- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.541
Yea birinin kuyruğuna bastım ,sorun yokNe oldu yineeeee
Hakaret ettin miYea birinin kuyruğuna bastım ,sorun yok
Hakaret etmedim de çok şey dedim :)Hakaret ettin migircen mi girmicen mi mapusa
Kız ne yaptın geneKızlar birazdan banlanacagim :) vedalasalim
Daughter of your father ı nasıl bilirdiniz?
Yaw benim suçum yok ya kadının eski konularına ayar oldum .çocuğunu bırakmış babaanneye sadece haftasonugörüyor .profilde evlenmek istiyorum falan yazıyor . manita eski kocasiyla cinsel ilişkisinin en ince ayrıntısına kadar öğrenmek istiyor .Kız ne yaptın gene
Mesajı yeni gördüm :) yazdım sebebini ileri ki sayfalarda var .kısaca ben hakimim suçsuz bey durumu :)Nıye attılar senı ıcerı kardes ? Sucun neydı
Sen söylesen değişmez ki o sen sinir olduğunla kalmışsın yine anlaşılan bazı insanlar ne kadar gamsız yaaa o çocuk oradayken nasil başkasiyla evlilik dusunursunYaw benim suçum yok ya kadının eski konularına ayar oldum .çocuğunu bırakmış babaanneye sadece haftasonugörüyor .profilde evlenmek istiyorum falan yazıyor . manita eski kocasiyla cinsel ilişkisinin en ince ayrıntısına kadar öğrenmek istiyor .
Eski koca evlenecek ,çocukları bunalıma girmiş falan ,gel pervaneme anlat. ..çocuğu doldurmuş doldurmus şimdi bunalımdan kurtaramiyor. Saydım bende bir sürü bişey ama hakaret yok .gerçeği yazdim
Eee anne var annecik var diye boşuna demiyorlar. .. yüreği katilasmiş evlat sevgisinden bir haber insancıklar ...Artık bakımından geçtim ,yürek sizlamasi da yok ..varsa yoksa totonun keyfi ...Sonra o totolar da baş yakıyor tabi ...allah akıl fikir azıcık da evlat sevgisi versin inşallah ..zira manita sevgisi geçici. .yeni geldi mi kızına tercih ettiğin ,yanıp tutustugun o eskiyi unutuveriyorsun ...Sen söylesen değişmez ki o sen sinir olduğunla kalmışsın yine anlaşılan bazı insanlar ne kadar gamsız yaaa o çocuk oradayken nasil başkasiyla evlilik dusunursun
Bazı inanlar var daughter Allah üst üste evlat verir ama bilmez ne olduğunu dover atar evlatlık verir böyle sahip çıkmaz istemez çocuğu olsun inadinada olur bazıları da vardır biz gibi bi küçük kipirtiya neler vermez ışte yapacak birşey yok kiminin imtihanı evladıyla kiminin kendisiyleEee anne var annecik var diye boşuna demiyorlar. .. yüreği katilasmiş evlat sevgisinden bir haber insancıklar ...Artık bakımından geçtim ,yürek sizlamasi da yok ..varsa yoksa totonun keyfi ...Sonra o totolar da baş yakıyor tabi ...allah akıl fikir azıcık da evlat sevgisi versin inşallah ..zira manita sevgisi geçici. .yeni geldi mi kızına tercih ettiğin ,yanıp tutustugun o eskiyi unutuveriyorsun ...
Islakken beyaz tisort daha seksi olor o mağnaBeyaz tisort ne magna
Aynen oyle ..Allah azıcık merhamet versin inşallah ..sen de bebis istiyorsun sanırım ..Allah sana da hayırlı sağlıklı çok güzel bir bebis versin inşallah .böyle insanları da ıslah etsin. .Bazı inanlar var daughter Allah üst üste evlat verir ama bilmez ne olduğunu dover atar evlatlık verir böyle sahip çıkmaz istemez çocuğu olsun inadinada olur bazıları da vardır biz gibi bi küçük kipirtiya neler vermez ışte yapacak birşey yok kiminin imtihanı evladıyla kiminin kendisiyle
Aminn canım isteyen herkese versin kocamla bir sorunum yok huzurum yerinde maddi acıdan da problemimiz yok inşalla h birde bebegimiz olursa verirse Allah hayırlı sağlıklı daha ne isteyelim bu arada evden kv anlaşamıyoruz o yüzden tasinicazAynen oyle ..Allah azıcık merhamet versin inşallah ..sen de bebis istiyorsun sanırım ..Allah sana da hayırlı sağlıklı çok güzel bir bebis versin inşallah .böyle insanları da ıslah etsin. .
Hee tez zamanda tasinirsiniz o zaman inşallah. .moralini yüksek tut ..bebek işi moral işi ..kayinvaliden rahatsız ediyorsa uzak olAminn canım isteyen herkese versin kocamla bir sorunum yok huzurum yerinde maddi acıdan da problemimiz yok inşalla h birde bebegimiz olursa verirse Allah hayırlı sağlıklı daha ne isteyelim bu arada evden kv anlaşamıyoruz o yüzden tasinicaz
Hayırdır ınsallahKızlar ben bi b.k yedim
Dün gece bizim kondom defolu çıktı sankimHayırdır ınsallah
Eyvahhhh kizzz yumurtlama sanki senin dimi bide geçen hafta adetim demiştin git ertesi gün hapı al benceDün gece bizim kondom defolu çıktı sankim
Aynen oyleEyvahhhh kizzz yumurtlama sanki senin dimi bide geçen hafta adetim demiştin git ertesi gün hapı al bence
Gecmıs olsun cocuk var mı hıcDün gece bizim kondom defolu çıktı sankim