Eşinizin bardağını, kaşığını kullanır mısınız..

konu tiksinmek ve lif olunca anlatmadan yapamam, konuyla ilgisi yok ama
bize 2 haftada 1 gelen yardımcı bir kadın var
banyoda duşun yanında asılı duran lifle halı siliyomuş, hiç haberim yok
bide demezmi geçenlerde siz bunu kullanıyomuydunuz ben bunla halı siliyodum diye,
be kadın madem halı sildin niye tekrar asıyosun duşun yanına
artık temizlikçi almamaya karar verdim

evlendiğinizde bulaşığınız az çıkar cansuer şimdi daha çok cicim aylarındasınız ondan restourantta falan napıyosunuz çevreden size garip gözlerle bakmıyolarmı :26::26:

cansuer gücenmesin, ama ben dışarıda bir mekanda aynı kaşıkla çatalla yiyen bir çift görsem terk ederim o mekanı, beni kimmmse tutamazzz..

aman allahım

ya amonracım şimdi kabul et, yastık olayı komik, sanırım seninki kırmızı onun ki mavi

yavv itiraf ediyorum o biraz abartı olabilir ama eşimin bundan haberi yok
erkeklerin kafa derisi daha yağlı yapı gereği bi de eşimin çok terler kafası uyurken
şimdi niye nahoş bi manzara da yatayım
caaanım saçlarıma ben ne kadar bakım yapıyorum senin haberin var mı

flocke bunu okuduuuu ve hem-men unuttuuu

yuh artık pes

amonra bu arada saç bakım tariflerini istiyorum ayrıca.
benim saçlarım sefil yazık yetim gibiler bakımın b sini görmyolar

canım ya senin oğlun olsun yoksa ojelerini nasıl paylaşcan merak ediyorum, bakım malzemelerini falan

Ay inanmıyorum yaa..
İşte benim de sinir olduğum bir mevzu bu..
Bana gelen yardımcı da, yerleri sildiği kovayı yıkayıp aynı kova ile yeni su yapıp mutfak tezgahını, mutfak dolaplarını siliyormuş. Oysa temizlik için evde 4-5 tane kova,leğen mevcut.

Bir d edaha enteresanını söyleyeyim. Benim eşimin fanilaları tuhaf bir şekilde eksiliyordu. Adam giymeye fanila bulamaz oldu, her hafta fanila alıyoruz, o boyutta.
Hatun temizlik sonrası bez yıkamayıp, direkt çöpe atıyormuş. Ve eşimin çekmecesinden fanila alıp, kesip bez yapıyormuş..

amonra sana saygı duyuyorum.ben eşim bir yere gitse uyuyamıyorum.geçer onun yattığı tarafa yatarım.yastığına sarılırım.hatta ilk evlendiğim yıl iş için şehir dışına gitmişti.ben yatarken giydiği pişamasına sarıldım ve uyuya kalmışım.

Yok artık daha neler bırak adam rahat yesin yemeğini niye alıyonki ağzından lokmasını sırayamı giriyosunuz çatal kaşık içinnn başka yokmu

aman allahım valla cinayet çıkardı.nedemek yerleri sildiği kovayla mutfak tezgahı silmek. işte asıl ben bunlara tahammül edemem.

Son düzenleme:
Bazı yazıları okuyunca rahmetli babaannem geldi aklıma.6 çocuk ve bir maaşla ev geçindirip, hepsini okuttuğundandır belki de masaya o evde 20 kişi bile olsak bir sürahi ayran/limonata/meşrubat koyar yanına da iki tane çaybardağından hallice su bardağı koyardı.O 20 kişide aynı iki bardaktan içerdi.
Belki çocukluk kabusumdur, bende de maraz olarak bu rahatsızlık kaldı.

Evde iki kişi ve bir kedi yaşıyoruz.Kedim bardaktan su içer.Onun 12 kişilik özel kedili bardak takımı var, hergece bardağını hijyene sokar değiştiririm.Eşimin de 12li küçük su bardakları var ondan içer, bense azcık su bile içecek olsam devasa boyutta bira bardağı setlerimden içerim.Herkesin bardak takımı bile ayrıdır.

4 yıllık flört, bir yıllık evlilik döneminde sanırım yaptığım başka şeylerle sevgimi göstermiş olacağımdan onun çatalını yalayayım, ağzındaki çiğnenmiş ekmeği boğazına yapışıp çıkarıp yiyeyim gibi şeyler bana uzaktır.

Kıtlıktır, savaş zamanıdır, zor zamanlardır o ayrı.Ama çok şükür evde bardak da var, çanak da, bu yüzden bu maceralar bana göre uzak.

Son düzenleme:
canım ya senin oğlun olsun yoksa ojelerini nasıl paylaşcan merak ediyorum, bakım malzemelerini falan

bence de
ama kızımda olsa benim gibi yetişecek
ilerde toplu yaşama alanlarında zorluk çekecek muhtemelen ama
vefakar anası onu devlet yurttlarında kalmak zorunda bırakmayacak
gerekirse daha çok çalışacak
la bi banyoyu 50 kişi kullanır mı ya dehşet dehşet

ellemeyin kızı ya, aşkın en genç en taze dönemi şuan, büyük ihtimalle dünyada onlardan başka kimse yok, başka çatalda yok

bunada pes doğrusu ya, kolayını bulmuş bide bez yıkamaklamı uğraşsın

aman allahım valla cinayet çıkardı.nedemek yerleri sildiği kovayla mutfak tezgahı silmek.

Ama suyu değiştiriyodum İpek abla, diyor bir de..
Yok onu da yapyasaydın, ne gerek var ki..

Bir insanın kendine gösterdiği özene, kıyafetinin temizliğine bakınca, yapacağı temizlik hakkında az çok fikir veriyor artık bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…