Eşinizin arkadaşlıklarına karışır misiniz?

Kadinlarin hisleri kuvvetlidir. Eger hissim ondan uzak durmasi gerektigini dusunuyorsa karisirim ama hislerim eger ki acaba diyorsa karismam.
Birakirim zamana, zamanla ne nedir cikar ortaya.

Benim esimin arkadasi , karisibi aldatiyor. Esim geldi bana anlatti ama karisina soyleme dedi. Tamam demek zorundaydim cunku kadini cok seviyorum. Hic o arkadasinla gorusme demedim. Birgun geldi bana dediki xle gorusmeyi kesecem rahatsiz oluyorum. Tamam dedim. Yani esiniz rahatsiz olup birakirsa sonradan size hesap sormaz herseyime karisiyorsun diye.

Bende karışmam. Ama çok aykırı sevmediğim bir arkadaşı olur söylerim, onun ötesinde bir şey yapmam.

Kocaniza pek guvenmiyosaniz karismaniz normal.
Ama akli basinda bir adam zaten kendi gibi yasayamayan bir arkadasina uymaz.
Yani kisinin kendisiyle alakali.

Açıkçası sizin yaşadığınız durumdan rahatsız olmazdım bekar bir arkadaşı kime asılırsa asılsın, isterse uçan kuşa yazsın kocama ne yada bana ne diye düşünürüm. Ama gel gelelim benim arkadaş çevremi havadan sudan sebepler göstererek kısıtlıyorsa misliyle karşılığını alır kusura bakmasın.

her fırsatta beğenmediğim huylarını dile getiriyorum ve onlarla yapabileceklerini biraz kısıtlıyorum. içime sinen arkadaşlarıyla her şey serbest ama hoşlanmadıklarımla beni ikna etmesi gerek. inşallah bir gün patlamaz.

Eşimin haberi yok maalesef laf agızıma çok geliyor ama bu zamana kadar söyleyemedim . Çok sinir oluyorum gerçekten hiç biri güvenilecek insan değiller ama benim birşey demem kavgadan öteye gitmiyor boşu boşuna kavga ediyoruz

Şu saatten sonra söyleseniz de sıkıntı. “Neden daha önce söylemedin” diyecek haklı olarak

Haklısınız ya zaten böyle düşünmekten başka çarem yok. Karışdıkça kavga çıkıyor. Benim arkadaş çevremi hiç kısıtlamadı şimdiye kadar çünkü hepsi düzgün insanlar. Bekarken bi kız arkadaşım vardı aynı o anlattığım kişilerin dişı versiyonu nefret ediyodu kızdan ama kendine gelince sıkıntı yok .

Ay aynen bende öyle bu akşamda dahil herr fırsatta onların hallerini yüzüne vuruyorum her seferinde patlıyor bizim banane kimle naparsa yapsın beni karıştıramaz bana güvenmiyomusun vs diyoda yokk arkadas ben sevmiyorum onları bülbül güle karga çöplüğe götürür ama anlayan yok

Şu saatten sonra söyleseniz de sıkıntı. “Neden daha önce söylemedin” diyecek haklı olarak
Evet aslında keşke söyleseydim belki soğur araya mesafe koyardı büyük bi sır saklıyormuş gibi hissediyorum bide bi gün sinirle ağzımdan atıcam ama ne zaman

Karışırım am karıştığımı belli etmem o zaten aklı başında kimlerle arkadaşlık kuracağını benden daha iyi bilir ama benden bazen hoşlanmadığım arkadaşları hakkında aklına kötü düşünceler sokuyorjm :)

aynen mesela bu arkadaşlar kadından kızdan bahsederken bizimkiler oturup hmm öyle miymiş mi diyecek? illaki katılacaklar konuşmalara ordaki kızları kesmelere hatta bir müddet sonra belki de onlar gibi düşünmelere... kimle oturup kalkarsan ona benzersin.

Dimi ya. İşte hep bu geliyor benimde aklıma. Valla sevindim çok abartıyorum sandım. Eşime böyle söyleyince paronayak gibi bişeyler diyor bana. Kafamda kuruyomusum. Hiç kendi arkadaşlarına bakmıyor beyfendi . Ama biliyor benim öyle bişeyi affetmeyeceğimi bakalım nereye kadar o sevgili arkadaşları yanında olacak

Ben evli değilim ama sevgilim üzerinden yorum yapabilirim. Konuşkan, sıcakkanlı bir insan olduğu için her türden insanı yanıma getirip “bak arkadaşım bu benim” diye tanıştırıyor. Öyle ilginç öyle uç noktalardaki insanlarla tanıştırıldım ki anlatsam uydurma be dersiniz

Yakın arkadaşı tam dediğiniz gibi kız düşkünü bir çocuktu. Hatta arkadaşlarım sevgilim hakkında beni uyarmıştı bu çocuğun arkadaşı böyleyse çocukta böyledir uzak dur diye düşünün artık. Ama bunu hiç sorun etmedim. Aslında çok da kıskancımdır ama ne bileyim arkadaşına karışma hakkım olduğunu düşünmemiştim hiç.

Ama sizin durumunuzu yaşasaydım ben çok daha farklı davranırdım. Sevgilime arkadaşının ne yaptığını anlatırdım hemen. Arkadaşlığını da bitirmesini isterdim.

Eğer arkadaşlarından davranışlarıyla beni rahatsız eden olursa da hemen söylerim. Çünkü böyle bir durumun da bana hemen söylenmesini isterim.

Çok takmak iyi değil ayar verilmeli ama dozunda. Kuş misali çok gevşek tutarsan uçar çok sıkarsan da elinde boğulur. Dengeli olmamız lazım kızlar. Kıskanılmak hoşlarına gider elbette ama çok abartmadan. Bence böyle.

Maşallah ki çok karakterli bir eşiniz var. Ama on erkekten yaklaşık 7si görüşmeye devam eder çünkü bunu normal birşey gibi düşünüyorlar. Sıkıntı kısıtlamak veya rahat bırakmak değil sıkıntı erkekte karakter olup olmaması. Eminim ki pek çok adam! Sandığımız mahluk o iradede o karakterde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…