Kızlar eşinizin çevresindeki arkadaşlarına karışır misiniz?
Mesela ben çevresindekileri hiçç sevmiyorum. Hepsi kız manyağı gibi bişey. Hergün eşimin yanındalar. Aynı iş yerindeler eşim bizim arabyla gidiyor onlarida götürüyor. Bitanesi kuzeni zaten Allah vurmuş. Pazar günü bi nişana gittik buda biizim arabayla geldi. Tam vardık inerken " ooo serpil felan da burda, benim bütün tayfa gelmiş,dur bakım şu kızlar güzel mi" yolda gidene kadar onune gelen kızın içine düştü.
çocukta değil 25 yaşında. ben de aşırı kıskancım eşimin yanında bi kızla sevgilisiyle felan konuşup arabaya almaya kalkarsa evliliği bitirecek kadar kıskancım. Bunlar yapar biliyorum o tarz insanlar. Eşim yapmaz ama bazen hayır diyemiyor çevresindekilere. Arada eşimide sıkıyorum. Kafamda çok kuruyorum. Hele bi yakın arkadaşı var biz sevgiliyken bi ayrıldık, direk bana yazmaya başladı sosyal medyadan yada yolda konuşmak istedi eşim bilmiyor tabi. Dün tam eve geldi yemek yicez eşimi aradı gel bi bizi yukarı bırak. Çok ısrar edince gönderdim bende eşimi ama kavga ettik sinirlendim. Hayır diyemedi. 20 milyonda gaz parası vermiş 5 dklık yol için. Zaten çok çalışıyo yüzünü gördüğüm yok.
Bu arada benim bu tarz kız arkadaşlarım olsa hayatta görüştürmez kendisi.
Siz karışır misiniz bu tarz arkadaşlıklara?
İnsanoğlu güven de olmuyor biliyorsunuz .
Gerçi karışsamda boşa kavga etmekten başka bi işe yaramıyor ama kafaya takmadan düşünmeden de duramıyorum abartıyorum galiba ama kızmayın lütfen