Eşinizin arkadaşlıklarına karışır misiniz?

Gostermelik mi yapiyor diye dusundum ama hayir degil. Bende cok sasirmistim hatta sacmalama neden gorusmeyi keselim zaten ailecek gorusuyoruz hem x in de kimsesi yok deedm hayir konuscam karisina bunu yapmasi adilik falan demisti..

Ama birtane bekar arkadasi var o cok fena hep kizlarla falan konusur anlatir onunla gorusmesini hic kesmek istemedi :)

Sizinki karisilcak bi durum olmus bence artik. Cevre en onemli faktorlerden biri

Herkes kendine benzeyenle arkadas olur. Esimin arkadaslarinin hepsini taniyorum ve birlikte gorusuyoruz gayet duzgun tipler. Karisacak birsey yok. Şu "Butun arkadaslari pis, iclerinde bi benim kocam melek, yapmaz" olayinada hastayim.
Onlarla takildigina gore esinde onlar gibi veya zamaninda onlar gibiymis evlenince azcik frene basmistir veya basmamistir sen melek saniyorsundur. Yaninda konuscak degil ya.

Bana yazan adamı söylerdim eşime bilmeli. Ama diğerlerine karışmam neden karışayım çocuğum mu o benim?

Bu durumda ben de karışırım. Sen devamlı takipte kal, eşin üstünde baskıyı hissetsin yoksa rahat bıraksan arkadaşa uyma vakası yaşanabilir

Karışmam, karıştırmam. Bana karışılırsa kıyamet koparırım.
Koca adama da karışacak değilim.

Başlık şöyle olsa içerikle uyumlu olur:“Eşinizin arkadaş seçimine karışır mısınız?”
Bir insanın arkadaş çevresi onun kişiliğini, hayata bakışını, yaşam tarzını vb. az buçuk gösterir. Evlenmeden önceki flört döneminde arkadaş çevresini gözlemleyip size uymuyorsa ilişkiyi bitirmeniz gerekir. Yok efendim, ben onunla birlikteyim, artık onun sahibiyim, benim istediğim kişilerle görüşür, istemediklerimle görüşmez vb. tavırlar insanın direk kişiliğine müdahaledir. Bu, kıskançlık değildir. Tabiri caizse çarşıdan bir mobilya veya üstünüze olmayan bir elbise alıp onu kendi isteğine, doğrularına göre şekillendirmektir. Etrafta sizin isteklerinize uygun olan kişiler de var, neden hâlâ aynı kişide ısrar edersiniz ki?
Buna göre konu sahibine sorum şu: Evlenmeden önce flört dönemi geçirdiniz mi eşinizle? O zaman da arkadaşları aynı kişiler değil miydi? Sizi rahatsız etmiyor muydu durum o zaman? Yoksa “evlenince nasıl olsa kavga çıkarır bu arkadaşlarıyla görüşmemesini sağlarım, nikahı bir kıyayım da gerisi kolay” düşüncesine mi kapılmıştınız?

böyle olmayan erkek mi var
benim eşime neler neler diyor iş arkadaşları
evlisi-bekarı hepsi aynı zihniyette
akılları sadece kadın -ilişki-cinsellik
eşim alllahtan dısarıda görüşmüyor bu kişilerle

Ben karışmam.
Zaten hepsini iyi tanırım.
Herkesin doğrusu yanlışı kendine.
Benim adam da onlara uyacaksa kapının kolu çok yakın.

karışırım..
böyle arkadaşlıklardan eşime zarar gelir, ona zarar gelirse bana bize zarar gelir..
doğru dürüst arkadaşı olsuni böyle kız manyağı uçkurusuna yenik bir adamı ne evime alırım ne adamdan sayarım.

ben karışmam. eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmekten farkı yok. sen kaliteni bozmazsan o taraklarda bezi olmayan eşin bir zaman sonra arkadaşlıklarından da soğur. tecrübe ile sabittir. sen konuştukça onları savunmaya geçer arkadaşları tatlanır. ben seneler önce ilk tanıştığımız zaman bir kaç arkadaşına laf söyleyecek oldum onlardan iyisi olmadı sonra kestim sesimi bir zaman sonra kendi gördü onların yanlışını. o zamandan beri kimseye gram laf etmem. koca adam kendi görür elbet.

karışıyorum arkadaslrını ve eslerini sevmıyorum görüşmek istemıyorum yılda 1.2 defadan baska yok
kavga çıkar

Hic beni rahatsiz eden bi cevreye sahip olmadi cok sukur..yillar evvel bi arkadasi vardi evliydi sonra esini aldatti ona ev acti falan..esim kendi arkadasligini bitirdi..yani karakteri oturmus olmasi lazim.esim alkol kullanmadigi ve karsi oldugu icin icen kisilerlede seviyeyi korur samimi olmaz.
Kafasi uyustugu kisilerle zaten tanisirim evimize gelip giderler esleriylede tanisip arkadas olirum..
Sizin durumunuza gelince rahatsiz olmakta haklisiniz..ama sizin elinizden bisey gelmez..esinizin dur demesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…