Eşinizin bardağını, kaşığını kullanır mısınız..

bende çiğnediği sakızı çiğnemiştim bi kere...iğrenmedim de...o da iğrenmez benden...iğrenilir mi ki zaten?iğreniliyorsa orda bir tuhaflık vardır derim ben.....:KK61:

bardağını kullanırım ama kaşığını mecburiyet harici kullanmam ama bu iğrenmekten gelen bir şey değil huy.yoksa zaten adamın ağzının içini öpüyorum hahahhahahah :))) neyse eşler arasında iğrenme olmalı zaten.

ben de eşimi tanıyana kadar böyleydim, çok titizdim bu konularda. hala başkalarına karşı aşırı titizimdir. ama eşim:KK1::KK1: aynı diş fırçasını bile kullanırız biz, daha iğrençliklerimiz de var ama anlatmıyım hepiniz kınayacaksınız sanırım ama bi bütün olduk artık biz seviyoruz bu durumu.
How I met your mother izleyen varsa anlar beni:KK69:

ay ne o başka iğrençlikler ya, belkide iğrenç değildir:KK1::KK1:

bende diş fırçasına kadar kullanırım hiiç tiksinmem ondan oda benden tiksinmez sakızı çatalı hatta daha mutlu oluyorus öle:KK9: aynı şeyleri kullanınca :KK9:

eşim değil sevgilim ama 5 yıldır beraberliğimiz var bizimde :KK9:

ay o kadar seviştikten ettikten sonra eşinin bardağını kaşığını kullansa ne kullanmasan ne:KK1::KK1:

yabancı olsa neyse:KK31:

sanırım tamamen alışkanlık:KK6:

:KK9: eee yanii,o hariç kimseninkinden yemem içmem ama nişanlımdan vs iğrenmem için öpmememde gerekir,tükürüğüyle okadar yakından irtibata geçince artık çiğnediğini bile yerim heralde :KK1:

amannnnnn valla hiç aklıma gelmez tiksinmek eşiminde öyle.çatal kaşık bardak sakız farketmez yani paylaşırız herşeyi.

ben de bir tuhaflık var heralde :KK52:

tiksindiğimden değil de alışkanlık heralde, bardağını da çatal kaşığını da kullanamam :KK1:

bardağını kullanırım.Hem çok titizlenmek de iyi değil bence.Mikrop, soluduğumuz havada da var.Ama vücut bunları tolere ediyor.Hastalık varsa başka tabi.Hijyen dersek herşeyde, yanımıza bile yaklaştırmamalıyız.Bir arkadaşım elini sık sık saf alkolle siliyor.Aşırı titiz.bekar kendisi.Zeten evlenirse yapamaz.adamı çamaşır suyuna yatırmadan yanına yaklaştırmaz herhalde:KK60:

bardağını kullanırım.Hem çok titizlenmek de iyi değil bence.Mikrop, soluduğumuz havada da var.Ama vücut bunları tolere ediyor.Hastalık varsa başka tabi.Hijyen dersek herşeyde, yanımıza bile yaklaştırmamalıyız.Bir arkadaşım elini sık sık saf alkolle siliyor.Aşırı titiz.bekar kendisi.Zeten evlenirse yapamaz.adamı çamaşır suyuna yatırmadan yanına yaklaştırmaz herhalde:KK60:

süpermiş :))) :KK1:

her şeyini kulanırım. yedıgı yemegın kalanını bile yerım.. aynı çatal kaşıgıda kullarım eşimde kullanır. ve bazen benım diş fırçamı bile kullanır. dıkaat etmez hangısı onun diye.. eşime karşı hıç bır şeyde tiskınmem, igrenmem...

valla ben içeriiimm de kullanırımda bazen ikimize bi tane bardak getiriyorum..hatta bi keresinde bi tane çatal getirmiştim..hayatta kimsenin bardağından içmem çatalyla yemem çok ttizimdir..ama eşimle aynı bardaktan içerim..aynı çatal veya kaşıkla yemek yerim..ondan hiç tiksinmem vallaa.. diş fırçasını bile çoğu zaman beraber kullanırız..yani onunkiymiş benimkiymiş farketmiyoo.kalan yemeğinide yerim ne var ki buunda..sanki onun sakızını çiğneyince daha bi güzel geliyo bnaa..:) o da bende birbirimizden yeni sakız istemeyizz..hep çiğnediğini ver diye kızarız valla..

Son düzenleme:
X