- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.501
Denemedim bilmiyom vallahisenınkı sevmıyor mu sankı denedın de adamın gunahını alma hahaha
Kız tut böyle hiç güzel olmuyor tam muhabbet edecekken bi baktım.yoksun yaHos gördüm :) çenemi tutmam için olmem lazım :) ölünce bağlarlar :) yoksa mapus mapus korkutamaz
bı test et bakalım anlasılır zatenDenemedim bilmiyom vallahi
Bugünlerde hiç canım istemiyo vallahi deneyemembı test et bakalım anlasılır zaten
Bence de öyle ,mapusluk zorKız tut böyle hiç güzel olmuyor tam muhabbet edecekken bi baktım.yoksun ya
Baktım ben demissin biselerBence de öyle ,mapusluk zor
Aslında banlanmayi çok gerektirecek birşey de yapmamıştım
Hakedene hakkını vereceksin :) eksiği var ,fazlası yokBaktım ben demissin biseler
Aamannn boşver bacım yaa kimse için kendini sikmaHakedene hakkını vereceksin :) eksiği var ,fazlası yok
Bazen öyle üyeler geliyor ki ,telden içeri girip ümüğüne cökesim geliyoAamannn boşver bacım yaa kimse için kendini sikma
Işte o zamanlar eline sahip ol içinden 20 ye kadar say sakinlesirsin herkes gerçek değil ya buradada kaç fake çıktıBazen öyle üyeler geliyor ki ,telden içeri girip ümüğüne cökesim geliyo
Ya o değil de , mapustayken fake üye gelince bişey diyemiyorum ya o çok kötüIşte o zamanlar eline sahip ol içinden 20 ye kadar say sakinlesirsin herkes gerçek değil ya buradada kaç fake çıktı
Hoşgeldin kankaKurksuz
Hos buldum kankaHoşgeldin kanka
Naptın ne ettin anlat heleHos buldum kanka
Kaçak takip olmasa mapusluk zor zanaat be bacımNaptın ne ettin anlat hele
Mapus nasıldı
Kaçak takip olmasa mapusluk zor zanaat be bacım
Bol bol gırgır yapıp stres attımarada herife girgirlattim
Öyle işte ..siz naptiniz
Aamann be ne temizliği bu havada
Ne yapayım bahar temizliği yapıyorum , bugün ne güzel salona girişicektim de düğün var, hiç işim olmaz
Yapacak birşey yok bacım eline beline diline hakim ol demişlerYa o değil de , mapustayken fake üye gelince bişey diyemiyorum ya o çok kötübütün eğlenceyi kaçırıyorum
Kız burası soğuk bugün yaa sen nerdeydin yağmur var hem hemde soğuk dün akşam baya soğuk vardı aydindaAamann be ne temizliği bu havadaAt kendini dışarı ..gezemeyecegin soğuk havalarda yaparsın bahar temizligini ki ,kendileri birkaç güne kar yağışıyla birlikte hayatımıza girecekmiş .. bahar ayında kar da gorucez yani
Kız kürksüz banada gelsene bacım hiç iştahım yok sırayla yaparız bi senin temizlik bi benim
Ne yapayım bahar temizliği yapıyorum , bugün ne güzel salona girişicektim de düğün var, hiç işim olmaz