- 22 Şubat 2009
- 2.267
- 104
- 42
-
- Konu Sahibi ipektuncer
kesinlikle katılıyorumm..titizliği mikrobu vs.geçtimm dediğinn çok doğruuu
aynen walla hiç sakızını çigneyebileceqimi sanmıorm oda çignemesn..
bizim sevgi anlayışımız senle aynı galiba canım
iyide farkındamısın eşimin ağzı değiyor o bardağa o zaman eşinide öpmüyorsundur sen mikrop değecek diye:))) valla ben içerim sadece eşimin değil anne babamında bardağından içerim. hatta eşimle bazen birbirimize çatal veya kaşıkla bir meyve felanda yediririz. bunlar gayet doğal ve normal şeyler. seninkisi biraz hastalık sanırım. tamam başkasının bardağı felan olmazda eşin bu yaa...
Ayol seviştiğim öpüştüğüm kocamın çatalını bıçağını neden kullanmayım
bende çiğnediği sakızı çiğnemiştim bi kere...iğrenmedim de...o da iğrenmez benden...iğrenilir mi ki zaten?iğreniliyorsa orda bir tuhaflık vardır derim ben.....
Merak etme canım, kocamın ağzını da öpüyorum, başka yerlerini de...
Nasıl bu kanıya vardın ve hasta olduğumu da nereden çıkardın..
Bu kadar ön yargılı ve peşin hükümlü olmamanı öneririm..
kocamın çiğnediği sakızı alıp çiğnemiyorsam tuhaflık mı var yani..
yok böyle bir peşin hükümlülük yahu..
Evladım bile olsa çiğnemem kimsenin ağzından çıkan sakızı, böyle öğrendim annemden, böyle yetiştirildim..
kıl insanın tekiydim. yeni yıkanmış bardaklardan bile yıkamadan su içmem. ortada olan salatadan biri yerse yemem...
ta kiiii ilk kez sevgilimle öpüşene kadar...
kalkıp onun kaşığını kullanmıyorum kasten. ama aynı bardaktan da su içiyorum, o bazen kaşığıyla bana bişey uzattığnda yiyorum.. ve bundan çok hoşlanıyorum
bunun yetiştirilmeyle ne alakası var
bizim annelerimizde git yap demiyo heralde
aşıksan yaparsn değilsen yapmazsn
yetiştirilmeyle ne alakası var anlamadım..
valla benim annem kadar temizi görülmemiştir bizde öyle yetiştik..
annem kocanın bardağından içmeme demedi ama...
konu sahibi arkadaşım hem sen soruyorsun eşiminkinden içemiyorum diye sonrada eşime niye takılıyorsunuz kimseninkinden içemem diyorsun..
kocanın bardağından içmemenin zerre kadar temizlikle alakası yok tamamen takıntı..
en pasaklı insanda olsa bu konuda takıntı varsa vardır..
madem takıntın var eşin anlayış gösterecek mecbur..