- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.581
Aynen bacım :) yakma buralarda beni durduk yere :))Yaaaa o kadar diyorsun
Peki bebiş napalim artıkAynen bacım :) yakma buralarda beni durduk yere :))
@Kurk Mantosuz Madonna kiz kurksuz nerelerdesin? Bi düğüne gittin kayboldun
Yaa çok teşekkür ederim ..ben de böyle bir cevap bekliyordum .Maydanozun ustune limon sıkıp sıkıp yiyin özellikle sabahları. Yumurtlamaniza denk geldiyse bile tutunamaz
AhandA buldun cevabını yi gari maydanoz limonuYaa çok teşekkür ederim ..ben de böyle bir cevap bekliyordum .
AhandA buldun cevabını yi gari maydanoz limonu
Tabi bu durumda otomatikman benimde yememem gerekiyormus bak şimdi farkettim
Evet ,yiyor musun yoksa ?Tabi bu durumda otomatikman benimde yememem gerekiyormus bak şimdi farkettim
Yani genel.olarak otçul bir insanım zaten yiyordum çok salata maydanoz roka tereEvet ,yiyor musun yoksa ?
Hatta kahvaltıda daha çok severimEvet ,yiyor musun yoksa ?
Yeme yeme :)Yani genel.olarak otçul bir insanım zaten yiyordum çok salata maydanoz roka tere
Keçiboynuzu pekmezi aldım zaten yiyordum daha öncede amann yemem artık napiyimYeme yeme :)
Sen bol bol fındık ,fıstık ,keçiboynuzu falan ye
Kizzz o ne Allasen sütyeni sallayıp duruyonYeme yeme :)
Sen bol bol fındık ,fıstık ,keçiboynuzu falan ye
Yahu mendille bebek mi olurKizzz o ne Allasen sütyeni sallayıp duruyoncilveli olmak böle demekki ben bitek mendil sallayabilirim
Hahahaayyy olur belki kizzz milletin kocası ceketini atıyor da oluyor benim niçin olmasın tabi sen sutyen sallaya sallaya yaptın 3 çocuğu hatta belki 4Yahu mendille bebek mi olurat şu mendili elinden
Haydi halaya diycem akşam kocişeYahu mendille bebek mi olurat şu mendili elinden
Ayyy koptum ceket meselesineHahahaayyy olur belki kizzz milletin kocası ceketini atıyor da oluyor benim niçin olmasın tabi sen sutyen sallaya sallaya yaptın 3 çocuğu hatta belki 4
Ne halayı ya ,yorma adamı bosu bosuna :) siz direkt güreşinHaydi halaya diycem akşam kocişe
Şaka yapıyom kız vallahi 10 aydır uğraşıyorum olmuyor da sen bir kerecik le hamile kalırsan boğarım seni vallaAyyy koptum ceket meselesine
Ayy sus ağzından yel alsın