esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Daha önce sayfalarca bu başlıkla ilgili açılan konuyu okumuştum , hatta çok da gülmüştüm bazılarına :KK70::KK70:

sexy görünmek için eşinin karşısında dans ederken,kendini eşiyle harmandalı oynarken bulan arkadaş :KK70:hala aklıma geldikçe gülerim bir de yine sexy görünmek için eşinin gömleğini giyen ve üzerine tam olan gömlek sonrası eşinin al artık senin olsun demesi :KK70::KK70:
Harmandalını biliyorum da gömleği görmemiştim. Kahkaha attım ya :KK70:

İyi taktikler çıkıyor burdan bu bir örnek sadece adam nasıl bir ruh halindeyse artık :dondurma:
Dikkat edin hanımlar eşleriniz cam silerken üstünüze atlayıvermesin malum artık hayat ataşehirde :KK70::KK70::KK70:

Atasehirdeki ablalar rezidanslarindaki dairenin camlarini silmiyordur herhalde degil mi:KK53:

Ya biride cıkıp demiyoki arkadas bes parmagin besi bile bir degilken hspsi baska bi dunyadan olan erkekler ayni seyden mi etkilenir

Insallah burayi takip eden hanimlar kocislerini iyi taniyorlardirda kocisislerinin kalplerini fethetmeye kalkarken kocislerinin gozlerinden dusmezler

Makyajkolik13 Makyajkolik13 bunu gibi mi :KK53:
IMG_0872.JPG
IMG_0873.JPG

Atasehirdeki ablalar rezidanslarindaki dairenin camlarini silmiyordur herhalde degil mi:KK53:

Ya biride cıkıp demiyoki arkadas bes parmagin besi bile bir degilken hspsi baska bi dunyadan olan erkekler ayni seyden mi etkilenir

Insallah burayi takip eden hanimlar kocislerini iyi taniyorlardirda kocisislerinin kalplerini fethetmeye kalkarken kocislerinin gozlerinden dusmezler

Silsinler biyerleri eksilmez :dondurma:

Biz napak gırgırdan medet umarsan böyle olur herhalde, adamına göre değişir taktik bitmez evliliklere katkımız olsun :halay:

X