Eşinizin bardağını, kaşığını kullanır mısınız..

[ddpQUOTE=ipektuncer;17595634]benim de eşim kasık fıtığı ameliyatı oldu.
ona yaptığım temizlik işlemlerini anlatsam, en rahatınız bile kusar..tiksinmemiştim..HİÇ..

Ama yeme-içme başka..

dedim ya kisiden kisiye degisir bu durum

ayrica cocukluktan beri suregelebilen birsey sizin ki bir anda degismezki.hatta degismesin de.benim de esim ilk zamanlar bnm bardagimdan icmezdi.simdi bardagimdan iciyor ama kasigimdan yemiyor.ama beni sevdiginden suphem yok.sizde esinize bunu guzelce anlatin[/QUOTE]
ya da tek olmadığınızı anlatmak yerine burda yazılan tüm yorumları okutun,daha fazla ikna olacaktır...

Sevişmek, öpüşmek mi...:kk77:
Bak ona bayılırım..:KK69:
Ya ama o başka şimdi.. O anda salgılanan hormonlar bana bakterileri unutturuyor..:kk77:

Orada niyet başka, duygular başka. ama burada bir gıda alıyorsun ağzına. Yani yeme-içme amaçlı olunca ben hijyen işine fazla takıyorum..

Mesela bir örnek daha vericem. Su istersin bazen bir yerde, bardak altlığı ile getirmezler, ellerinde tutarak getirirler. Ve dudağımın değeceği yerden tutarlar.. Vallahi ben ellerinin kokusunu alırım resmen, i-çe-mem..

Hele şimdi hamileyim, kendimden bile tiksindiğim oluyor..Allah yardımcım olsun..
ohoooo hamileysen yandın.:KK1:bak diyosunki sevişirken falan hormonlar unutturuyo.aklına bile gelmiyo.demek biraz takıyoruz hee.ama insanın elinde değil.mesela ben de oğlumun kıyafetlerini battaniyelerini yere koymam.oğlumu asla kanepenin üstüne kendi battaniesini sermeden koymam.tuvalete asla çorapla gitmem.unuttum gittim diyelim o çorabı giyip evde dolaşmam.

evet aynen benim eşimde sağolsun pansumanlarımı yaptı dediğin gibi ben biraz çekindim.ama düşünsene başkasına annen kardeşin kim olursa olsun gel yap diyebilirmisin ama eşine diyosun oda yapıyo işte. bence eş bambaşka bişey.:KK69::KK69: ha bunu derkende durup dururken herzaman onun kullandığı eşyaları kullan demek değildir.diş fırçası olayına takıldık sanırım ama dediğim gibi bu belkide hayatta bir defa olabilecek bişey.mesela ogünden sonra bir daha nereye gidersem gideyim yatıya fırçamı unutmam.

dis fircasi konusu gectigi icin dusuncemi yazdim.yoksa size karsi demedim.olabilir tabiki de.ayni hayati paylasiyoruz gerisi teferruat.

kirilmayin lutfen...

dis fircasi konusu gectigi icin dusuncemi yazdim.yoksa size karsi demedim.olabilir tabiki de.ayni hayati paylasiyoruz gerisi teferruat.

kirilmayin lutfen...

kırlmadım güzelim ne kırılayım geçerse eşimin bakterileri geçecek bana:KK1: sorun yok rahat ol.:KK16:

hem ben hemde o birbirimizin bardaklarını kullanırız .Kesinlikle mikrp saçacağını düşünmem .Sadece hastayken içmem.hastalığım ona geçmesin die. . :KK69:
Ama kesinlikle diş fırçasını kullanamam niye bilmem .Geçen hafta o benimkini kullanmştı değiştirdim bnde fırçamı :) Huyum batsın diler benim için önemli :KK51:

Bunun sevip sevmemekle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Alışkanlıkla veya hassasiyetle ilgili sanırım.Ben de eşimin bardağından içmem,çatalını kullanmam,tabağında kalanı yiyebilirim ama ısırdığını yemem.Sadece eşimin değil kimsenin bardağını kullanmadım.Eskiden arkadaşlarım aynı elmayı ısırır,aynı şişeden kola içerdi,hatta bir keresinde ağzından sakız çıkarıp veren gördüm,bana ters gelen şeyler bunlar.
Benim kullanmama sebebim hijyen takıntısı değil,yani aklıma bakteriler,hastalıklar filan gelmiyor.Kokuya hassasım galiba.Dediğin gibi,kendi bardağımı da 1 kez kullanıyorum,mesela yemekte kullandığım bardakla sonradan su içemiyorum.Kahvaltıda yumurta yemişsem,kahvaltı sonrası aynı bardakla çay içemiyorum.

başkasının sakızını çiğnemek,bonbon tipi ya da lolipop tipi şekeri paylaşmak,yumurta balık ya da tavuk kokusu sinmiş bir bardaktan bişey içmek sanırım çoğumuzun tepki verdiği bişey....katılıyorum bu yüzden size.

Eşimin herbişeyini kullanırım :KK1:
bardak çatal farketmez...
bazen dişfırçalarımız bile karışabiliyor kullanırım o benim canım eşim..
annemin babamın bardağındanda içerim ama çatal kaşık kullanamam belki onu düşünmedim:)
sonuçta o insanla bi ömür berabersin.arkadaşların dediği öpüştüğünün birinin bardağındanda içilir die düşünüyorum:KK1:ama eşiniz bu duruma belki kırılabilir tabiki iğrendiğinizi düşünebilir.
kayınvalidemde asla birinin bardağından içmez çocuklarının bile.
ben bazen kandırırım içtiği bardakla su içerken aaa ben içmiştim anne derim bırakır hemen bardağı.beni kandırıyosun içmedin dimi der:KK1:hatta bu konuda öyle gerçekçiki yarın öbür gün bana başkasının bardağıla su verirseniz hakkımı helal etmem der çok güleriz bizde :KK1::KK1:
sakız olayına gelince onu asla bende alıp çiğnemem nedense ondan çok iğreniyorm işte

Son düzenleme:
başkasının sakızını çiğnemek,bonbon tipi ya da lolipop tipi şekeri paylaşmak,yumurta balık ya da tavuk kokusu sinmiş bir bardaktan bişey içmek sanırım çoğumuzun tepki verdiği bişey....katılıyorum bu yüzden size.

bak bunlar yapılmaz :KK20:

bardağınıda, çatalınıda kullanırım..
diş fırçasınıda kullanmıştım. sakızınıda çiğnedim... ama sadece onun..
bebek gibi geliyo napiim :KK69:

Eşimin herbişeyini kullanırım :KK1:
bardak çatal farketmez...
bazen dişfırçalarımız bile karışabiliyor kullanırım o benim canım eşim..
annemin babamın bardağındanda içerim ama çatal kaşık kullanamam belki onu düşünmedim:)
sonuçta o insanla bi ömür berabersin.arkadaşların dediği öpüştüğünün birinin bardağındanda içilir die düşünüyorum:KK1:ama eşiniz bu duruma belki kırılabilir tabiki iğrendiğinizi düşünebilir.
kayınvalidemde asla birinin bardağından içmez çocuklarının bile.
ben bazen kandırırım içtiği bardakla su içerken aaa ben içmiştim anne derim bırakır hemen bardağı.beni kandırıyosun içmedin dimi der:KK1:hatta bu konuda öyle gerçekçiki yarın öbür gün bana başkasının bardağıla su verirseniz hakkımı helal etmem der çok güleriz bizde :KK1::KK1:
sakız olayına gelince onu asla bende alıp çiğnemem nedense ondan çok iğreniyorm işte

evet biricikm :KK9::KK9::KK9::KK9::KK16:

bazen titizliğimin hastalık boyuntunda olduğu için etrafımdakiler en çokta eşim çok kızar..
ama aklımın ucundan bile geçmedi eşimin çatalından filan tiksinmek..
yani anneninkinden filan bi noktaya kadarda eşinle neler yapmıyosunki ona sıra gelene kadar..
temizlik titizlik değil takıntı tabi sizinki..

eşimdede bu bardak konusunda çok takıntı varmış evlenmeden önce hayatımda annemin bardağından bile içmedim diyordu ama benim herbişeyimden yer içer..

Valla diş fırçasını da kullandım birkaç kere eşimin. İşte herkesin takıldığı nokta başka diyoruz ya. Ben mesela sabah dişlerimi fırçalamadan bırakın yemeyi içmeyi bir tek yudum su dahi içemem. Sanki gece ağzımda oluşan bakterilerin hepsini yutuyormuşum hisse veriyor. Hatta bu yüzden çok yakın geçmişe kadar (oğlum doğup da gece iki saatte bir emzirmeye kalktığım zamanana kadar) gece uyanınca su da imezdim susuzluktan ölsem de. Sabah uyandığımda eğer kendi diş fırçam yoksa diş fırçalamadan su içeceğime eşimin diş fırçasını kullanmayı tercih ediyorum. Benimki de böyle bir çatlaklık işte.

Canım, benim koku alma duyumda inanılmaz hassas. Hamileyken mide bulantımın da bu yüzden şiddetli olduğunu söylüyor doktorum. Ben bardaktan muhakkak alırım yenilen yemeğin kokusunu.

Hele başkasının sakızını çiğnemek aman Allahım.. Sakız çiğnemek benim dişlerimi fırçalama imkanım olmayan mekanlarda, ağız temizliğim için yaptığım birşey. Yani bu bakış açısı ile imkanı yok çiğnemem eşimin veya çocuğumun sakızını..

Eşim çok temiz bir insan, benim hassasiyetlerimi de bildiği için, ikimiz de dişlerimizi fırçalar da gireriz yatağa.. Tuhaf geliyor çoğuna biliyorum, ama yemek yemiş, dişini fırçalamamış, ağzı kokan, ağzında, dudağında yemek artığı olan kişi eşim de olsa öpemem..

Şükür, gerçekten eşim bana göre dikilmiş kaftan. Her sabah banyosunu yapan, hergün tüm çamaşırını değiştiren, asla ter vs kokmayan bir erkek. Şükür gerçekten, aksi bir durum ayrılmasebebi olurdu benim için.

Hep derim, eşleri sigara içenlere Allahım sabırlar versin..:KK68:

evli değilim ama sevgilimle dışarda dolaşırken aynı su şişesinden su da içeriz,
tatile gittiğimizde diş fırçamı unutmuştum diş fırçasını da kullandım,
yarısını ısırıp yediği çikolatayı da yerim...
evde ise annemi deli edecek boyutta titizim bu konularda.
hatta ellerimi yıkayacaksam, önce lavaboyu yıkarım daha sonra ellerimi yıkarım.ordan mikrop elime sıçrayacakmış gibi geliyor :KK53:
her su içtiğimde ayrı bardak kullanırım vs. vs...
insan aşık oldugu kişiyi kendi canıymış gibi benimsiyor.ayrı bir insan olarak görmüyorum ben onu.anne-baba-kardeş elbette çok farklı ama.
eşinize güzelce açıklayın bunun tiksinme olmadıgını.
bu erkekler de çocuk gibi herşeye alınıyorlar:KK52:

Canım, benim koku alma duyumda inanılmaz hassas. Hamileyken mide bulantımın da bu yüzden şiddetli olduğunu söylüyor doktorum. Ben bardaktan muhakkak alırım yenilen yemeğin kokusunu.

Hele başkasının sakızını çiğnemek aman Allahım.. Sakız çiğnemek benim dişlerimi fırçalama imkanım olmayan mekanlarda, ağız temizliğim için yaptığım birşey. Yani bu bakış açısı ile imkanı yok çiğnemem eşimin veya çocuğumun sakızını..

Eşim çok temiz bir insan, benim hassasiyetlerimi de bildiği için, ikimiz de dişlerimizi fırçalar da gireriz yatağa.. Tuhaf geliyor çoğuna biliyorum, ama yemek yemiş, dişini fırçalamamış, ağzı kokan, ağzında, dudağında yemek artığı olan kişi eşim de olsa öpemem..

Şükür, gerçekten eşim bana göre dikilmiş kaftan. Her sabah banyosunu yapan, hergün tüm çamaşırını değiştiren, asla ter vs kokmayan bir erkek. Şükür gerçekten, aksi bir durum ayrılmasebebi olurdu benim için.

Hep derim, eşleri sigara içenlere Allahım sabırlar versin..:KK68:

bak bunu bende diyorum.sigara içse eşim büyük konuşmayım ama değil diş fırçasını kullanmak.dudişten bile zor öperdim.abartmıyorum.

X