esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Ben istanbuldayim. Şimdi bulutlar güneşi ekarte etti :) güç savaşı yapıyorlar :) biraz sonra yine güneşi gorucekmisiz gibi geliyor :)
Vallahi biz 3 gündür göremedik tam güneşi bide dün deprem oldu burda tamda havası zaten ama bugün iyice soğuk nerede görülmüş bu seneye kadar aydinda nisanın sonunda soğuk olduğu ama oldu :-)

Aamann be ne temizliği bu havada :KK53: At kendini dışarı ..gezemeyecegin soğuk havalarda yaparsın bahar temizligini ki ,kendileri birkaç güne kar yağışıyla birlikte hayatımıza girecekmiş .. bahar ayında kar da gorucez yani
Kız soğuk havada temizlik mi yapılır. Totom donar benim :KK53: iyi oldu bugun dünden daha kötü.düğüne gideym bari:KK53: hiç sanmıyorum kar yağacağıını
Kız kürksüz banada gelsene bacım hiç iştahım yok sırayla yaparız bi senin temizlik bi benim :-)
çok uzaksın bacım :KK53:

AA hissettiniz mi ,geçmiş olsun ..
Kar da gelecek diyor tvler :)
Evet hissettik canım 5 buçuk gibi masada yemek için patates soyuyordum bir baktım sallanıyoruz bizim ev müstakil çok etkilenmedi ama apartmanlar baya sallanmış bu gece kar geliyor şimdi burda yağmur var

O zaman buraları tavsiye ediyim sana deniz güneş ohhh temiz hava üstüne birde sakinlik ne dersin :halay:
Canım inanki eşimle hep konuşuyoruz. O tarafları çok seviyor, ilerde nasip olursa oraya yerleşmeyi düşünüyoruz bile bazen .ama burası öyle bir yerki seni bağlıyor kendine onu yapayım bunu yapayım derken.bi çırpıda çıkmak lazım

Kız soğuk havada temizlik mi yapılır. Totom donar benim :KK53: iyi oldu bugun dünden daha kötü.düğüne gideym bari:KK53: hiç sanmıyorum kar yağacağıını
çok uzaksın bacım :KK53:
O zaman birini çağır ,o ablalar da para kazansın :) rahat rahat gez :p kocan şu yazdıklarımı gorse ,kim bu kadın ya ,hemen muhabbeti kes ,paramın düşmanı, der :KK70:

Hiç sevmiyorum kalabalık ben eşimde öyle varya geçen aydının bir ilçesine gittim merkeze 45 dakika 1+1 daire yapıyorlar sadece 80 bin ve sadece 3 kat ama bir manzara varki yanında belgrad ormanı gibi dağın yanında bir sefer daha görme imkanım olacak gibi çekicem foto bu sefer atarım sizede aşık oldum tam huzur yuvasi

Evet hissettik canım 5 buçuk gibi masada yemek için patates soyuyordum bir baktım sallanıyoruz bizim ev müstakil çok etkilenmedi ama apartmanlar baya sallanmış bu gece kar geliyor şimdi burda yağmur var
Çok geçmiş olsun .evinizin müstakil olması ,olası tehlikeleri bertaraf etmek için güzel ..kaçması kolay :)

müjde ar filmlerini izlemenizi tavsiye ederim:)hayatımda gördüğüm en cilveli kadındır kendisi bence.

O zaman birini çağır ,o ablalar da para kazansın :) rahat rahat gez :p kocan şu yazdıklarımı gorse ,kim bu kadın ya ,hemen muhabbeti kes ,paramın düşmanı, der :KK70:
hahhaah , yok kız benim içim rahat etmiyor öyle.
Kendim ovalamam lazım :KK70:
Hiç sevmiyorum kalabalık ben eşimde öyle varya geçen aydının bir ilçesine gittim merkeze 45 dakika 1+1 daire yapıyorlar sadece 80 bin ve sadece 3 kat ama bir manzara varki yanında belgrad ormanı gibi dağın yanında bir sefer daha görme imkanım olacak gibi çekicem foto bu sefer atarım sizede aşık oldum tam huzur yuvasi
şaka dimi :deli:

X