- 12 Mart 2017
- 978
- 2.397
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Kuku ne yaw, neler öğrenicem dahaValla bizim de bi komşu vardi anlatiyodu kocasi icin sexi ic camasirlari aliyormus tam kukusunun oldugu yeri makasla kalp seklinde kesiyormus kuku gorunuyor tabi o sekilde cikiyormus adamin karsisina
oldu olacak bir de klip çeksinler
Onun uzmanlar dusunmus kesik sekilde uretmisler zatenValla bizim de bi komşu vardi anlatiyodu kocasi icin sexi ic camasirlari aliyormus tam kukusunun oldugu yeri makasla kalp seklinde kesiyormus kuku gorunuyor tabi o sekilde cikiyormus adamin karsisina
Kuku iste yav ayip soyleyemiyomKuku ne yaw, neler öğrenicem daha
Neler okuyacaz dahaValla bizim de bi komşu vardi anlatiyodu kocasi icin sexi ic camasirlari aliyormus tam kukusunun oldugu yeri makasla kalp seklinde kesiyormus kuku gorunuyor tabi o sekilde cikiyormus adamin karsisina
Su an da yaslari baya var gencken yapiyormus sanirim bu icadin mucidi bizim komsuOnun uzmanlar dusunmus kesik sekilde uretmisler zatenondan alsinlar bari
Kalpli kukusuyla hastaneye gitmek zorunda kalırsa goruruzValla bizim de bi komşu vardi anlatiyodu kocasi icin sexi ic camasirlari aliyormus tam kukusunun oldugu yeri makasla kalp seklinde kesiyormus kuku gorunuyor tabi o sekilde cikiyormus adamin karsisina
Ihihihihih orasi kader kismet artikKalpli kukusuyla hastaneye gitmek zorunda kalırsa goruruz
Silsinler biyerleri eksilmez
Biz napak gırgırdan medet umarsan böyle olur herhalde, adamına göre değişir taktik bitmez evliliklere katkımız olsun
Kaymasa şaşardım zatenYorumlar yavaş yavaş +18 e kayıyor:))))
şimdi o kadın bi daha hiçbir zaman eşine süslenmeyecek, heveslense de içinden gelmeyecek, adam özür bile dilese, bu olayı unutsalar da kadın hiçbir şeyi istediği gibi yaşayamayacak, yatakta bile odun gibi bi kadın olacak, çünkü azıcık cilveli olursa nikahlı kocasından o**u damgası yiyeceğini düşünecek.Adam adam değilmiş işte.
Evlenmeden önce kim bilir nasıldı.
Gel de öyle adamın bir daha koynuna gir.
Kendinden nefret ettirir insanı nasıl böyle salakça seçim yaptım diye.
Bende var hemde ugur bocuklu kirmizi.Yorumlara koptum ne cevherler varmış kk de
Kimde fazla gırgır var işe yarıyorsa bugün bende deneyim bari