Eşinizin arkadaşlıklarına karışır misiniz?

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.079
4.167
173
Kızlar eşinizin çevresindeki arkadaşlarına karışır misiniz?
Mesela ben çevresindekileri hiçç sevmiyorum. Hepsi kız manyağı gibi bişey. Hergün eşimin yanındalar. Aynı iş yerindeler eşim bizim arabyla gidiyor onlarida götürüyor. Bitanesi kuzeni zaten Allah vurmuş. Pazar günü bi nişana gittik buda biizim arabayla geldi. Tam vardık inerken " ooo serpil felan da burda, benim bütün tayfa gelmiş,dur bakım şu kızlar güzel mi" yolda gidene kadar onune gelen kızın içine düştü. çocukta değil 25 yaşında. ben de aşırı kıskancım eşimin yanında bi kızla sevgilisiyle felan konuşup arabaya almaya kalkarsa evliliği bitirecek kadar kıskancım. Bunlar yapar biliyorum o tarz insanlar. Eşim yapmaz ama bazen hayır diyemiyor çevresindekilere. Arada eşimide sıkıyorum. Kafamda çok kuruyorum. Hele bi yakın arkadaşı var biz sevgiliyken bi ayrıldık, direk bana yazmaya başladı sosyal medyadan yada yolda konuşmak istedi eşim bilmiyor tabi. Dün tam eve geldi yemek yicez eşimi aradı gel bi bizi yukarı bırak. Çok ısrar edince gönderdim bende eşimi ama kavga ettik sinirlendim. Hayır diyemedi. 20 milyonda gaz parası vermiş 5 dklık yol için. Zaten çok çalışıyo yüzünü gördüğüm yok.
Bu arada benim bu tarz kız arkadaşlarım olsa hayatta görüştürmez kendisi.
Siz karışır misiniz bu tarz arkadaşlıklara?
İnsanoğlu güven de olmuyor biliyorsunuz .
Gerçi karışsamda boşa kavga etmekten başka bi işe yaramıyor ama kafaya takmadan düşünmeden de duramıyorum abartıyorum galiba ama kızmayın lütfen

Karışırımm...Arkadaşın bazen insanın hayatına bile sebep oluyor...Çok gördüm,duydum...Bu yuzden esimde bende birbirimizin hoslanmadigi bize zarar verecegini tahmin ettigimiz insanlarla konuşmuyoruz,görüşmüyoruz.İkımiz içinde geçerli

Benim çapkın kız arkadaşlarım var tatile bile gidiyorum onlarla,eşim bana müdahale etmiyor ben kızımla gidiyorum,muhabbet edicez diye genelde etrafımda olup onlar uyuyorlar bana,ben daha kızım odaklı oluyorum,eşimin de var böyle arkadaşları ama sizin eşiniz kadar yoğun ve her gün beraber değiller,henüz rahatsız olacağım bi durum olmadı,güveniyoruz heralde birbirimize,kimse diğerine pek karışmıyor.

Mayası bozuk değilse arkadaşları ne yaparsa yapsın, o onlara uymaz demek isterdim ama üzüm üzüme baka baka kararır. O tarz insanlarla arkadaşlığa kendisinin devam etmemesi gerekır. Ederse de öyle ya da böyle bozulma ihtimali var. Çocuk değil, karakteri oturmuş vs diyemiyorum ben artık

Sanki beni yazmissin.arkadaslarini hic sevmiyorum.cok kiskaniyorum bende.en yakin arkadasi cok kizla felan konusurdu diye istemiyordum esim onun yaninda dursan ne ur ne olmaz ))))) ben esimi arkadasina kiskaniyorum arkadaslariyla bi yerlere gidiyor kadayi yiyorum.

Konu sahibesi, size yazan arkadaşını eşinize söylemeliydiniz, ben söylerdim, hiç saklamam böyle şeyleri, kimle arkadaşlık ediyor bilsin isterim, onun dışında eşimin arkadaşlarına karışmam, karakter olarak laubali, gözleri pis pis bakan bir arkadaşı olursa bu arkadaşını hiç sevmedim, sen dışarıda görüşmek istiyorsan görüş ama asla evimde ağırlamam, aynı ortamda bulunmam diye de söylerim.

Lakin eşiniz size arkadaş kısıtlaması getiren biriymiş, e o zaman kısasa kısas yapardım doğrusu.

Benim esim cok kiskanc 10 yili gecmis bi arkadasim var kizin hic biseyi yok sadece fazla konuskan belki esim kisitlamasa.o kadar gorusmem bile.arkadasimla.40 yilin basi ailemin yanina gidiyorum.sehir disina sirf kisitlandigim icin gizli konusuyorum kizla kendimi ipinden kopmus gibi hissediyorum bi cafeye oturmama bile izin vermiyor bende gizli yapiyorum yani demem o ki kisitlarsan daha cazip gelir hersey kendimden biliyorum

Karışmam, karıştırmam da. Bana karışsa belki karışırım bilemiyorum.
Zaten karışabileceğim tarzda arkadaşlıkları da yok. Kendisi zaten kız futbol araba gibi muhabbetlerden haz etmez. Bizimkine tiyatro, sinema, bilim, siyaset he bide bilgisayar oyunları gibi konular gerekiyor. Ee arkadaşlarıda ona göre oluyor haliyle. Genelde dışarda da arkadaşlarıyla eşli ailecek görüşürüz, yada evlerimize gider geliriz. Bu sebeplerden heralde gerek olmadı hiç.

Hele bi yakın arkadaşı var biz sevgiliyken bi ayrıldık, direk bana yazmaya başladı sosyal medyadan

Peki bundan şeyin haberi var mı, eşinizin?

Evli değilim, ahkam da kesmek istemem ama ergen halim “karışırım” derdi, şu an “karışmam” diyorum

Ha hislerime ve gözlemlerime güvenirim, ciddi anlamda negatif elektrik alırsam ancak o zaman karışırım diye düşünüyorum

Arkadaşlarına karışmam, kısıtlamaya çalışmam ama eşimi sorgularım. Arkadaşlarıyla düşündüğünüz kadar farklı olsa arkadaşlıkları devam etmezdi. Yetişkin insanları kısıtlamaya ve yönlendirmeye çalışmanın anlamsız ve gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Karışmam ama eşimde bana karışmaz O karışsa bende karışırım Eşimin ama genelde düzgün arkadașları vardır , çoğu üniden ortak arkadaşlarımız

karışırım... ilk sene yaşadım bu durumu... evli bir arkadaşı vardı. neymiş efendim arkadaşlarıyla pavyona gidiyormuş oturup muhabbet ediyorlarmış, orada muhabbet eğlenceli oluyormuş, karısı izin veriyormuş.... saçmalama dedim sakın bana pavyona gidebiliceğini söyleme dedim. hayatımın ilk şoku resmen eşimin karakterine ters bir kere öyle yerler diye düşünürken adam bunu geçmiş karşıma normalleştirerek anlatıyor üstelik kimsenin karısıda benim gibi değilmiş izin veriyormuş falan filan... tutamadım kendimi ne biçim bir arkadaşın var normal mi gittiği yerler biri seni pavyondan çıkarken görse poganın kocası pavyonlarda takılıyor dese utanç verici itibar zedeleyici olmaz mı bu nasıl yakıştırıyorsun kendine dedim...karısı kocasını saldıysa ben ne yapıyım umursamıyor belli ki adamı dedim... abarttığımı söylemişti... tartışmalı bir akşam yaşadık ve gece o yattıktan sonra internetten baktım nasıl yerlermiş diye şüpheye düştüm çünkü abartıyormuyum diye açtım baktım karşıma ilk çıkan sarı tutku diye bir kadın oldu... o ne iğrençliktir ya görünce eşimi kaldırıp koydum önüne bilgisayarı bu mu dedim normal olan... bunu mu izliyorlar oralarda belki oradaki adam gibi sahnelere atlıyorlardır dedim...istediğin gerçekten bu mu diye sordum ona.... o gece sabaha kadar beni ikna etmeye çalıştı asla gitmediğini gitmeyeceğini söyledi. böyle insanlarla arkadaşlık yapmasını istemediğimi söyledim... çok şükür hayatımızda değiller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…