çok titizdim bu konularda. hala başkalarına karşı aşırı titizimdir. ama eşimaynı diş fırçasını bile kullanırız biz, daha iğrençliklerimiz de var ama anlatmıyım hepiniz kınayacaksınız sanırım ama bi bütün olduk artık biz seviyoruz bu durumu.
How I met your mother izleyen varsa anlar beni
diş fırçası bana göre biraz uç...böyle bi durum olsa parmağıma macun sıkmayı tercih edebilirim.bakın bu da bir örnek mesela....tırnak makası,ponza taşı,saç fırçasına ok,ama diş fırçasına konu gelince hayır...bence kınanacak bişey yok ortada.hastalıklar en çok nefesle ve cinsel temasla bulaşır.bence kaşık çatal kullanmakla değil.bende köye gitmiştik ve diş fırçamı unutmuştum ozaman eşim demişti sen duramazsın şimdi al benimkini kullan bende kullandım.
diş fırçası bana göre biraz uç...böyle bi durum olsa parmağıma macun sıkmayı tercih edebilirim.bakın bu da bir örnek mesela....tırnak makası,ponza taşı,saç fırçasına ok,ama diş fırçasına konu gelince hayır...
yo yo yanlış anlamayın,tamamen kişisel görüşümü yansıttım ben...valla mecbur kalınca ben evet dedim.
kişiden kişiye değişien bi durum bence, kendi bardağınızdan bile ikinci kez içmiyosanız eşinizin bardağından içmemeniz gayet normal, ben içerim eşimin bardağından kaşığından yerim, yarım bıraktığı suyu yemeği içer yerim, eşimde aynı, bende eşiminkileri kullanıyorum da anneminkileri kullanamıyorum, ama dişleri takma o yüzden
diş fırçası bana göre biraz uç...böyle bi durum olsa parmağıma macun sıkmayı tercih edebilirim.bakın bu da bir örnek mesela....tırnak makası,ponza taşı,saç fırçasına ok,ama diş fırçasına konu gelince hayır...
yo yo yanlış anlamayın,tamamen kişisel görüşümü yansıttım ben...
valla ben de olsam ben de atardım...Benim eşim benim diş fırçamı kullandı, bana inat.. Tuhaf bir şekilde aşkını kanıtladı..
"bakalım atacak mısın bu fırçayı" dedi, "e tabiki" dedim ve attım. Hem de gözünün önünde..
Yok ya mümkün mü başkasının diş fırçasını kullanmak, yok..
Şu anda evli değilim..
Ama evliyken kocamın bardağından içerdim çatalından da yerdim...
Ben anne babamınkileri kullanamıyorum.. Ama kocam farklı onlar farklı..
Koca daha bir benden daha bir can geliyor bana nedense..
ay o kadar seviştikten ettikten sonra eşinin bardağını kaşığını kullansa ne kullanmasan ne
yabancı olsa neyse
sanırım tamamen alışkanlık
bu durum kisiden kisiye gore degisir
ben annemin kardesimin bardagindan icemem ve/baskalarinin da
ama esimin bardagindan da icerim catalindan da yerim.ama dis fircasini kullanmam.disteki bakterileri bana veya benimkiler ona gecer.
ve eslerimizle herseyi paylasiyoruz.her halimizi goruyor.dogum yaptim dikislerim vardi.hergun gunde 2 kez pansuman yapti bana esim.hic igrenmedi ama ben biraz cekindim.
yani kisacasi ben sakinca gormuyorum.ama cocugumuza kendi ictigimiz bardaktan vermiyorum.makinem doldugunda cogusu bardaktan ibaret
evet aynen benim eşimde sağolsun pansumanlarımı yaptı dediğin gibi ben biraz çekindim.ama düşünsene başkasına annen kardeşin kim olursa olsun gel yap diyebilirmisin ama eşine diyosun oda yapıyo işte. bence eş bambaşka bişey.bu durum kisiden kisiye gore degisir
ben annemin kardesimin bardagindan icemem ve/baskalarinin da
ama esimin bardagindan da icerim catalindan da yerim.ama dis fircasini kullanmam.disteki bakterileri bana veya benimkiler ona gecer.
ve eslerimizle herseyi paylasiyoruz.her halimizi goruyor.dogum yaptim dikislerim vardi.hergun gunde 2 kez pansuman yapti bana esim.hic igrenmedi ama ben biraz cekindim.
yani kisacasi ben sakinca gormuyorum.ama cocugumuza kendi ictigimiz bardaktan vermiyorum.makinem doldugunda cogusu bardaktan ibaret