- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- Konu Sahibi maviboncugumm
Taytın dekoltesi tamirci abilerin firikiki gibi olmasın ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taytın dekoltesi tamirci abilerin firikiki gibi olmasın ha
Cilveli kadin girgir yaparken bile cilveli demekki
Kız sen yeni gelin olcan,hapşırsan adama cilve gelir,yorma kendiniBakın girgir olayi gerçek se yaparim haberiniz olsun
Gerçek mi saka mi deyindeyin. Boş yere sazan olmayım
Ilgilenicem bilare seninle tamam mi:)Kız allahım ilacım yanımdaymış bir anlat bakalım bana püf noktasını
Harmandalını biliyorum da gömleği görmemiştim. Kahkaha attım yaDaha önce sayfalarca bu başlıkla ilgili açılan konuyu okumuştum , hatta çok da gülmüştüm bazılarına
sexy görünmek için eşinin karşısında dans ederken,kendini eşiyle harmandalı oynarken bulan arkadaş hala aklıma geldikçe gülerim bir de yine sexy görünmek için eşinin gömleğini giyen ve üzerine tam olan gömlek sonrası eşinin al artık senin olsun demesi
Yok ya önceden beri cilveli olduğum için artık gözü doymuyorKız sen yeni gelin olcan,hapşırsan adama cilve gelir,yorma kendini
İyi taktikler çıkıyor burdan bu bir örnek sadece adam nasıl bir ruh halindeyse artık
Dikkat edin hanımlar eşleriniz cam silerken üstünüze atlayıvermesin malum artık hayat ataşehirde
Bu gece uyumuyorum ışte hıhKızlar ,eşim aradı "ne lazım" diye
Dedim gırgır
"O ne " diyo
Dedim cilve
"Cilve kim hatunum" diyor .
Ben şimdi bu cahala fantazimi nasıl anlatayim ? Bu galiba hiç girgir da görmemiş ..neyse gostercem gece ben ona ,uygulamalı anlatcam
Turk filmlerinde bir ara camadir yikarken yer silerken tecavuze ugrayan ablalar vardi onlar geldi aklima
Bahsettiği kadınlar gibi olmasın diyorsa yatağına da almayacakmış ozaman. Bazısı tam küfretmelik şöyle ağız dolusu...Ağız burun dümdüz etmiş,geberesice pislik,öküz.
Her yerini de mosmor etmiş
Kadın hastanede kalmış bir süre,o derece.
Atasehirdeki ablalar rezidanslarindaki dairenin camlarini silmiyordur herhalde degil mi
Ya biride cıkıp demiyoki arkadas bes parmagin besi bile bir degilken hspsi baska bi dunyadan olan erkekler ayni seyden mi etkilenir
Insallah burayi takip eden hanimlar kocislerini iyi taniyorlardirda kocisislerinin kalplerini fethetmeye kalkarken kocislerinin gozlerinden dusmezler
Bacı sık dişini, ne kalmış evlenmeyeBu gece uyumuyorum ışte hıh
oldu olacak bir de klip çeksinlerArabası olan bacılar arabayı kendiniz yıkayın eşinizde yanınızda olsun, köpükleri üstünüze bulaştırın, hortumu üstünüze tutun yanlışlıkla
Bunlar hep yabancı film etkisi